Jump to content
BulForum.com

DeZoeker

Members
 • Content Count

  639
 • Joined

 • Last visited

About DeZoeker

 • Rank
  Craiceáilte

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. Тук, последният пост. И да не забравиш да си bookmark-неш mozillazine
 2. В случая jar архивите всъщност са си zip, така че може да се използва коя да е програма, способна да създава zip архиви. Разширението в името на архива може да бъде сменено от zip на jar или преди архивирането, в диалоговия прозорец на архиватора, или след като архива е готов (но е нужно да се виждат файловите разширения за known file types).
 3. 3. Cucurrucucu Paloma performed by Caetano Veloso 3:50 http://www.almodovarlandia.com/almodovarla...s/talktoher.htm
 4. Първата е The Manhattans - Kiss and Say Goodbye, втората би трябвало да е John Lennon - Imagine освен ако е бил някакъв кавър.
 5. Филмът е Cellular (2004), песента е Nina Simone - Sinner Man (Felix da Housecat Heavenly House Mix), албумът — Verve Remixed 2, ще го кача днес или утре. Crowded House - Don't Dream, It's Over John Farnham - You're the Voice
 6. Уж би трябвало да е на някаква чешка група. Песента е Perfect Night, а групата — Monkey Business, но никъде не успях да я открия. Сайтът на групата е http://www.monkeybusiness.cz/ Песента е на Joe Dassin (Жо Дасен) и се казва Les Champs-Elysées. Имаме я напр. тук. Да не става въпрос за Hole на Courtney Love?
 7. Някой може ли да ми каже за разширение, което да блокира автоматично отварящите се popups (независимо откъде), но да не блокира popups, извикани чрез кликване (пак независимо откъде), сиреч да осъществява делението им по по-горе споменатия начин, а не според адреса на сайта и/или popup-a?
 8. Ingrid Cup - I Will Not Die http://free.data.bg/alica/mp3s/misc/ingrid...20not%20die.mp3
 9. В тази тема можете да питате за песни, чиито изпълнители и/или заглавия не знаете. При все, че настоящата тема е предвидена именно за такива проблеми, не забравяйте най-напред да потърсите отговора на въпроса си сами по начините, посочени от ov3rm4n в следващия пост. За върпос в темата се натиска бутона , който се намира долу в дясно във всяка тема, а не се натиска бутона
×
×
 • Create New...