Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  RaptoR said:
Весо, тая седмица мойта се опъва и не ще да идва... Ке требе да си пкажем рогата момците :laughing:

Какво ще има тая седмица не разбрах ??

Arch Enemy ги обичам, ама това просто е бързо, агресивно и стържещо, а Айоми знае как да направи един бавен риф, който все едно излиза от гъза на преизподнята и прави ДЖжЖЖЖДЖЖЖЖЖЖЖЖЖжЖЖЖЖЖ :D

KILLERINCHO said:
Какво ще има тая седмица не разбрах ??

Следи Ф1 темата, по дяволите! Мислех че го правиш редовно.

KILLERINCHO said:
Изобщо не го правя :) Там толкова простотия се излива, че даже да има нещо смислено се губи в скрапа.

В тъз връзка зимаш 1 кило паприкован врат и пристигаш на беседката в неделя :devil

Да Василе, ти с такъв мерак искаш ми намериш прститутка че и г*за ще си предложиш още малко.

От месец и нещо до сега ми е чудно как още не си ми намерил една, ем имаш заведение и печелиш мноооого пари.

Или търсенето е просто прикритие за някакви по-дълбоки замисли?

:tongue

Antares said:
Ето
е тежко!

На мен ли ми се струва, че чувам грухтене на прасе или просто правиш някакъв паралел със свинския грип? :devil

П.П. Като махнем "прасето", останалото наистина е 'тежко'...

Midex said:
На мен ли ми се струва, че чувам грухтене на прасе

Това е като висш пилотаж - изискват се години обучение в музикалната академия на Лос Анджелис, ежедневни тренировки и стриктна диета: жабешки ципи, конски лиги и сос от кориандър и зелени водорасли.

PSYCHOSIS said:
Това е като висш пилотаж - изискват се години обучение в музикалната академия на Лос Анджелис, ежедневни тренировки и стриктна диета: жабешки ципи, конски лиги и сос от кориандър и зелени водорасли.

Еми... хахаха не бих я пробвал тази диета, звучи дискъстинг от всякъде!

Иначе може да се вмести в раздела за кулинария, някой с по-издръжлив стомах и не толкова лабилна психика от към лигите специално може да се пробва.

:ph34r:

Godfather said:
На мен пък ми вървят екстра. Консумирам салати само със зехтин и лимонов сок. Когато прочетох горните препоръки относно приготвянето на марули на жената, тя ми каза, че глупостите по форумите не я интересуват и да си ги чета сам. :P

Mарули, репички, лук, маслини, сирене зехтин и лимонов сок... може и варени яйца... чудна салата си е който не я харесва нищо не разбира :P

И понеже жената я къса или просто я реже прекалено едро предпочитам да си я накълцам самичък - както всичко на тоя свят ако искаш да стане както трябва най-добре е да си го направиш сам :)

Жената може да прави мусака, супа топчета, пълнени чушки, тиквички и прочее вкусотии, но определено салатата от маруля не я прави както на мен ми харесва.

Едит: Стенли нарочно ли приемаш всичко буквално или се майтапиш? 'Щото диетата беше повече от очевАдно че е майтап не виждам кой би пробвал да опита даже подобно нещо...

djadomraz said:
Едит: Стенли нарочно ли приемаш всичко буквално или се майтапиш? 'Щото диетата беше повече от очевАдно че е майтап не виждам кой би пробвал да опита даже подобно нещо...

Аз ако го приемам сериозно тогава вече ще се наложи да отида на доктор!

Толкова години сте регистрирани тук и още не може да ме разберете кога се лигавя и кога съм сериозен май.

:tongue

djadomraz said:
Тъй си мислиш... колко време карах само на салати от маруля и лук. Просто слагам повече лимонов сок и повече зехтин и я оставям да се посмачка малко за да се яде по-лесно треволяка. С малко сирене не е чак толкова зле... виж друго са пържолите все пак :)

На мен ли ми звучиш така, или булката ти е стъпила с пантоф на вратъ и те е подложила на диета? Ако е така имаш моето най - искренно съчусвтие...

Аз предлагам една от каузите в проекта на Злобил да премине под мотото "Да спасим мъжа - хапни пържолка" (два пръста дебела и с тлъстинка по края гарнирана с приказки за ротния - де.ба неговата мамица... или някви други от този род)

lil_stenly said:
тогава вече ще се наложи да отида на доктор!
Ш'се сетиш...
  lil_stenly said:
Толкова години сте регистрирани тук и още не може да ме разберете кога се лигавя и кога съм сериозен май.
Оф, да бе, тръгнали сме вкупом да разучаваме твоята персона... Даже сме готови и с книга за теб... "Битът, ежедневието и навиците на виртуалните върколаци"

Бива ли да се пре*ба така...

Нека...малко спокойствие да има. :zzz

Едит: Ама наистина голямо мъртвило във всички раздели...отдавна не е било така... :ph34r:

Ей, дейба и тарикатчетата на дребно, дето само харчат парите на мама и тате и с бърза крачка стават все по-големи неудачници! Помагам малко на жената и проверявам някакви есета от един курс, който води, гледам тема - Who is your favourite singer. Някакво момиче писало за Аврил, обаче то още в началните нива на курса, а в есето "Canadian-born punk-pop dynamo", "the kind of high-spirited, full-throttle energy", разни подчинени изречения като матрьошки, викам, я да ударим един google на първото изречение на есето - бам! copy-paste от някаква статия. Айде двойка, моето дете, другия път да мислиш какво правиш! И поне да беше дръжавно училище където мързела по разни предмети може поне донякъде да бъде оправдан, а тук си на курс, за който родителите ти плащат, а ти си клатиш краката и те мързи да поучиш дори колкото да вържеш една 4-ка и да не се излагаш...

Що да е мъртвило, не ти ли хареса ожесточения спор на тема "Кога се слага олиото/зехтина в салатата" :punk :lol: NOVAROCK ме зове....

Малии кво първенство по пиене се очертава ся по тея изпращания , балове , морета ... снощи беше първата среща ... отдавна не бях си лягал с дрехите :laughing:

pazu said:
Малии кво първенство по пиене се очертава ся по тея изпращания , балове , морета ... снощи беше първата среща ... отдавна не бях си лягал с дрехите :laughing:

Като се замисля почти винаги си лягам с дрехите а иначе за първенството съм съгласен че и аз ще завършвам тази година и купона ще е на 6 :laughing:

Curunir said:
Ей, дейба и тарикатчетата на дребно
Това е черен ден за учениците и студентите по света! Преподавателите започнаха да ровят в интернет...

Като бях студент половината си есета си ги копирах от интернет. Стига да не бяха на някаква интересна ми тематика, когато изригвах с глупостите :D

Уф снощи някакви пикльовци се упражняваха да броят до 12... На висок глас... Де'а т'ва некъф колективен курс по математика ли беше? Тия хора на училище не ходят ли? :devil

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...