Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Търся една чалгичка :D Пее се:"Слънце мое веднъж се живее...дай ми само малко, малко щастие..." :bgrin: Поне това помня от пребиваването ми в Палмите в събота :lol:

Търся една чалгичка :D Пее се:"Слънце мое веднъж се живее...дай ми само малко, малко щастие..." :bgrin: Поне това помня от пребиваването ми в Палмите в събота :lol:

Ростислава-Слънце Мое

Абе търся една песен, гледах я по TMF ама тъй като не се задържам много по музикалните канали все не мога да я засека пак и да видя как се казва.

На френски е, клипът е анимационен, с едно момиченце и разни животинки - прасе, пиле и разни такива. Много жизнерадостно и весело такова.

Някой ако го знае кое е това моля да ми прати РМ

Занчи търся една песен, която е слушах на един телефон.Пича е беше кръстил "gre6en sinam".песента май е нещо от сорта на ключек.

Айде който се сеща да помага :)

Търся едно парче.

My legs, my nose,

my back, my toes,

my lips, my eyes,

my breast, my ties.... :music

Някаква пичка си изброява частите на тялото в рима.

Някой да знае как се казва песента от сериала Шотландски Боец на Queen?С тази песен сериала започва винаги, а аз незнам как се казва. Ако някой знае моля да ми каже.

Има една песен,много често я въртят по Радио 1,ретро е,пее жена(на края, на припева се включва и нещо като детски хор)-много хубава и нежна песен. Част от припева е

I cross the street.

I have a dream.

А после нещо си:

I can seeeee the angels...Това е което разбирам от текста, или поне което ми се набива в главата.Дали някой ще може да ми помогне? :)

определено НЕ, песента е нова, пускат е често по КАТРА ФМ

Carolina Marquez - The Killer's Song (The Killer's Song Radio) може би?

Az tarsq edno parche nadqvam se da mi pomognete...tuka malko ot nego... i Tuka!

samo iskam da mi kajete izpalnitel :P!

WWE Triple X Theme

Motorhead - The Game

Аз търся едно парче което е някакъв етно ритъм. мелодията е от Tarkan - Bu Gecее , но не пее той. някой ако има някакви идеи да казва.

Как се казва новата песен на Румънеца и Енчев?Пяха я на концерта на Слави!Не се пее на БГ ... много кърти!Ако някой знае ... да каже па ако има и линк ше скачам до небето! :D

Има една песен,много често я въртят по Радио 1,ретро е,пее жена(на края, на припева се включва и нещо като детски хор)-много хубава и нежна песен. Част от припева е

I cross the street.

I have a dream.

А после нещо си:

I can seeeee the angels...Това е което разбирам от текста, или поне което ми се набива в главата.Дали някой ще може да ми помогне? :)

ABBA - I have a dream. :)

Как се казва новата песен на Румънеца и Енчев?Пяха я на концерта на Слави!Не се пее на БГ ... много кърти!Ако някой знае ... да каже па ако има и линк ше скачам до небето! :D

Giliai

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...