Jump to content
BulForum.com

evropata

Members
 • Content Count

  349
 • Joined

 • Last visited

About evropata

 • Rank
  Майстор
 • Birthday 01/14/1990

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Майна сити.. България

Recent Profile Visitors

789 profile views
 1. Аз от тея потове поръчах ProCrisp и се чудя дали си заслужава разликата в цената със стария DuoCrisp
 2. Със сигурност е по-известен от теб. Таа, не го вдигаш пред него.
 3. Защо това, че някой е осъден по даден член от наказателен кодекс на дадена държава, трябва да ти променя мнението за определен народ? Или използваш случая да псуваш каруцарски ей така за спорта по ганьовски?
 4. Ако си прочел или разбрал статията -Ей ма на! Понякога се чудя наистина ли е толкова трудно човек да замълчи, вместо да се излага.
 5. И това цялото по какъв начин оправдава агресията на коя да е от страните в днешната война?
 6. Мажоритарна система е най-лошата изборна система, която може да има в България. Това е поради ред причини. А днешното....днешното беше повече от жалко.
 7. Все ми е на акъла, че особено английските фенове няма да близнат алкохол... Ама все тая, който е трябвало е взел големите пачки от Катар за да им харижат първенството, че и да променят целия футболен календар на Европа....
 8. То на такива анкети може да гласува всеки. То и Копейката твърдеше, че е първа политическа сила ама...
 9. Повече от сигурен съм че Гугъл "казва" нещо различно от това, което написах аз...мхммм....
 10. Супер силни аргументи, когато някой прави опит да обясни защо се сменят актрисите. И смисъл има и посока има и сериала си е същия и историята. Жалък опит.
 11. Без смисъл?? Понякога когато гледаме сериал не е зле да се следи и действието, историята, дори да не сте запознат с първоизточника. Във всички епизоди до момента има времеви скоци. Историята на "Танц-а с дракони" е доста дълга и началото и се корени доста назад във времето. Та с цел да покажат откъде идва основния конфликт започват 20тина години по-рано. И заради въпросните времеви скоци, специално този между 5ти и 6ти епизоди е 10 години, се налага част от актьорите да бъдат заменени с по-възрастни такива. Според мен дори е супер решение от продуцентите и режись
 12. Най-решаващите 117 гласа от Австралия са получили Вържадане...
 13. Ама защо някакви си 2 млн. от чужбина трябва да са приоритет за да имат право на глас? Защо 2 млн. повече не отидат да гласуват вътре в страната? И по-лесно и по-бързо го направиха, в пъти по-трудно за манипулиране и купуване на гласове (корпоративния, контролиан вот е друга тема). И накрая не спира да се говори от мрънкащи чичаци, вечно недоволни от ситуацията в страната, че нищо няма да се оправи. Еми да няма, когато над 40% от населението не гласува (вече излязоха нарочно пазените дълго данни за населението, при които се оказва, че от 6,5 млн. население имаме 6,7 млн с право на г
 14. Е интерес на истината точно това им е идеята. Защото към момента Украйна просто си връща окупирана от Руснаците територия, ако тази територия формално се води като част от Русия, от гледна точка на Русия разбира се, ще се води агресия спрямо държавата като цяло, могат нааай-накрая да обявят официално война, не че досега не е де, ама ще имат "оправданието", че територията на Руската федерация е нападната и ще могат да използват каквито си искат оръжия и методи.
×
×
 • Create New...