Jump to content
BulForum.com

Преглед на печата


b0r3d

Recommended Posts

  • Replies 14.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

6 hours ago, Antares said:

Откакто загубих на две инстанции "нарисувано" дело за открадната карикатура - вярва в съдебната ни система нямам. Ако обезглавят цялото ни правосъдие (по възможност буквално) и ги заменят с кучета или BASH скриптове - няма да усетим голяма разлика...

Ред: Коригирам се - ще усетим разлика в положителен аспект.

 

Стотици гласове на върховни съдии за ВСС са подавани от едно място през 2 минути

Quote

На магистратите им бе осигурена възможност да гласуват дистанционно от домовете си със специално раздадени кодове за вход в системата. Въпреки това от един IP адрес, който отговаря на сградата на ВАС, са реализирани 200 гласа по време на вота, който се проведе в събота и неделя. Във ВАС работят около 100 съдии.

Още по-странното е, че във ВАС е било реализирано масово гласуване в събота сутринта, като електронните заявки за гласуване са подавани към системата през 2-3 минути. Това означава, че близо сто души на висока позиция в съдебната система почти едновременно са изпитали необходимост да отидат до работното си място в неработен ден, за да гласуват.

 

Кой искаше електронно и дистанционно гласуване? 

Link to comment
Share on other sites

56 minutes ago, plameni said:

Кой искаше електронно и дистанционно гласуване? 


Аз например и не го искам, а го ИЗИСКВАМ. И това не означава, че то трябва да бъде малоумно, некадърно, кретеноидно като повечето неща в тая сфера, направени с фирми, сглобени преди 10 дни от кол и вЪже, за да се вземат едни пари. И това сме го говорили мимсля. Сега като са го видяли това - тотално анулиране на гласовете от това ип и точка. 

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, RaptoR said:

Аз например и не го искам, а го ИЗИСКВАМ. И това не означава, че то трябва да бъде малоумно, некадърно, кретеноидно като повечето неща в тая сфера, направени с фирми, сглобени преди 10 дни от кол и вЪже, за да се вземат едни пари. И това сме го говорили мимсля.

 

Да ти припомня и какво написах:  

On 7/13/2022 at 10:52 AM, plameni said:

Мога да ти проиграя няколко варианта (в зависимост от схемата на електронно гласуване) как точно може да се организира етнически, икономически или комбинация от двата вота. Не е евтино, но потенциалните организатори имат средства, особено като знаят, че бързо ще си ги избият.

И съм убеден, че ще е в пъти по-кадърно обсъжданото гласуване.

 

3 hours ago, RaptoR said:

Сега като са го видяли това - тотално анулиране на гласовете от това ип и точка. 

Аааа... Не, не... Никаква точка.

Трябва клатикурата да се самосезира и да направи разследване, има ли опити за измама и предвид мащаба, дали не става въпрос за "картелно споразумение", или направо за ОПГ :lol:

Link to comment
Share on other sites

:lol: От коментарите по същата статия:

Quote

Някоя секретарка във ВАС ей така, за кодош, е питала ChatGPT дали може да гласува по тая система и, съответно, бидейки просто AI, ChatGPT се е престарал.

 

Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, XMD said:

https://www.segabg.com/hot/category-foreign-country/protesti-sasht-sled-brutalno-policeysko-nasilie
 

Представям си какво щеше да бъде ако полицаите бяха бели…

А дали щеше да има такъв отзвук, ако убития беше бял? 


Не е сигурно! А баламурниците са орязали баш сцените с побоя, та видеото няма стойност. 
По принцип ВИНАГИ е изключително тъпа идея да се ерчиш на полицаите - казвам го като човек, който освен че умее да разсъждава, постоянно гледа C&I, гонки с тъпи негри и дрогирани кретени и прочее. Всеки път се чудя колко требе да си тъп?!?! Айде пияни и дрогирани не ги броим, защото не са на себе си... 
Има и друго, мили мой - преставяш ли си тия кадри да бяха от Русия? тука щяха да се посерат да се плюнчат... :rofl:
А в краварско това е ежедневие - да припомня: АРЕСТ НА ВСЕКИ 25 СЕКУНДИ. 
 

Edited by RaptoR
Link to comment
Share on other sites

Бали го :) 

Един негър по-малко, няма лошо, само да не кръстят и на него улица… 

В тоя ред на мисли, тия негра дали не са подкрепяли Black lives matter? 
Хубаво се получи, черен отрепа черния, а дано малко да се освестят и разберат, че кат тръгнеш да трепеш или издевателстваш, последното, за което мислиш е цвета на кожата..

Link to comment
Share on other sites

Ако тоя бастун не беше се опъвал щяха да си го пуснат по живо по здраво. Либерастите пак не показват цялата картинка и 1000000% има нещо, което ние не виждаме. Няма начин ей така случайно да почнат да го налагат тоя мангал - абсолютно невъзможно. Нещо ги е провокирало, а бягството допълнително ги озлобява. Гледал съм такива неща, че понякога им се чудя на полицаите какви точно нерви имат... Аз ако съм такъв кютек ще раздавам... Железни нерви имат тия хора... За панаирите и погромите, които се сътвориха покрай оня шибан дилър изобщо да не почвам, че ще се разпеня люто.... 

Link to comment
Share on other sites

Малък светъл лъч, макар с мъка да призная, че лично аз тая битка я смятам за загубена още откакто мръсният тулуп излъга всички и като дойде вместо да изрита свинаря, седна да пие уиски в кабинета му и да предоговаря цената....
 

Quote


Ако сте пропуснали чудесната новина на деня - Търговският регистър е отказал да впише увеличението на капитала на Пълдин туринвест АД, с което Георги Гергов щеше окончателно да превземе Пловдивския панаир и правото да се разполага с активите му както намери за добре, включително да ги продава, застроява и всичко. Мотивите са решението на Общинския съвет в Пловдив да не даде съгласие за новата емисия, независимо, че неговият представител гласува ЗА. 

 

Link to comment
Share on other sites

On 1/31/2023 at 3:35 PM, w00x said:

Скоро ще умре и той. За такива паразити само това е изхода.

Има син и горд наследник на империята изградена с жизненоважната помощ на номеклатурщиците. А г-жата но свинаря някой знае ли я?! Щото аз не съм сигурен кой е шефът в къщата и на кой думата се чува, след като удари с юмрук по масата.

Link to comment
Share on other sites

Много империи са рухнали в ръцете на наследниците, когато този, който ги е създал, си е заминал.

То не може цял живот да ядеш от тате, пък после на 50 години да поемеш "бизнеса" и да го развиваш успешно.

 

Дано и тук стане така.

Link to comment
Share on other sites

Тате няма бизнес. Има лапане на едни пари и въртене на схеми с чужди пари. Ама не е луд този, който яде баницата. Нито този, който му я дава (щото няма начин да няма файда). Луд е този, който сяда да си говори с баницата.

Link to comment
Share on other sites

Не е лесно, Саше, да си проЗД!!! Тоя малоумен педер просто чупи тъпомера!

https://btvsport.bg/world-football/ronaldo-obezumjal-sled-titlata-na-mesi-cjala-nosht-go-bil-na-playstation.html?fbclid=IwAR0V1G80jeB92xe2TaR-3MQru35ZDIHVcSLtoB0URdJJeYnKIte6u0721Hw

-----------------------------------

 

Иначе свинарски хич не е толкова прост, колкото изглежда. Историята го доказва, а наследниците му каквито малоумници да са дори умишлено трудно могат я съсипа. 

Edited by RaptoR
Link to comment
Share on other sites

Брутални кадри. Това на клипчето е възможно най-лошия и смъртоносен сценарий за срутване. Слаб партер, поддава, структурата с горните етажи ускорява надолу за 3 метра и от инерцията етажите се нанизват като палачинки.

Link to comment
Share on other sites

Силно вероятно. 80% от сградите изглеждат като сглобени от отломки от други, разпаднали се вече сгради.

Аз преди време търсих и законови изисквания към строежите - никакъв шанс да намеря каквото и да било. В закони, наредби и тн има един тон коефициенти, референции към документи от ЕП, никъде няма нищо кратко и ясно като минимални изисквания. В разни статии пък се споменава, че сградите преди 1987 издължали на 7-ма степен, а след 1987 - на девета. Да, ама не по Рихтер, ами по някаква EMS-98 скала, дето ако я отвориш да видиш за какво иде реч - ще ти прилошее: степените по тая скала се определят от разрушенията, причинени от труса, което от своя страна зависи от качеството на самото строителство, за което се опитваме да въведем минимални изисквания. :confused

Ето пример: блокът ти е завършен 1986-та, издържа на 7-ма степен по EMS-98, т.е.:

Quote

VII. Damaging | Most people are frightened and run outdoors. Furniture is shifted and many objects fall from shelves. Many buildings suffer slight to moderate damage. Cracks in walls; partial collapse of chimneys.

Какво изобщо означава сграда да издържа на това горното? :lol:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...