Jump to content
BulForum.com

L!GL!OtO n@ m@H@LAtA

Members
 • Content Count

  175
 • Joined

 • Last visited

About L!GL!OtO n@ m@H@LAtA

 • Rank
  Напреднал Член
 • Birthday 09/07/1988

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Maina city
 • Interests
  00 //// 00
 1. подкрепям те с две ръце .... ....и да се похваля... Колеги искам да попитам каква е уловката на домашния телефон с 0 лв. месечна такса ...??? Щото искам освен НЕТ да си пусна и цифрова , но ми дават и домашен тел. Малко ми е съмнително!!!
 2. Пробвал съм сплитери 5-1000 мхц и 2-2400 мхц , не иска и не иска .... Все едно съм оставил пердето в/у ТВ-то ....
 3. Това със съпорта го знам , но не ми се занимава да ги викам ... ( иначе няма да питам ) иначе при разделяне на сигнала почват снежинките.....
 4. Колеги имам едно питане ... Ползвам Кабелна на ДЦЦ на едно ТВ , обаче искам да пусна и на още едно ТВ .Пробвах с различни сплитери , без успешно . Сега се замислям за усилвател на сигнала , но не знам дали ще има полза от това . Моля някой ако е имал същия проблем или има идея да сподели . Ще съм много благодарен ...!!!
 5. Тази тема се разраства само от клипове и снимки , но не авторски за жалост..!!! Стана като говорилня ... Щом ще е така , нека променят името на темата ...!!!!
 6. Искам да питам на ДЦЦ съм ( кабелна ) и гледам на един телевизор , ама ся искам да пусна и втори , и се чудя мога ли да му пусна кабелна и на него без да плащам за втори ТВ и дали има начин да ме засекат по кабела ..???
 7. Мисля че търсиш точно това .... Ерген деда, червен деда.... http://www.youtube.com/watch?v=kuTbM0R0ADQ&feature=related
 8. Снощи някой " състезател " се е блъснал в боклукчийски казан на Н. Вапцаров пред офиса на Визио и от удара са пострадали 2 леки автомобила .
 9. Здравейте , сиг някой ще се сети , ама на мен нищо не ми идва , ..... търса едно хаус техно - денс парченце , Пееее се " Oooooh Baby x2 " Ме4рси на всички ...!!!
 10. po malka snimka nqma6e li ???? xa aaxa xa xa

 11. ЩЕ ВЗЕМА ТОЗИ Sonashi SMS 809

  ДАЙ СИ ТЕЛЕФОНА И ОТ КАДЕ СИ

 12. Ах ти, и тук ли те има :)

 13. Здравейте , търся една песничка , първо я потърсих в чичо Гошо но ми дава други подобни , в песента се пее " its a good, it's a good , it's good for you .. i wana make you " пея е един мъж и една жена . Благодаряа ви и приятен ден ..
×
×
 • Create New...