Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Ммм, сега чух една песен по радио NJOY. Пее се: "Out of my mind, out of my life, out of the tears..." Мерси предварително :)

Edit: Мерси :D

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
Ммм, сега чух една песен по радио NJOY. Пее се: "Out of my mind, out of my life, out of the tears..." Мерси предварително :)

Sunrise Avenue - Fairytale Gone Bad :)

Здравейте, искам да попитам знае ли някои дали ще има още албуми от сорта на - Chalga Winter Hits 2007 Volume 4 защото от зимата не се се появявали нови ? :D

Еми саундтрака от филма "Мила от Марс" ми трябва или точно тази песен от филма( файла е amr) http://www.sendspace.com/file/6p4h76 , http://www.sendspace.com/file/kxeu78

( това парче е точно от момента в който главните герои правят секс край скалите )

Песента е на испански.

Вече знам как се казва Sealiah - Angel (A mi nino mio) ,само не знам от къде да я сваля.

Здравейте всички. :smile:

Търся една песен, но не знам как се казва. :( В нея се пее "нещоси fucking music white boy...".. help... Предполагам, че пее жена...

nqkoi 6te moje li da mi pomogne s namiraneto na edna pesen!neznam nito koi e pee nito kak se kazva!znam samo 4e v neia se pee tova:

- gusto maina filibeto vsqka ve4er na gizmeto ...................... v plovdiv kupona ve4e ne e na trimona !!

ako nqkoi e znae,molia vi se kajete mi pone kak se kazva ili koi i e izpalnitelia!

Търся песента от рекламата на tic-tac,там където 1 пич си пише с някакво момиче и се пее нещо такова" when she coming....summer shine.." така мисля.Но предполагам, че е хаусче,и е много яко.

Мля ви помогнете! От доста време е търся,но.................

Здравейте всички. :smile:

Търся една песен, но не знам как се казва. :( В нея се пее "нещоси fucking music white boy...".. help... Предполагам, че пее жена...

Предполагам, че търсиш Play that funky music, white boy, има я в изпълнение на доста артисти :rolleyes:

Интересува ме тоя новия ремикс на I Will Be Missing You дето го вартат по радиото.Но не песента на Pdedy или на някви си Rapclub дето ги има в дата.бг. Предварително мерси.

Интересува ме тоя новия ремикс на I Will Be Missing You дето го вартат по радиото.Но не песента на Pdedy или на някви си Rapclub дето ги има в дата.бг. Предварително мерси.

Не знам за ремиксове,но мен ако питаш оригинала от 83-та е най-доброто Police - Every breath you take .

Песента беше хит преди 1-2 години,но текста нещо не мога да чуя (в един клип ми е) звучи буквално така:

High Core-on-life

that I owe to him

Иеееее

Някой ми каза,че е на Army of Lovers,но ме съмнява да са те (май повечето им песни са кавъри на хитове от 80-90г.)

ПС Не мога да кача клипа щото е 105 минути !

някои знае ли оная песен дето я пискат на рекламата на бира Heineken(с колата) и ако може да ми я каже ;) ;) мерси предварително

Така... една дооооста стара песничка... Пее жена, пее се нещо от сорта: Come on, come on now everybody, move your body или нещо такова... Гугъл не помага :[.

момчета зарадвайте ме с едно линкче към песента:

В клипа една яка мадама със зелена поличка и се пее:

Follow me,and lets go to destination unknown...

;)

момчета зарадвайте ме с едно линкче към песента:

В клипа една яка мадама със зелена поличка и се пее:

Follow me,and lets go to destination unknown...

;)

Alex Gaudino - Destination Calabria

Alex Gaudino - Destination Unknown

ENUR ft. Natasja - Calabria

Последната е само със същата мелодия,но мен лично най-много ме кефи.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...