Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Хехехе , извинявам се много .

Изнервен съм ужасно !

Някой да знае програма с която да си възтановя изтрит плейлист на винамп от десктопа ... пробвах много ама с никоя не се получи ?

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  Grimjaur said:
http://dnes.dir.bg/2008/01/30/news2602835.html

Хахахахахахахаххахахахааххаах!!!!!!!!!!!!Нямаме късмет...

Да, сигурно Бойка Башлиева самопожертвователно се е предложила за колесник и е спасила иначе обречения Гоце... :P

А вие давали ли сте някога 261 лв. за цветен ксерокс? :wacko:

Curunir said:
Поздрав за Жоро К - http://en.wikipedia.org/wiki/Quylthulg

Qlzqqlzuup, the Emperor Quylthulg

На теб ти е смешно, ама аз тук освен че замръзнах и трябва да уча митология на маите и ацтеките, трябва и да чета неща на англо-саксонски. Луднал съм напоследък с непрочетими неща. Но пък е весело...

Е, то няма много за четене. То повечето е счетоводство. Не е реално писменост на кечуа. Колкото до кечуа, науа и мая...трябва да хвана да понауча малко, че много зор виждам с тия имена, а те реално всичките значат нещо и са доста прости.

Grimjaur said:
Също така правенето на секс е единствено с цел създаване на потомство.

Едно време са ги наричали пуритани О_o.

Не се самоубивай , аз тамън се чудя кой да убия ... днеска целия ден се преобърна просто и ми е дошло до гуша от всеки .

Blitz_krieg_1941 said:
Едно време са ги наричали пуритани О_o.

Да, да, 100...И протестантите са обичали папата...

какво пишат журналистите за максим и за нужните пари за лечение:

Едно момиче се нуждае от пари - за да живее. Пари, които бащината справедливост иска от Максим и които шампионът явно няма.

:blink:

Всичко е пунта-мара, все пак сме в България,

закони няма , тряпеш и си живееш, когато си примерен си в затвора или актове ти лепкат

нета се е*ава чат пат.

Минава ми през главата една атомна и всичко долуууууу......

Възхищавам се искрено на всички хора, които разбират от счетоводство! :online2long:

Какво пречи че има поп-фолк и сръбско във торентите ? Всеки си има мнение ама няма начин. Тъй като съм заклет чалгар подкрепям картинката :lol:

Белов said:
Какво пречи че има поп-фолк и сръбско във торентите ? Всеки си има мнение ама няма начин. Тъй като съм заклет чалгар подкрепям картинката :lol:

Какво има на картинката, че ми стана интересно? Ако може някой да каже или да я качи на международен сървър?

frodo said:
какво пишат журналистите за максим и за нужните пари за лечение:

Едно момиче се нуждае от пари - за да живее. Пари, които бащината справедливост иска от Максим и които шампионът явно няма.

:blink:

Ари е как да няма ? На документи сигурно няма , защото предведливо е прехвърлил всичко на свой роднина ( ако не се бъркам на брат си ) . Пък и е редно той да поеме лечението след като той е отговорен . Аз като гледам още малко ще изкарат виновно покойното момче , защото не е отстъпило лентата след като е видял , че Максим е в нея .

Минава ми - дано днешния ден бъде ползотворен както си го бях начертал да бъде .

EDIT: падам от смях ( не че е смешно но ....) искам да забележите правописа по плакатите тук

NEFARIOUS said:
Какво има на картинката, че ми стана интересно? Ако може някой да каже или да я качи на международен сървър?

В bt.wrzru.com,скрийншот от секцията с МП3-ките където за най-теглени от първо до осмо място са:"Пайнер хит сезон зима","Super Greece Hits","Dragana Mircovic" и ДЪ бест АлБУм оф олл-"V.A.-Супер люти кючеци" :lol: :lol: :lol:

Не те разбирам нещо , това някаква логическа игра ли е ?

Не съм си изпил кафето и мозъка ми СЕЧЕ като чук , защото ей сега станах .

Като си изпия кафето мога да се сетя ... едва ли ще си спомням тогава какво съм гледал .

:laughing:

Аз сутрин за кафе говоря , но явно има хора , които се точат на бира още от ранни зори , а кога ще е консумирате ... вече се притеснявам за хората в тоя форум .

Аз пък си изпих кафето !

Сега съм по-добре .

Дали да си сипя още една чаша ... по колко кафе смятате , че е редно да се пие на ден ?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...