Jump to content
BulForum.com

evropata

Members
 • Content Count

  263
 • Joined

 • Last visited

About evropata

 • Rank
  Майстор
 • Birthday 01/14/1990

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Майна сити.. България

Recent Profile Visitors

237 profile views
 1. Здравейте, Някой може ли на лично да ми изпрати списък с каналите които N3 предлагат, както и в кой пакет са? Че съм се ориентирал към Vivacom по принцип, но много ме въртят с прекарването на инфраструктура и изискване за минимален брой заявки, което е супер странно, а N3 имат вече прекарана такава. Ползвал съм техен интернет преди години, още когато започнаха в Тракия, но след това прекратих и минах на Coolbox, те обаче вече не ми изглеждат толкова адекватни на пазара като пакети и цени. Благодаря!
 2. Здравейте, Искам да попитам ако трябва да се избира за доставчик на интернет и ТВ в Пловдив между А1 и Виваком, кое е за предпочитане? В момента съм на Cooobox и като цяло съм доволен от тях, но ще се местя скоро в ново жилище и ми се иска да имам мнение и за другите играчи на пазара. При посочените по-горе мобилни оператори може да се комбинира и пакет с мобилен телефон та да се направи пакетна цена. П.С и на новият адрес си имат покритие Cooolbox, така че си остава варианта и за преместване на услугата просто.
 3. Здравейте, искам да попитам за предложение за фирми/майстори за изработване на кухня по поръчка. Трябва ми съвет за майсторй/фирма, които не "режат глави" откъм цена, работят кадърно, имат идеи и предложения по проекта, например аз им давам насоки какво ми трябва и те дават съвети кое и как.
 4. Здравейте, искам да попитам някой има ли преки наблюдения от качеството на изпълнение на комплекс "Гербера" в Тракия? Интересуваме всичко за което може да се сетите. Благодаря!
 5. evropata

  Formula 1

  Мисля. че е възможно да не сте обърнал внимание на този момент, но стюардите започнаха разследване на ситуацията още в обиколка номер 3. Няколко обиколки по-късно излезе решението, че няма да има последствия за никой от пилотите.
 6. Ам въщност семейство Арабаджиеви имат 4 деца, 2 момчета и 2 дъщери. Таа големият син е Владимир, а бащата си е Ветко, сега има някакви там "слухове" че се е наричал сам Вълчо или че си сменил името, ама все тая. Та има си и син Вълчо.
 7. Карате с 80 в града?!?! Вие сте един типичен пример тогава за съвременен бай Ганьо, за който правила не важат, но който има "права" да се възмущава когато някой изизква да се спазват. Позволете си дори да ви нарека престъпник, че утре карайки си с 80 ей така в града, може да убиете човек, или сега ще ми кажете, че го правите само в 2:30 сутринта на празен булевард..(риторичен въпрос) Заради това че, болшинството от хора са като Вас господине, състоянието на обществото в България е такова. Поради щото не всичко зависи от тези отгоре, законотворци, ама и от гражданското обещество. Извинен сте ако не знаете какво е това. Та Вие не искате един елементарен закон да спазите, а се възмущавате на Съдебна система, Изпълнителна власт и прочее. Не бих питал дали Ви е срам, хора като Вас не знаят какво е това. Заради хора като Вас, които знаят способностите си и в секунда извършват повече изчисления от 8-ядрен процесор всеки ден загиват хора по пътищата на страната. Защото Вие и такива като Вас си казват "Ей тука кой е сложил това ограничение от 70 км/ч, аз ще карам със 100 км/ч защото колата ми може, и аз съм шАфьор от класа" и изведнъж бууууум първа страница "Челен сблъсък бла-бла н- на брой загинали, причината несъобразена скорост" Обвинявахте навремето едно лице, причинило смъртта на други лица на бул. Руски, и скачахте как карал толквоа бързо, е Вие може да не сте убил човек, но си приличате, явно мислите по същия начин "Аз мога" Простете, че Ви го казвам, дори без да Ви познавам лично, срам ме е че има хора като вас, които живеят в България, срам ме е, че от такива хора зависи бъдещето на държавата ни. Не желая детето ми да расте в град, държава, населена предимно с хора като Вас, за които едно просто правило като спазване на ограничение на скорост на движение не може да бъде спазвано, защото просто Вие така искате. Виждам, че сте баща, как ще сте почувствате ако някой не спазил ограничние причини катастрофа и детето Ви е неволен участник и потърпевш от нея? Не желая да ми отговаряте, нито да бъдете на моето мнение.
 8. Мисля, че вече Ви отговорих, лесно е. Мисля че дори Вие си знаете колата при да кажем 4та предвка колко трябва да натискате газта за да поддържате 50-55 км/ч. И важното е, не че е толкова трудно да се движим с около 50-55 км/ч, а как сякаш масата хора протестират срещу това, как аджеба ще ги карат да се движат с 50 км/ч града. Щото нали друго си е да опъваме по градските улици с 65-70 км/ч, засичайки други МПС-та и да се тъпаме в гърдите викайки "Булгар Булгар". Затова измират хора, мисля че България е на първо място по жертви на катастрофи на глава от населението. И ето сам казвате, че сте превишавал по невнимание. Надявам се сте от шофьорите които карат съобразно ограничението. И поради това ще разберете смисъла на поста ми. Реално, да ще е прекалено хиляди водачи да получат по 20 лева глоба защото са се движили с 55 км/ч примерно, което може да е причинено от редица обстоятелства, но приемете моля, че не е нормлно в населено място да се шофира с над 60 км/ч и т.н.
 9. Всеки ден, защо? Релевенатно ли е това дали шофирам с това дали правилата трябва да се спазват? Отново нападате, просто така за спорта. И преди да попитате, да е възможно,господине, да се спазва едно прилично ограничение от 50-55 км/ч в града, без да се гледа постоянно в таблото. Апропо да попитам, Вие колко пъти сте превишавали скоростта за движение в чужбина с над 10 км/ч в населено и извън населено място?
 10. Признайте си че просто бай Ганьо не иска да спазва правила. И си обича негови си. Сега прочее тези ограничения са въведени с някаква цел, най-вече превенция и безопасност. Какво значи карам си с 60 км/ч в града?!?! Ограничението е 50 км/ч което значи също така максимално разрешена скорост. Реално дори 51 км/ч е ПРЕВИШЕНИЕ на това ограничение. И както са споменали и друг потребители, не стане ли като в Германия, Дания и прочее ще измират хора всеки ден. И ще се публикуват в другата тема клипчета как някой прави опасни маневри, изпреварва отдясно и т.н. Интересно как сигурно всички като минат ГКПП-то и започват да спазват всичко до точката... Ама в милата Родина им е много тежко като ги ограничават в населено място да карат с 50 км/ч и извънградско с 90 км/ч
 11. Филмът ще бъде наличен с HD (Blu-Ray) качество на или около 14 септември. За тогава е предвидено да бъде разпространен в платформи като iTunes и Amazon Video. Официланата премиера на DVD и Blu-Ray е на 25 септември. Но мисля че около 14 ще бъде наличен по тракерите вече.
 12. И Вие решите, че не съм разбрал защото? Отново Вие сте този който прави генералните изводи, не аз. Споделихте публикация за неправилно осъдено дете, споделяки нещо в публичен форум, би следвало да очаквате коментари по него, и то не само коментари които кимат одобрително. Има възможност дадена публикация да породи и дискусия. Е ли необходимо да бъде само осъждаща конкретиката на статията? Дори в първия си коменат споделих, че САЩ са имали, имат и ще имат и занапред проблеми с правата на афро-американците. Мисля Ви е ясно, че присъдата е издадена за такова кратко време, именно поради периода в който се случва събитието, както и поради обществено-политическите нагласи в САЩ по това време. Това са неща които трябва да се вземат предвид. Вижте, не казвам че са правилни, напротив всяка една присъда срещу невинен човек е грешка, пък бил той на 14 или 70. Надявам се сега да разберете насочеността на поста ми, нито съм напдал Вас, нито съм казал че това което се е случило е правилно.
 13. Уважеми господине, за пореден път се убеждавам че с Вас дори нормална дискусия не може да се води по каквато и да е тема. Просто е невъзможно поради естеството на характера Ви. Никога не съм казал че не може да се съди, или да се сочи с пръст. Редно е да се отбележи, в подобни ситуации, че да чисто морално не е правилно, и че невинното убийство на едно 14 годишно момче, трябва да бъде осъдено от обществото. Прочее в американската съдебна история има много доказани случаи на грешни присъди, както на хора осъдени на смърт, така и на такива с доживотни присъди. Морал и съвест липсват в адвокати и юристи по цялото земно кълбо. Постът ми беше провокиран от това, че се сочи с пръст американската съдебна система, само и единствено, и простете ми господине, ако отбележа, че спрямо постовете Ви, го правите съвсем целенасочено, поради факта, че не харесвате САЩ като държава и общество. Това разбира се е в правото Ви, и не е тема на последната Ви публикация. Интересно ми е какво би било мнението Ви за подобни случаи от съдебната практика на други държави.
 14. Защо някой трябва да се "храни" от нещо, че да има мнение по въпроса?!? И къде казах, че има общо или че трябва да има общо? Просто вземам за начало, основното, неправомерно осъдено на смърт човешко същество, прочеее има ли значение ако е дете или 70 годишно, че нали е все човек. И, та имах предид "официално" произнесените смъртни присъди. Есенцията на питането ми беше, то даже не е и питане е, че не е редно да се "съдят" други общества за кирливите им ризи, когато ние най-малкото не сме рая на Земята, или пък държавата и обществото с най-справедлива съдебна система в настоящето или миналото.
 15. То и Народния съд избива тук 2700 души, ей така, ама като гледам никому не е важно. Все да се гледа в чуждото канче. Не казвам че е редно, или че е правилно, напротив. Но всяко общество си има минусите или "тъми" мрачни моменти. В САЩ например от цитирания случай са човешките права, и по-специално правата на афро-американците. Тааа имат си те кирливите ризи, ама и другите не са цвете за мирисане.
×
×
 • Create New...