Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Някой има ли идея коя е първата песен, която върви по време на рекламата на "Days Of Thunder" по БТВ?

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
RiMy_SuN, пробвай с Last Note Of Freedom - David Coverdale.

Ето и линкче.

Много благодаря, тази я намерих...мисля си, че преди нея има още една...

ima edna pesen stil chalga e :} v ne se peeshe neshto salzite padat v chashasa s tekila neshto takova ako nqkoi se seshta da pishe kak se kazva psenta.

На 88 е песента. За името не мога да се сетя в момента. Mp3-тата и те не ми са под ръка в момента. Ако до утре не си я намерил ще ти кажа коя точно е.

88 - Триумф на страстта

Имаше 1 песен "Жено каде те намерих такава..." :)

Милко Калайджиев и Виктор Калев - Луда Крава

ima edna pesen stil chalga e :} v ne se peeshe neshto salzite padat v chashasa s tekila neshto takova ako nqkoi se seshta da pishe kak se kazva psenta.

Есил Дюран - Нашата Песен

:) моята молбица мисля е лесна .. макар 4е приятеля ни google не ни помогна :ph34r: значи става въпрос за една песничка в която се пее "back to life ... back to reality" от една женица... доста старичка е .. и си мисля, че е доста известна .. има я в 1вия епизод на Fresh prince of bel-air :) благодарим предварително

:) моята молбица мисля е лесна .. макар 4е приятеля ни google не ни помогна :ph34r: значи става въпрос за една песничка в която се пее "back to life ... back to reality" от една женица... доста старичка е .. и си мисля, че е доста известна .. има я в 1вия епизод на Fresh prince of bel-air :) благодарим предварително

Soul II Soul - Back To Life ... ?

soul 2 soul : back to life back to reality tazi? hhahahah obarkah se porvana4alno ponje ne razbrah dali "jenicata" ili pesenta e "stari4ka" lol :D

EDIT: OOOPS fiba me izprevari :P

Здравейте, искам да ви питам знаете ли една песен, която е дават по Планета ТВ, на клипа има 4 мадами : 3 брюнетки и 1 блондинка и един мъж , който гледа телевизия във леглото.

Търся една песен от филма Tokyo Drift, която е в периода от 54:05 до 56:10 минута. Няма я в саундтрака на филма, а крайните надписи са изрязани и не мога да търся една по една. ;)

Продължавам да си искам песента...

Търся песента от рекламата на бекс(най-новата)!Танцува една мацка с бира в ръка и се пита в задачата какво всъщност виждаме мацката или бирата!!! :punk Мерси предварително! :P

пробвай да не е teriyaki boys-tokio drift

Няма я в саундтрака казах...

Бе пуснете го филма, чуйте коя е... за 2 минути става...

Търся една песен. В нея се пее: "Let me sleep away, so let me sleep away" или нещо подобно. Чух я в края на мейкинга на Spider - man 2. Някой да знае как се казва??? :confused

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...