Jump to content
BulForum.com

hosta

Members
 • Content Count

  588
 • Joined

 • Last visited

About hosta

 • Rank
  Гуру
 • Birthday 09/21/1988

Contact Methods

 • AIM
  gtalk: kotjov@gmail.com
 • Website URL
  http://skype: mafakazhost
 • ICQ
  230111088
 1. А забеляза ли, че колата е без захар вече (криза )? (дам същия човек от горе, просто нещо тия профили...)
 2. hosta

  Formula 1

  Е за това аз искам да се стигне до създаването на ънлимитид сирийз ,заедно с прителчетата зад окенана.Да се позволят рег. шасита ,сликовете ,турботата( при огран. за обема на двигателя ) ,вакуум-а под колите ,да спрат да забраняват аеродин. елементи и т.н. Ама трябва пак Тойота ,Хонда ,Ферари( Фиат ) ,БМВ да стигнат до решение да излязат от Ф1 ,както се канеха преди.
 3. hosta

  Formula 1

  Точно и за това ще е нощно заради зрителите в Европа ,защото те са най-заинтересовани( ако греша да ме поправи някой ) от тях като пазар.
 4. И мен ме интересува това за кучето ,вчера ми го повториха 100000 пъти.
 5. Пак са успах за лекции ,пак пържола за закуска...
 6. Добреееее...какво е ся тва?!?!?!? К'ви са тия катинари?!
 7. hosta

  Formula 1

  Не виждам какво пречи на някого да е фен на каквото и да и само да си чете темите за въпр. спорт или др.Сега малко за следващия сезон...пак сликове ,повече сцепление в завоя ,повече траектории...тъпото ограничени за двигателите ,моля ако някой го познава в детайли да го обясни както трябва ,защото на мен не ми е ясно изцяло( колко дв. на съст. ,каква кубатура ,колко цилиндъра ,какво пълнене т.е. всичко ).
 8. hosta

  ПРАВО

  Внесъл ги е тъй като при счетоводителката е прист. писмо от въпросните 'убавци от ДСК ,че ако не бъдат внесени въпросните 200лв по тях почват да текат някакви баснословни лихви и т.н.Да речем ,че вярва прекалено много в честността на тая банка ,а не е сигурен в себе си колко вноски е правил на ръка ,за това е отишъл веднага.Иначе проверката им отнема вече 2-ра седмица ,май.Всички документи ги има за внесените суми плюс тези за 200-те лева.Аз лично не виждам защо банката протака ,но ако тази седмица до Вторник не звъннат или не получи писмо с развитие по случая ще му препоръчам да си търси правата по съдебен път.
 9. hosta

  Formula 1

  Да му е честита титлата на Райконен ,стига му толкоз.Догодина искам да е Маса или Адрина Сутил( който добре ,че го споменахме вижте как се прояви момчето ) ,или който е да е новак искам да се меси пак в борбата.На Алонсо му пожелавам с неговия съмишленик Монти да се съберат в САЩ в една серия Едит:Т'ва за титлата е шегичка.Ест. ,че си пожелавам още една за скудерията ,но на Маса.
 10. hosta

  Formula 1

  Ся ,айде да не предполагаме Адрина Сутил сме го чували.Ся аз не го защитвам Хамилтън.Колкото до отношението на ФИА.Мисля ,че всеки средно интилигентен човек знае какво би се случило със всеки друг тим и пилот при обстоятелствата от този сезон > наказание мин. 2 години и пълно изк. от тазгодишния шампионат ,а за пилотите взели участие в шпионажа лишаване от състезателни права за срок по-голям от 2 години...така е честно ,така е правилно...НО Хи хи > http://sportni.bg/?tid=40&oid=1113067
 11. hosta

  Formula 1

  В интерес на истината като постижения Хамилтън наистина е уникален.Още преди две години съм казвал на мои приятели ,че това момче( тогава беше по GT сериите и F 3000 ) ще стане 100% явление във F1.Причината е само една.Безумно добър и страшно смел пилот на пистата.Може да кара и тактически ,както прави цял сезон ,може и да бъде хищник на пистата ,когато има разрешение от отбора.Гледах му миналата година състезанията точно преди да стане шампион в подържащата серия на формулата и просто такова нещо не бях виждал от години.Изпреварвания във всички сектори на пистата ,двойни изпреварвания ,риск във всеки един момент ,а след това константни стабилни времена...просто уникален.Не го харесвам особено ,но не мога да си изкривя душата - много е добър.
 12. hosta

  ПРАВО

  Мой роднина е изплатил заем ,47 вноски ,към ДСК.Въпреки това след приключване на изплащането му е заявено ,че трябва да заплати сума в размер на ~200лв ,която не била погасена.Сега ,всички плащания са извършени по ел. път ,НО 4 не са.Те са направени на ръка ,поради проблеми в счетоводството на компанията ,която му е работодател.Като разбира за тези пари ,които трябва да внесе той отива внася ги ,но иска обяснение защо са му изискани?Прилага копия на платежните бележки издадени му за сумите внесени на ръка ,подава молба.Отговор никакъв.Подчертавам ,че вноските по ел. път с тези направени лично в банката ,за които има документ ,са точно 47!Питам какво ще препоръчате като по нататъчни действия. П.п. - Първо мене ме питаха ама ся ,1-ва година право малко трудно да знам какво се прави в такъв случай ,нали
 13. Голямо благодаря за бързия отговор.
 14. Къде мога да си напълня касетите на мастилно-стуйния Hp 5440?
×
×
 • Create New...