Grimjaur Posted October 1, 2008 Share Posted October 1, 2008 вчера гледах (пак) Full Metal Jacket О, да!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted October 1, 2008 Share Posted October 1, 2008 Zeitgeist Ако изключим религиозната част в началото филма е супер. Подобен на Fahrenheit 9/11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evropata Posted October 1, 2008 Share Posted October 1, 2008 Така моля тук за съвет защото тази тема е по-раглеждана...Та решил съм да си правя колекция от филми но освен всички които знам аз и съм решил да има нещо ново което нали... сещате се Та мисълта ми е нека всеки напише по няколко филма от жанр които смята че си заслужава да бъдат в подоба филм-колекция.... Ужаси....Трилъри.... Мистерии...Екшъни..Приключенски...Исторически... а бе жанра е без значение ..Помагайте... искам голяма колекция от филми Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted October 2, 2008 Share Posted October 2, 2008 ZeitgeistАко изключим религиозната част в началото филма е супер. Подобен на Fahrenheit 9/11 Че какво му е на началото? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 2, 2008 Share Posted October 2, 2008 (edited) Mirrors - хорорче. Добре е направено. Скоро не беше излизало нещо свясно в жанра. Едит: Сега видях, че и Раптора го е препоръчал вече, заедно с други. Така, че +1 и от мен Edited October 2, 2008 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted October 2, 2008 Share Posted October 2, 2008 (edited) Че какво му е на началото? На началото му е това, че не ми хареса. (лично мнение, с което не натоварвам никого) може би Righteous Kill 6.8/10 само заради актьорите. Малко ме е яд, че не се сетих какво ще стане накрая, не очаквах толкова предвидимо да е. Spoilers ahead: Само не ми стана ясно защо оня изнасили мадамата? Edited October 2, 2008 by Дочо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 (edited) Още един глас за Mirrors. Леко глупав замисъл ми се стори, ама изпълнението беше перфектно, а краят просто ме остави с отворена уста. 9/10. Edited October 5, 2008 by Blitz_krieg_1941 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 Righteous Kill e един прекрасен филм в който .... --------------------------- MOD EDIT: Как може да си толкова $$%^@ и да пльоснеш кажи-речи какво става във филма!!! В момента лично на мен ми замина половината от удоволствието... Как може толкова @#$^#$%&*$% хора да има .... Следващия път направо разкажи целия филм!!! RaptoR -------------------------- Babylon A.D. - уникално глупав поне за мен.Ясна е праволинейната аналогия с бестселъра за чудотвореца, който прави от вода вино, но...някакси ми убягна супер реализацията.Вин Дизъл вече е непонятно грозен в близките кадри, г-цата в главната женска роля изумително перверзно си играе ролята...поради нея 5.8/10 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted October 7, 2008 Share Posted October 7, 2008 Още един глас за Mirrors . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Fear and Loathing in Las Vegasжурналист и адвокатът му отиват във вегас с куфар, пълен с почти всякаква дрога ако си падаш по такъв род филми препоръчвам Hurlyburly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 Братленца препоръчайте някой филм тип Never Back Down...с бой,непредаващ се човек и попеда над bad guys накрая Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 Братленца препоръчайте някой филм тип Never Back Down...с бой,непредаващ се човек и попеда над bad guys накрая сериите на остин пауърс пънишерът Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 сериите на остин пауърс пънишерът Сите съм ги гледал...ако някой се сеща друг Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpcH Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Ако може ми препоръчате някви филми свързани със затвори... било то бойща вътре,бягства,състезания и т.н. ... давайте колкот може повече,че в близките 4-5 години май сички съм изгледал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Ако може ми препоръчате някви филми свързани със затвори... било то бойща вътре,бягства,състезания и т.н. ... давайте колкот може повече,че в близките 4-5 години май сички съм изгледал click here Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpcH Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 click here хаха кви са тия бездарни филми ... от 22 и кусур има 2-3 който да ти грабнат окото... хаха някви от 1957ма година .. луда раота дайте нещо сериозно .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Carandiru - бразилски .. ако не си го гледал .. няма да сбъркаш. успех. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Das Experiment. Просто не се чувствам достоен да коментирам. 7.9/10 в imdb говори предостатъчно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 Кажете моля ви някой филм за самурай или бойни изкуства .Има много японски/китайски,които излезнаха последно време но не ги помня как се казват Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 @xXx Warlords Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 http://zamunda.net/details.php?id=144988&hit=1 Току що го изгледах, адски як филм, препоръчвам го Както и този: http://zamunda.net/details.php?id=144540&hit=1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoop-dogg Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 + 1 за новото гадже на мама Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 Vacancy - ако някой иска да гледа нещо в стил texas chainsaw и house of wax макар и в същото време доста различно, това е филмът. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 "Дзифт", но не за кино.Във вкъщи по-добре.Добър филм, страхотна идея ама всичко свършва до там.Нищо повече, поне за мен жалко за идеята. "Комбина" - за пореден път, шедьовър.Без аналог в българското кино до момента за мен.Не омръзва никога, винаги впечатлява. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 Das Experiment и аз няма какво да кажа по въпроса ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts