Jump to content
BulForum.com

MPABKATA_Z

Members
 • Content Count

  447
 • Joined

 • Last visited

About MPABKATA_Z

 • Rank
  Майстор
 • Birthday 07/23/1986

Contact Methods

 • Website URL
  http://grabo.bg
 • ICQ
  170713297

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

485 profile views
 1. Здравейте, ще обясня пак: Адрес 1 - 1 телевизор - cooolMax - 39.90лв. Адрес 2 - 1 телевизор - cooolNet - 24.90лв. Общо - 64.8лв. Ако добавя и cooolTv за 19.90лв. ще стане общо 84.7лв. и ще плащам двойно телевизията, защото на единия идва от cooolMax, а на другия от cooolTv. Ако обаче и на двата адреса съм с cooolNet и само на единия пусна cooolTv ще стане 69.7лв. и ще имам телевизия и интернет и на двата адерса, защото с един абонамент мога да имам до 6 телевизора, независимо от интернета. Поправете ме ако греша?
 2. Здравейте, какво се случва с потребителите, които имаме coolMax за 39.99лв? Tя реално вече не се предлага като услуга/пакет. За вторият адрес ще трябва ли да плащам допълнително 19.90лв, ако искам да гледам телевизия? Когато идваха вчера, ми обясниха че мога да имам и на двата адреса телевизия с 1 coool.tv абонамент/акаунт (до 6 телевизора на 1 абонамент), а аз на основния си адрес имам само 1 телевизор, само че съм с белия рутер на Icotera и включен тв бокс на втория порт към телевизора.
 3. Ами аз съм си с DECO S4 Mesh 3 рутера и нямах проблеми, ама не знаех откъде да го направя на Bridge. След няколко седмици разбрах, че се правело от панела на сайта :D. Явно ще трябва пак да пренастройвам всичко. Ще пробвам наново. Всичко е точно вече
 4. Вдигнал съм един уебсървър у нас. Рутера на Cooolbox е Icotera i6850. Доста често, понякога всеки ден, се налага да рестартирам рутера, защото забива порт 443. Някой да има идея как да го оправя? Всички останали портове. 22, 25, 80, 465, 993, 3360 и т.н. си работят нормално. Докато не рестартирам рутера не се оправя. Първоначално си помислих че сървъра забива, но не е така. Не видях да има настройка за автоматичен рестарт.
 5. Договора ми с N3 изтича края на септември. Имам 2 месеца да реша на кой доставчик да се преместя.
 6. Тъй като скоро (надявам се) ще преминавам на Куулбокс, може ли директно да бучна кабела към моята мрежа с Deco рутери за да не минава през техния "гигабитов Wi-Fi рутер"?
 7. Гледам че темата е позападнала последните 2 години, та да я отворя отново. Господа, из Пловдив има много магазини за колелета, някакви по-конкретни насоки да ми дадете, ако може :). Търся си някакво подобно на това https://www.youtube.com/watch?v=gN0j7vzkf8A . Основно за каране до и на Гребната, може и до Първенец/Марково и околията. Какво по-точно трябва да гледам, за 1.80м/90кг. Също така, няма ли да се прегърбя много, тоя си е дигнал гъза над ръцете?
 8. За съжаление, току що ми се обадиха от Cooolbox, че нямат покритие до нас. Явно ще съм на N3, другата алтернатива е Blizoo, ама интернета май няма да го бъде там . Някой на N3 да сподели как е външния upload?
 9. От 1-2 години се точа да си пусна кабелна+интернет и днес/утре дойде момента. От доста време следя темите в тази категория на интернет доставчиците, но така и не можах да реша дали Cooolbox или N3 са по-добрите. Важното е нета да е поне 10-15Mbps International Upload за мен. Телевизия не гледам от 10 години, така че многото канали не са от значение. Все пак е добре и да има някакви спортни канали и животни и риболов да има за бащата. Интернета да не прекъсва въобще, не искам да тормозя съпорта и себе си най-вече
 10. http://vbox7.com/play:48341920 гледам го за 30 път сигурно и умирам от смях
 11. Откъде мога да си купя ГЕЛ ЗА БРЪСНЕНЕ, щото където и да отида, все ми предлагат ПЯНА. (някъде по центъра )
 12. Сънувах как играя CS. Всъщност направо си бях в играта .
 13. Като са казали 15 Май краен срок, ще ви пуснат нета на 14 Май в 23:30 - 00:00. Бахти долните са тея от БТК. Ето доказателство: Дръпнах едно филмче от Дата.бг ... А нета ее... още не съм кликнал, и сайта вече е заредил
 14. Ядосах се и в неделя направих поръчка по интернет. Сега проверявам и Добре, приели са я, сега цял месец ще чакам ;( EDIT: Ах, тъпаците от гмайл, са пратили писмото от бтк в "спам". Добре че прочетох, иначе си отиваше. Ето най-якото нещо, което са добавили Най-тъпото е че са написали 14 дни, т.е. до 26 Май ще ми я активират, и то защото аз поръчах. А автоматично уж ставаше до 15 Май. Простаци.
 15. Мамка им и боклуците мръсни, на мен сега ми пристигна 01.05 - 31.05.2008 = 43.09 лв. Кога смятат да ми пуснат новата скорост, уж беше автоматично и съм им много "скъп и ценен" клиент , сега вместо 25, пак давам 43 лева
×
×
 • Create New...