Jump to content
BulForum.com

WriteR4e

Members
 • Content Count

  2282
 • Joined

 • Last visited

About WriteR4e

 • Rank
  Ultraviolent
 • Birthday 05/21/1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  P L O V D I V !
 • Interests
  Psychedelic & Goa Trance

  Gabba & Hardcore

  Botev Plovdiv

  (\_/)
  (0.o)
  (")(")

Recent Profile Visitors

779 profile views
 1. Понеже от години вече не следя форума, но пък влизам веднъж на месец-два заради тази тема, когато ми се гледа някой филм, реших да бъда полезен и аз с два, които гледах наскоро. Препоръчвам ги на любителите на класическия рокенрол и на такива, които са заинтересовани поне малко от зората на едни от най-големите легенди в модерната музика. Walk the line (лична оценка 8/10) La Bamba (лична оценка 8/10)
 2. От къде в Пловдив мога да купя зарядно за лаптоп? Или ако има някоя по-голяма верига, която да я има и в София, че и там мога да мина. Доколкото знам хубавите са между 60 и 80 лв?
 3. Благодаря за бързия отговор, ще ги проверя.
 4. Питах по тоя въпрос със заека преди известно време, благодаря на slay за отговора, обаче се изправих пред друг, доста по-голям проблем. Не мога да намеря къде продават такива зайци в Пловдив по магазините. Няма как да няма, но в района на Смирненски и Мараша, никъде не намерих. Мога да тръгна да търся някакви зоо магазини, но без да ги знам къде са, ще ми отнеме дни... Та, ако не готов отговор къде продават, то поне, ако можете да ме упътите към някой по-голям зоо магазин с избор. Благодаря предварително.
 5. Искам да купя декоративен заек за подарък, но не знам откъде. Търсих обяви в Интернет, намерих разни, но се чудя дали е добре да го купя от някой човек или директно от някой зоомагазин? Ще се радвам, някой с повече опит да сподели и евентуално да даде някакви детайли какво му трябва в началото, как се гледа и т.н.
 6. Положението е такова, че след няколко дни е 4-ти юли и има огромни намаления. Още повече, че го взимам през познат и дали ще е 4 или 5 не ме вълнува особено, щом ще ми излезе с над 1200 лв по-евтино. Въпросният ми познат живее там постоянно и не искам да го натоварвам с планове, затова ще ми трябва само апарат. Така и не разбрах отговора на двата ми прости въпроса - има ли такси при внасянето и най-вече тук разкодират ли ги и срещу какви пари?
 7. Смятам да поръчам на приятел да ми купи и донесе в България техника от САЩ. Конкретно става въпрос за iPhone 4. Това, което не знам е следното: - ще има ли някакво мито или друг тип такса за внос на такъв продукт? - успешно ли се разкодират в България тези телефони, за да работят с всички оператори, и ако да, на каква цена приблизително? Благодаря предварително.
 8. Потвърдиха ми - трябва пак да ходя до банката, защото няма как да видя авторизации за изминал период.
 9. Едно време имаше тема за PayPal, сега не откривам такава, така че питам направо тук. Вчера си направих регистрация в PayPal, и си въведох данните на дебитната карта. За валидация са ми взели $1.50, мисля, от сметката, които ще ми се възвърнат след като активирам профила си с четирицифрения код на транзакцията. Работата е там, че онлайн банкирането си го активирах днес и в момента не ми изписва да имам транзакции за минали периоди. Ако е от значение, ползвам Първа Инвестиционна Банка. Та, въпросът е - какво да правя от тук нататък? Не виждам да има опция PayPal да повторят процедурата
 10. Коя е оригиналната песен от "Съдията, съдията, е-е-е педе*раст"
 11. Вмъкването на ред става, но когато го добавя като последен ред, не се променя формулата. Това е проблема.
 12. Добре в Ексел наистина става, допуснах грешка като не казах, че ми трябва за Google Spreadsheet, където не се получава. Някакви идеи? @Psihara^^ , за паспорта съм почти убеден, че е без значение колко остава, стига да е валиден. Пътувах до Англия, като ми оставаха около 50 дена до изтичане на паспорта и нямах никакви проблеми никъде.
 13. Имам следния проблем, по-скоро некомпетентност, в Excel. Имам таблица, която има дата и 2 стойности. Например: A - B - C 11.01.2010 - 3 - 5 12.03.2010 - 3 - 2 14.05.2010 - 7 - 0 08.01.2011 - 1 - 3 ------------------ Total - 14 - 10 Това, от което имам нужда, е да ми се сумират двете числа след датите в полета най-долу в таблицата. Търсих разни начини, но единственото, което намирах е събиране чрез задаване на полетата, които искам да ми се добавят, т.е. =SUM(B1:B4). На мен това никаква работа не ми върши, защото ще си добавям още редове между крайния резултат и останалите, като и
 14. Понеже не съществува точната тема, в която да си задам въпроса, го правя тук Преди няколко години играх една игра, но не знам как се казва. Помня, че когато излезе имаше големи очаквания към нея, но нещо не потръгна както се очакваше. Ставаше въпрос за нещо като отделен вид, който сам си суздаваш, като има няколко етапа на развитие. В началото започваш като бактерия, в последствие прерастваш във вид и се биеш срещу други (third person), след това започва игра като стратегия - битки между отделни селища, след това техниката се развива и започват битки за планетата и в края се пренасяш в кос
×
×
 • Create New...