Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  Psihara^^ said:
С изключение на Скорпиона и Агарваен. Те са над нас... :lol:

Добро утро!

Така е, поне аз след няколко часа ще бъда доста над вас...на около 1000м н.в. и на около стотина над земята.Е, вярно, най-близката земя ще ми е на няколко сантиметра, максимум 1 метър, ама ще е вертикална...

Добро утро ^^

Psihara^^ said:
С изключение на Скорпиона и Агарваен. Те са над нас... :lol:
Голяма част от света е над тебе, Ваньо. Милата ми тапичка ;]

Psihara^^ said:
Като се замисля, си прав. В момента 1.80 вече е под средното за мъж. 90 набор стърчат с по 10 санта над мен...

Мутации, мутациии...Не ми пука.Както казват джуджетата: - Ако някой е два пъти по-висок от тебе, това значи, че топките му са точно пред погледа ти и можеш безпроблемно да ги откъснеш. :)

Grimjaur said:
Мутации, мутациии...Не ми пука.Както казват джуджетата: - Ако някой е два пъти по-висок от тебе, това значи, че топките му са точно пред погледа ти и можеш безпроблемно да ги откъснеш. :)

Terry Pratchett - култови реплики :)

frodo said:
не забравяй къде си оставяш главата :laughing:

в понеделник е възможна да ти трябва :laughing:

Когато знаеш, че отговаряш за живота на други хора, не можеш да си позволиш да си забравяш главата.

Grimjaur said:
Когато знаеш, че отговаряш за живота на други хора, не можеш да си позволиш да си забравяш главата.

явно това е друг вид разглобяване - без премахване на части от тялото :D

п.с. - винаги съм възприемал разглобяване като двудневно парти например :music

frodo said:
явно това е друг вид разглобяване - без премахване на части от тялото :D

п.с. - винаги съм възприемал разглобяване като двудневно парти например :music

Аз пък последно време използвам израза-разглобих се от смях :lol:

Зависи от понятието за парти - ние отиваме да катерим/парти/, да вземем някой и друг лев/пак парти/ и вечер да си пийваме/пак парти/.

Мда - Life club e с по-добра и просторна обстановка,сервитьорките и разпоредителките на Escape отсреща обаче са класа-две над тях :lol:

п.п. пиците им са на кантар!

zlobil said:
sno6ti re6ix da proverq kvo tolkova mu haresva van4o na toq life club i ostanax dosta priqtno iznenadam mnogo dobre napraven , malko zlobni servitiorki no ina4e e dosta dobre.... :D
В сравнение с дупката която беше преди да стане Life club е супер :)

Grimjaur said:
Сестра ми е много проста.... :angry1 :angry1 :angry1

Що, бе да не ти е напълнила гръдният самохват с графитна грес :devil и сега да имаш гранитни екземи ?

sasho_1989 said:
Мда - Life club e с по-добра и просторна обстановка,сервитьорките и разпоредителките на Escape отсреща обаче са класа-две над тях :lol:

п.п. пиците им са на кантар!

абе зависи в ескейпа кои са на смяна , и там гледам е паднало нивото значително , преди нямаше лоша сега гледам има една дето е като свиня майка и една по грозна от смъртта , виж настанителките..... малиии праа брак на първа среща ....... :love Всъщност липсата на персонал кара хората да наемат какво ли не ......... напоследък не съм видял някаква която да ме изкефи , даже май са се понадъхали като цяло от къде тва самочувствие беш ли му майката дет са вика...... :sick

Grimjaur said:
Сестра ми е много проста.... :angry1 :angry1 :angry1

и мойта споко , подозирам че няма умни сестри....... :lol:

zlobil said:
абе зависи в ескейпа кои са на смяна , и там гледам е паднало нивото значително , преди нямаше лоша сега гледам има една дето е като свиня майка и една по грозна от смъртта , виж настанителките..... малиии праа брак на първа среща ....... :love Всъщност липсата на персонал кара хората да наемат какво ли не ......... напоследък не съм видял някаква която да ме изкефи , даже май са се понадъхали като цяло от къде тва самочувствие беш ли му майката дет са вика...... :sick

и мойта споко , подозирам че няма умни сестри....... :lol:

Тя едната беше преди танциорка как така я прекваливицираха в настанителка незнам:) За сестрите има мояте е ужас умна :D

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...