Jump to content
BulForum.com

t_tunchev

Members
 • Content Count

  1582
 • Joined

 • Last visited

About t_tunchev

 • Rank
  Депутат
 • Birthday 08/08/1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. https://www.olx.bg/ad/prodavam-fotoyli-ot-izkustvena-kozha-CID262-ID7y6gt.html Снимки има в обявата от olx ,защото ми е проблем през телефона да кача тук. Много са запазени и са удобни. Цена 50лв/бр При покупка на всички - отстъпка. Пловдив 0876272394
 2. The Open House Още не мога да повярвам каква тъпотия гледах.
 3. Да,последните 2 пъти те идват,но и аз не съм доволен.Дори според мен почти няма ефект,освен че миришат добре.
 4. Освен тепавица рай,да сте изпробвали някоя фирма за почистване на мебели и да сте доволни от нея?
 5. Добре,благодаря...ще пробвам в Тавекс.
 6. Ще го видя,но въпроса е принципен...не са ли длъжни да я подменят,ако са запазени номерата,а и в конкретния случаи не е и толкова скъсана.Едната също ми каза,че на еди кой си клон можело да я приемат,което пак прозвуча доста тъпо.
 7. https://imageshack.us/i/pmRxClpVj https://imageshack.us/i/pn4jqfWWj Бях в две банки в които се опитах да внеса тези 100 евро,но и в 2те касиерката ми отказа.След разговор с "отговорника" на едната,която просто каза,че не приемали и избяга зад едно бюро с довода че не приемали евро,което прозвуча доста тъпо и отказа да водим нормален разговор просто,защото избяга. В интернет прочетох,че: Оценка и подмяна на банкноти - повредена банкнота, от която е запазена най-малко три четвърти (75%) от площта й или сглобените части от банкнотата възстановяват такава част от площта й, се заменя по пълна номинална стойност; Очевидно липсват по-малко от 25% от площта... интересуваме какъв е закона точно и банката не е ли длъжна да ги подмени дори и на някаква по-ниска стойност.
 8. Пробутаха ми едни 100 евро в които единия ъгъл е доста скъсан,но всички номера са запазени,има ли проблеми с подмяната...прочетох че ако е запазена до 75% се възстановява напълно.
 9. Последните години за мен Марвел нямат грешка...сега се връщам от Пазителите на Галактиката 2 и беше многооо яко и си струва и на 4DX да го гледате.
 10. Офертите тук или на Вайбър\whatsapp : 0876272394
×
×
 • Create New...