Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

netrootbg said:
bTV трябва да бъдат забранени със закон. Как може над 20 минути (до момента) от новините да са отделени за президентските избори в САЩ. Имам чувство, че не отделят толкова внимание когато имаме избори в България. Резил!

Защото тези избори са важни, защото световната политика за следващите 4 години ще ти стане горе-долу ясна, защото, когато САЩ пръдне, светът се насира. А Бубарак Обама щом чак Ку Клукс Клан са го подкпрепили, смятайте...

Викат: По-добре негър отколкото идиот, който е на 72, не му остава много, ама му се водят войни по целия свят.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Много си прав , аз не мога да ги трая по цял ден ... остави ги да си "проповядвад" каквото си знаят те и не се занимавай изобщо .

:)

lil_stenly said:
Много си прав , аз не мога да ги трая по цял ден ... остави ги да си "проповядвад" каквото си знаят те и не се занимавай изобщо .

:)

Е не мога да повярвам. Отделиха мизерните 6-7 минути на новините от България и сега се върнаха пак на темата за него. Най - възрастната му избирателка :lol:.

Прав си за проповядването. Направо секта могат да си основат. Не мога да си обясня как успяха да достигнат до статута на водеща телевизия у нас. Направо ми е тъжно когато ги гледам.

netrootbg said:
Не мога да си обясня как успяха да достигнат до статута на водеща телевизия у нас. Направо ми е тъжно когато ги гледам.
Гледал ли си другите?

Antares said:
Гледал ли си другите?

Да гледал съм. Специално тази вечер не съм. Като цяло се старая да не гледам тези неща. Предпочитам някое от Discovery-тата. Основно новините ги чета в интернет.

Аз ще ти кажа - най-лесно е така да си запълнят програмата, иначе трябва да се плащат заплати на репортери да се ровят да търсят други неща а така поне 1 ден са откачили почти без никакво усилие :)

Curunir said:
:wacko: Маменца вииии! Знаех си, че мастиката снощи вони съмнително! Още ми се мотае главата и залитам :hmmm:

Ся ако кажеш че виждаш и чифта дини на Галена :P :lol:

Аааа...Куре, излапал си му тогава главата.Смочни едно айрянче, ама с повече сол и НЕДЕЙ да пиеш вода.

Мда , винце върви в последно време , ся имам едно 7 годишно донесено от Испания и мисля да се уважа за именния ден в събота с него :devil

Tomahawx said:
Мда , винце върви в последно време , ся имам едно 7 годишно донесено от Испания и мисля да се уважа за именния ден в събота с него :devil
Какъв имен ден има в събота ?

NEO_DDT said:
Какъв имен ден има в събота ?

8 Ноември/събота/ - Архангеловден /Ангел, Ангелина, Михаил, Гавраил, Радка, Райна, Огнян, Пламен, Емилия, Емил/, ПП на касапи, колбасари и полицаи

__smirnoff__ said:
как ви върви бирата в това студено време незнам :D на мен все някви вина все повече почват да ми се въртят. :lol:

Бирата бинаги ми върви, по всяко време зиме лете. :D

Curunir said:
:wacko: Маменца вииии! Знаех си, че мастиката снощи вони съмнително! Още ми се мотае главата и залитам :hmmm:

За да пия мастика трябва да имам стаж като алкохолик около 30 години :lol: :lol:

Иначе благодарности на Евил-Смит, че си направи труда:

Резултатите по точковата система 10, 6, 4, 3, 2, 1.

ФМ ЛХ

0 10

0 2

10 0

6 4

10 6

4 10

2 0

10 0

0 10

4 10

0 2

10 6

10 4

1 0

0 4

0 0

6 10

10 2

Общо:

83 80

Дето се вика.....победи не му трябват

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...