Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Голяма грешка беше да отида карам колелото по чукарите в първия ден след спирането на няколкодневните валежи. Е няма такава кал. След няколко спускания приличах на прасе добре овъргаляно в невиждала изобщо чистене кочина. :laughing1:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 6/7/2012 at 10:46 PM, RaptoR said:
Свят голям хора всякакви. Изказах мнение, с което не виждам да съм нарушил някое от правилата, така че ако обичаш, г-н милиция, прибери си на избрано от теб място завоалираните заплахи.

On 6/8/2012 at 5:22 AM, Godfather said:
Голяма грешка беше да отида карам колелото по чукарите в първия ден след спирането на няколкодневните валежи. Е няма такава кал. След няколко спускания приличах на прасе добре овъргаляно в невиждала изобщо чистене кочина. :laughing1:
Аз пък обожавам да карам в дъжд/кал. Ама ако може някой друг да ми чисти колелото и екипировката после...

On 6/7/2012 at 11:18 PM, RaptoR said:

Ми така е като ми ходиш "на кафе"! Вероятно с Гала! laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

Аз на кафето ходех преди това, ти недей така. :)

On 6/8/2012 at 5:30 AM, Antares said:

Свят голям хора всякакви. Изказах мнение, с което не виждам да съм нарушил някое от правилата, така че ако обичаш, г-н милиция, прибери си на избрано от теб място завоалираните заплахи.

Няма никакви заплахи, Пеше - това дори звучи смешно, не си тук от вчера. Но твоите намеци (защото този не е първият), че тук едва ли не върлува някаква банда идиоти и прогонва де що има свестни хора, ме обиждат. Отделно пък да си тук постоянно и да идваш на всички форумни срещи, а същевременно да наричаш най-редовните и стари потребители тук (т.е. същите тези хора) "скучни" е някак си .... сам си прецени как изглежда. Та така...

===============================

Момчиле, да не вземеш да се пребиеш някъде на стари години, ей! laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

Гудо едно време беше написал:"Никой не мое ме върна на село!". Върнете ме на село беееееееееееее! Върнете ме на село!!!

On 6/8/2012 at 2:11 PM, Grimjaur said:

Гудо едно време беше написал:"Никой не мое ме върна на село!". Върнете ме на село беееееееееееее! Върнете ме на село!!!

Аз се връщам всяка седмица за по 3 дена! Ей го тази вечер пак тръгвам. laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

On 6/8/2012 at 8:44 AM, RaptoR said:

Момчиле, да не вземеш да се пребиеш някъде на стари години, ей! laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

Мани, бая страшно си е, обаче съм се екипирал от главата до петите с предпазни брони и каски. :laughing1:

On 6/8/2012 at 5:45 PM, Godfather said:

Мани, бая страшно си е, обаче съм се екипирал от главата до петите с предпазни брони и каски. :laughing1:

А възглавничка за врат имаш ли? Че днес Ангел ме гледа как в колата си слагам една такава и се скъса да се хили :)

On 6/8/2012 at 10:14 PM, djadomraz said:

А възглавничка за врат имаш ли? Че днес Ангел ме гледа как в колата си слагам една такава и се скъса да се хили :)

Хахаха, то само това остана да сложа. Абе ти не заспиваш ли с тази възглавничка в колата? По принцип ги дават за спане при пътуване в самолет. :laughing1:

On 6/9/2012 at 2:22 AM, djadomraz said:

Не. Иначе ми се напряга врата и се уморявам по-бързо

Дедо, или главата ти е много тежка, или врата ти е много кекав. :laughing1:

Баси кефа е да гледаш всички сезони на SG Atlantis с 1080p на 55'' LED. :punk

On 6/9/2012 at 5:44 AM, Godfather said:

Дедо, или главата ти е много тежка, или врата ти е много кекав. :laughing1:

Баси кефа е да гледаш всички сезони на SG Atlantis с 1080p на 55'' LED. :punk

Добре си ми е главата, ако знаеш колко по-удобно е с възглавниката...

За Атлантис подкрепям с 2 ръце :)

On 6/9/2012 at 9:33 AM, kotora said:

Еле като трябва и да си въртиш главата.Или ти си караш без да гледаш :D

Върти си я главата като робот. :D Не получих позволението му да снимам, иначе щях да поместя. Тамън да пробвам новия телефон как снима, ама.... тц.

On 6/9/2012 at 7:16 PM, charmock said:

И аз...

Пък аз от край време съм си така...

П.п. И да ти кажа... хич ми не дреме! :beer:

On 6/9/2012 at 7:23 PM, zweti_lettera said:

Марио Гомез, минава ми през главата, че не става нито за Байерн, нито за националния отбор.

Тъкмо го наплюх и взе, че вкара гол. :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...