Jump to content
BulForum.com

KyPo

Members
 • Content Count

  1001
 • Joined

 • Last visited

About KyPo

 • Rank
  Дървен Философ
 1. Здравейте, Някой дали може да ми даде покана за някой от изброените сайтове? https://losslessclub.com/ Open.cd http://fullmixmusic.org/login.php Или подобни, търся конкретно тракери с богато съдържание на flac формат.
 2. Здравейте, продавам следния монитор: https://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0-17133678/%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%BE%D1%80-lg-flatron-l1752s-sfq-aeuxqp Монитора е 17 инча Град: Пловдив Цената за форума е 50 лева Желателно е купувача да е от Пловдив или околностите. При въпроси, на лично.
 3. Здравейте и от мен, споделям снимка от новата услуга cooolHome сваляно е посредством bridge mode, като се сваля директно на SSD.
 4. TRIPLE 9 Актьори да видиш !
 5. Много жалко, че не мога по телефона като титуляр да си пусна ДИЕМА ЕКСТРА, а трябва да ходя до офиса предварително. Бъдете по куул !
 6. Все едно чета случката, която се случи при мен с тези Не струват ... !
 7. А, вярно ли е. че към септември ще бъде пусната въпросната функция за връщане на канали или просто касиерката реши да си ми го каже ей така ?
 8. Коледен подарък ли правите с HBO пакета или някакъв тестов период ?
 9. Човека с Мерцедеса, че ще получи акт, ще получи, но въпроса е дали ще го въвлекат в самото дело, а ако това стане тогава ще е грозно !
 10. В рамките на месец и половина ми изгърмяха два пъти суитчовете ако така се наричат, като първият път се случи около 19 часа след обаждане към оператора и му обясних, че живот няма и трябва да се замени нов естествено ми каза, че ще съобщи на дежурните ако не бях казал за същата вечер да дойдат и да ми го сменят сигурно щях цяла вечер да остана без телевизия и интернет, както и да е настоях за въпросната вечер и проблема се реши 20 минути по-късно след пристигането на екип с ново устройство.и днес сутринта установявам, че въпросното устройство си е заминало отново, след обаждане към оператора минахме през същата процедура, но без да настоявам да пристигне някой възможно най-скоро, два часа по късно приятелката ми звънна като предложи ако толкова е голям проблема да ни посетят за 5 минути ние ще отидем да го заменим от където е нужно от което последва отговор, че офисите не работят, тогава въпроса ми е след като решението на моя проблем е за под 5 минути работа защо толкова време се налага да чакам за едно устройство. Edit: След няколко часа без телевизия и нет дойде техник и замени зарядното явно то е слабо място, открехна ме, че подобен проблем мога да ползвам адаптера от приемника за телевизора.
 11. Някой може ли да ме насочи към някой майстор ли какво ли ще е не знам. Искам да си оправя натиска на едната чистачка че не притиска добре към стъклото и съответно не чисти добре.
 12. Катo стана въпрос за bmw-та се сетих за този клип !
 13. Мен ми звучи като тази след 10тата секунда
 14. KyPo

  Android OS

  Като пуснат Street VIew за нас най-вероятно ще праснат и навигацията което пък ще е върха !
 15. Ама тва ващо много интересна работа ... плащам като поп по 36.90лева на месец преди 2-3 месеца ми е изтекъл договора обаче никой не ме уведомява. Ако не бях попитал касиерката нямаше и да се чуе че договора ми е изтекъл! А и много важни ! За да се откача от вас на всичкото отгоре не 30 дневно уведомление ми 40 дни преди това! При положение че в договора ми нищо подобно не е записано ! ... Както и да е не съм тръгнал да се откачам от вас ... Мисълта ми е днес съм платил утре ако реша и преподпиша за още 18 месеца получавам ли въпросните пакети веднага след преподписването ? И ще присъстват ли в листата ми през тези 18 месеца или ще ми стоят бонус някой друг месец ?
×
×
 • Create New...