Jump to content
BulForum.com

b0r3d

Members
 • Content Count

  2049
 • Joined

 • Last visited

About b0r3d

 • Rank
  Мениджър

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

1617 profile views
 1. Съжалявам да :(

  Поздрави

 2. Здравей, пиша относо твоя коментар за гривната и сребърните лъжици, туй като се интересувам да попитам продадени ли са? поздрави!

 3. www.somaha.net

 4. Като се замислиш най - логичното беше да му върнеш парите на младежа , явно е че знае за какво говори ( особено ако е сервизен техник ). Но дори и да не го направиш " хубавото " име, което ще ти излезне ще е достатъчно, за да нямаш голям успех в бъдещите продажби.
 5. В интерес на истината това ще е най - доброто подкряпям идеята, ако има възможност за такава допълнителна функция де
 6. Не мога да разбера защо отказвате да приемете, че всеки може да продава за колкото си иска. Друг въпрос е дали ще си продаде стоката. Бахти и безсмислените коментари. И да питам чок търговеца Grosmaster на каква база да бъде предупреден, по тая логика тебе трябва да те предупреждават през 5 секунди за наглите ти оферти
 7. И къв е проблема с младежа. Защото тука доколкото виждам се коментират проблеми. В крайна сметка живеем в свободна държава и всеки може да определя цената, както виждаш на тази ценя нама купувачи, ако я свали ще продаде
 8. Искам да се изфукам, че си купих асус 9550 ге/тд и летиииииииииии
 9. Предлагам на вниманието на модераторите нещо което гледам, че много хора споделят, а то е да има нещо като пинната тема за коректни и некоретни продавачи и купувачи. Понеже лично аз съм чувал от хора от форума, които са били така да се каже жертва на некоректни такива. Благодаря за вниманието !
 10. Е май това със free е заразно и аз съм така. farell ако нема какво да правиш батко ти е насреща Хахах шегувка
 11. Добре, че си вярваш. Блаженни са веруищи и тяхно е царството небесно.
 12. Халал да ви и той...
×
×
 • Create New...