Jump to content
BulForum.com

gadniqt

Members
 • Content Count

  854
 • Joined

 • Last visited

About gadniqt

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

2485 profile views
 1. Продават се 6 броя монитори IBM. Два различни модела са: 6734-ab9 и 9417-ab9. Цена: 2018лв/броя. За бройки ще се разберем за цена.
 2. Няколко броя са,имам и 146гб-ви доста бройки 450GB - 10лв/бр (Не е SATA,Fibre Channel) 146гб - 5лв(Не е SATA,Fibre Channel) 500gb SATA - 11лв (Hitachi hds725050kla360)- Много бройки. Хардовете са много дни(сървърни са) работа,но на 100% здраве !
 3. #netrootbg w00x благодаря за отговорите,следващият месец ще се пробва
 4. Честно да ти кажа хич не ги разбирам тея трансфери,искаш да кажеш,че вътре в акаунта може да "линкна" дебитната си карта и директно към нея да прехвърлям пари? Хм,сега се загледах,че верно иам да си сложа ИБАН - това дебитната сметки или разплащателната трябва да сложа там за да прехврълям?
 5. Да попитам и аз как най-лесно/евтино да прехвърля пари от Пейпал към БГ Банка(Райфазен). Всеки месец получавам малко пари(50-100 евра) по Пейпал като до сега прехвърлях през на един приятел Пейпал-а,той ги върти през няк'ъв Уолет негов и от там ми ги пуска в сметката(без допълнителни такси). Идеята е да не го занимавам всеки месец. Революта се зачетох,но там има някъв процент(май),пък и Пейпал->Револют->Райфазен(то май ако направя Револют и си взема пластика,то май отпада да си ги пращам до Райфазена ) все по веригата ще се губят някакви левчета. Та има ли вариант Пейпал->Райфазен въ
 6. Да налични са,но от Понеделник,че сега съм отпуска
 7. Здравейте,тъй като съм много далече от строителтво и цени, да питам за един ремонт на покрив: Нормално ли е ремонт на покрив - сваляне на стари киримиди,където има дупки да се наковат нови дъски,покриване на всичко с черно фолио за покрив(май така му се казва) и после нареждането пак на старите керемиди(покривът е около 120кв.м.) - труд 8500лв и макс. 2000лв за материали(така е бил казал циганина/майстора),говорим за селска къща,не в Пловдив :). Работата била за около седмица. На мен тея пари за труд ми се виждат като за програмисти :),но все пак да питам,може пък и да е нормално :).
×
×
 • Create New...