Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 10/14/2012 at 6:16 PM, Fibaman said:

Браво! :) Стъпи на земята. :)

взе ми думите.

Сега очаквам да се видят и кадрите от камерата на костюма му,докато падаше.

On 10/14/2012 at 6:25 PM, galaxi said:

Да,и аз мисля така.Но по-важния го взе. :bowdown:

По-важният не беше ли да пада със свръх звукова скорост?

On 10/14/2012 at 6:27 PM, XMD said:

По-важният не беше ли да пада със свръх звукова скорост?

Най-важното било да се изпита новия модел скафандър, а иначе докато падаше и показваха скоростта му, по едно време май мярнах 1157 км/ч или нещо подобно, но веднага след това спряха да показват цифрите, а той със сигурност е ускорил още, понеже не беше стигнал плътните слоеве на атмосферата. Като анализират всички данни вероятно веднага ще го обявят, тъй като скоростта на звука зависи от околната температура, а точно тогава, когато падаше, не изписваха температурата.

On 10/14/2012 at 8:03 PM, Rumbata said:

В момента започва пресконференцията и ще чуем реалните резултати отчетени от апаратурата (тази скорост от линка ми се струва твърде висока).

Едит: Току-що съобщиха, че максималната скорост е била 1343 км/ч или Мach 1.24!

On 10/14/2012 at 10:07 PM, Antares said:

Аз като го видях как се върти и директно го отписах... Браво! Завидно постижение!

Е тези неща бяха предвидени. Имаше специален парашут, който щеше да се отвори автоматично, ако натоварването от въртенето беше надвишило определена граница от G-та, над която се губи съзнание. Очевидно Феликс не е преминавал тази граница и в крайна сметка успя да премине звуковата бариера!

On 10/15/2012 at 11:55 AM, RaptoR said:

Добре е, че си скромен! Закриваме ФорОма. laughing1.gif

Да закрият фабриките на Туборг дано... Ама по цял свят и в един ден!

По складовете в света ще останат достатъчно, за да може Виден да оцелее достатъчно дълго, за да може да се пресели в Чехия :D

On 10/15/2012 at 2:05 PM, Antares said:

По складовете в света ще останат достатъчно, за да може Виден да оцелее достатъчно дълго, за да може да се пресели в Чехия :D

...

П.п. И складовете да са сринат со земи, едновременно с пускането на кепенците на фабриките :angry:

On 10/15/2012 at 2:16 PM, gado said:

...

П.п. И складовете да са сринат со земи, едновременно с пускането на кепенците на фабриките :angry:

За да си осигуриш пълно покритие на проклятието и за да нямаш пропуснати варианти, щото тук таме по заведенията и разни ятаци може да има останали количества, трябва по-мащабно проклятие - кажи примерно де що има туборг по света да се вкисне, жабуняса, де що има амбалаж да се спука и в земята на попие или нещо от сорта :) :) :laughing1:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...