Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  RaptoR said:
Абе кво сте ме нагънали бе! :laughing:

Ха да видим кой ще изнамери именния ми ден :ph34r:

Аз веднага казвам - всеки петък ти е имен ден. Идваме ти охлаждай бирата. А сега обяснявай като дойдат хората че нямаш имен ден :P

Напоследък по чисто случайна извадка ни се пада да гледаме масово някакви US филми за хора, които си губят работата, а после дълго време не могат да намерят свястна такава. Глей, капиталистът ще те уволни и ще ти обере стотинките, за да ти пусне прожекция на уволнението ти ;) :tongue

Абе, тука няма ли вече тема за лирични отклонения на безработници? :)

kopche said:
Напоследък по чисто случайна извадка ни се пада да гледаме масово някакви US филми за хора...

На някои им се пада... други такива не ги гледаме - всеки си избира какво му е интересно. Ей аз примерно така и не съм гледал Титаник и нямам и намерение да го гледам

djadomraz said:
Ей аз примерно така и не съм гледал Титаник и нямам и намерение да го гледам

С две думи - накрая потъва ;)

Midex said:
Барабар с Леонардо ди Каприо...урааааа! :laughing:

Потъна, за да стане свестен актьор, абониран за продукциите на Мартин Скорсезе :)

Както един приятел казваше - ако не се погонят малко с коли, да не се пострелят и да си разменят 2 шамара - хич не ми го хвали този филм :)

Само на мен ли разни логота на Google ми напомнят на разни Microsoft-ски? На Chrome иконката малко с тази на Visual Studio, на новия google-ски телефон пък ми напомня на windows... не че са особено еднакви просто едни и същи цветове.. ако си леко недоскиФ или поркан като нищо може да ги сбъркаш :)

Поздрав? Изкушавам се да си го сложа в подписа :P

Иначе ЧРД на Сашко! Последно време се позагуби малко, дано си прочете пожеланията за здраве щастие и малко акъл в дебелата киферица :Р

ЧИД на именниците дет се вика.

Специално за нетруут да вземе да се вясне да го видим как изглеждаше вече ли к`во ли :)

djadomraz said:
Не че нещо ама и Буш вършеше неща с които доста хора не бяха съгласни и казваха че са откровенни тъпотии обаче го преизбраха...

Дядо, дядоо... Деменцията явно те е подгонила :laughing:

Абе май някакви хора произвеждащи димящи пръчки, летящи метални птици и прочие конспиратори го избраха. И тоя Майкъл 'жаксон който сега кара кораба ще видим до къде ще докара. Много компромисни решения взима до сега, интересно обаче, че за здравната реформа надделя. А на Дедо му е рано за дименция, сигурно си е обикновено оглупяване от липса на сън :D

host said:
дименция

дЕменция, колега, дименция може би пред задръстена камина :laughing:

------------------------------

Честит рожден ден на Сашко, който нещо не се появява из Форума, а днес е и на изпит :ph34r:

Честит имен ден на Ивановците, да са живи и здрави. Единият да се спре малко на сушата и да се появи да се видим, а другия - другия си знае :laughing:

НАЗДРАВЕ от мене!

post-12-1234437080.gif

host said:
дИменция

Определено не съм обърнал внимание, нито съм направил разлика между И и Е в думата.

Няма да го оправям, резила си е резил. Но да, деменция имах предвид.

Като сме почнали, честито и от мен на всички Ивановци а и на Ивчовците, понеже в този форум не липсват. Да са живи и здрави най-важно, а останалото вярвам, че и сами могат да го постигнат. :happy: + :beerchug

Честит Имен Ден на Иван /netrootbg/,

Пожелавам ти здраве и късмет, да откриеш съкровище под водата, макар че ти си такова и светът който си открил е такъв :) Весело изкарване на най-хубавия празник!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...