Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

On 3/16/2012 at 5:10 PM, zlobil said:

Само един въпрос?

Що всичките в тоя форум очевидно симпатични жени директно ги захвърляте в кофата :blink:

Тъпа била , незнам ква била , грозна била , тая другата много изкуствена ебати вие кви жените ебете та манекенки и модели не ви харесват ?!?! :wacko: :wacko:

а сега де??? бате, незнам за другите, ама аз съм девствен. Само си мечтая за манекенки и подобни :lol:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Аз ви казах - аз еба идеалната, за останалите не ми пука.

Добро утро.

On 3/17/2012 at 7:37 AM, Grimjaur said:

Не. Чете бгмама...аз там не чета. excl.gif

Голяма грешка, там има уникални теми от които съм се пукал от смях, като например епичната тема за "Пърдящата шунда" :wacko:, която за съжаление вече я изтриха.

Щото админите и модераторите са пълни задръстеняци затова. Всяка по-весела тема я "проветряват" и единственото което толерират са лиготии с ахкания и охкания, а ако има нещо което да ги просълзи чак я закачат отгоре да се гледа. Вече 3 IP-та ми бан-наха дето се бъзикаме с жена ми с разни тъпи кифли там :)

PS: По темата за жените:

429769_10151636750549041_218709459040_9205517_175072549_n.jpg

On 3/17/2012 at 7:44 AM, djadomraz said:

Щото админите и модераторите са пълни задръстеняци

вярно е...

Спирам гo тоя Орбит Дропс ...

Аспартамът е интензивен подсладител, около 200 пъти по-сладък от захарта. Използва се по света в продукти от типа на софт напитките и нискокалоричните продукти от 1974. Одобрен за използване за пръв път във Великобритания през 1982г. Познат е под името Нутра Суит (NutraSweet), аспартам или Е951.

aspartame.jpg

http://otrova.org/index.php/2009/04/%D0%B5951-%D0%B0%D1%81%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0%D0%BC/

On 3/17/2012 at 8:18 AM, TRIBALERO said:

Ти що си мислиш, че е само в орбита? Вземи прочети малко опаковките на разните продукти и напитки. Масово безалкохолните, дето се видят диетични или подходящи за диебетици са с него. Тма дъвки, разни дражета май и тях ги пълнят с него.

On 3/16/2012 at 6:38 PM, Grimjaur said:

Га ша идеш насам, че забарвих?

Наистина и аз вече не знам, Наско... Не е като да нямам работа из Сф, ама в момента е толкова одрискано положението, че предпочитам да изчакам нещата да тръгнат да се развиват на някъде...

On 3/17/2012 at 5:38 AM, Grimjaur said:

Аз ви казах - аз еба идеалната, за останалите не ми пука.

Пич..., това твоето са приказки на влюбен мъж - пресноебец. Надали тук има достатъчно хора дет' да захапят за какво иде реч.

On 3/17/2012 at 8:56 AM, gado said:

Пич..., това твоето са приказки на влюбен мъж - пресноебец. Надали тук има достатъчно хора дет' да захапят за какво иде реч.

Прав си Галине и моята преди 10 години беше идеалната. :confused

Аспартама се ползва почти навсякъде и в най-големи количества го има в безалкохолните тип лайт. Не напразно го наричат бялата смърт.

On 3/17/2012 at 8:52 AM, mIRCata said:

Ти що си мислиш, че е само в орбита? Вземи прочети малко опаковките на разните продукти и напитки. Масово безалкохолните, дето се видят диетични или подходящи за диебетици са с него. Тма дъвки, разни дражета май и тях ги пълнят с него.

Да му мислят диабетиците и почитателите на light edition продуктите .

On 3/17/2012 at 8:56 AM, gado said:

Пич..., това твоето са приказки на влюбен мъж - пресноебец.

Ебем се от 5 години, къв пресноебец? confused.gif

On 3/17/2012 at 10:54 AM, Grimjaur said:

Ебем се от 5 години, къв пресноебец? confused.gif

Аз повече време съм бил с предишната си приятелка бре. :)

On 3/17/2012 at 2:19 PM, Grimjaur said:

Че кво от тва :) 10г познанство не са хич малко.

Няма значенвие колко са. Явно просто женати е на място, щом продължаваш да си пресноебец...

On 3/17/2012 at 3:12 PM, Triti said:

Поздрав за жените ви:

http://www.youtube.com/watch?v=9Z-NbQvhzKM

Ама им го предайте, не си го местете от единия в другия крачол... Моля? p055.gif

а тия където сме ергени ... кой да поздравим :laughing1: :punk

Майка му деа... няма човек с кого едно вино да седне да пие и да попсува живота в тази прекрасна вечер...

On 3/17/2012 at 5:45 PM, gado said:

Майка му деа... няма човек с кого едно вино да седне да пие и да попсува живота в тази прекрасна вечер...

То има телефони за таз ралта! Хем тъкмо одеве се прибрах и детето оставихме у бабата.... Ама няма кой да се сети....

Хем като гледам каква вечер е с това ясно небе - можеше и на покрива да се пийне под звездите....

On 3/17/2012 at 3:12 PM, Triti said:

Поздрав за жените ви:

...

Мерси. На жена ми й хареса песничката (то и на мен), но аз пък се накефих че намерих готино филмче което да гледам :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...