Jump to content
BulForum.com

PEO

Members
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

About PEO

 • Rank
  Член
 1. След войната в Косово, САЩ и Русия се споразумели да унищожат всичките си оръжия, за да не се повтарят подобни неща за в бъдеще. Клинтън обаче си запазил тайно 30 самолета. Минала половин година и решил да нападне Русия… Летели си самолетите над нива в Русия, а долу си орали трактори. Изведнъж паднали всички плугове и сеялки, появили се оръдия и картечници и свалили самолетите. Клинтън позвънил на Елцин: - Елцин, продай ми 20 трактора от твоите! - Хе, ти още малко ще поискаш и комбайн с вертикално излитане! Попитали радио Ереван: - Какво трябва да има на втора страница на упътването за Лада, Москвич, Голф и други подобни? - Разписание на всички влакове и автобуси. Терминаторът се наведе в банята, за да си вдигне сапуна, и тогава се появи системно съобщение: “Внимание! Включено е ново устройство!!!” Един пушач си купува цигари и попада на кутия с надпис “Пушенето води до импотентност”. Човечецът стреснато казал: - О, я ми дайте от ония, дето причиняват рак!
 2. Интересува ме тоя новия ремикс на I Will Be Missing You дето го вартат по радиото.Но не песента на Pdedy или на някви си Rapclub дето ги има в дата.бг. Предварително мерси.
 3. Иавиняваите нз дали има раздел за срата чалга затова пиша тук.А молбата ми е следната да ми кажете имена на сатри яки и мазни чалги,защтото като са излизали аз сам бил на оклоло 4-5 години и не ги знам.
 4. Тарся еда песен дето се пееше в припева следното "и с малки чукчета чукчета чук чук чук чукахме чакалчета и с големи лостове повдигахме мостове".Песента е мн стара още от началото на чалгата.В гугал тарсих но илиза само няква песен на Чернофереже която е маи нещо като ремикс.Мн мн мн мерси предварително.
×
×
 • Create New...