Jump to content
BulForum.com

KyPo

Members
 • Content Count

  1001
 • Joined

 • Last visited

About KyPo

 • Rank
  Дървен Философ
 1. Здравейте, Някой дали може да ми даде покана за някой от изброените сайтове? https://losslessclub.com/ Open.cd http://fullmixmusic.org/login.php Или подобни, търся конкретно тракери с богато съдържание на flac формат.
 2. Здравейте, продавам следния монитор: https://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0-17133678/%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%BE%D1%80-lg-flatron-l1752s-sfq-aeuxqp Монитора е 17 инча Град: Пловдив Цената за форума е 50 лева Желателно е купувача да е от Пловдив или околностите. При въпроси, на лично.
 3. Здравейте и от мен, споделям снимка от новата услуга cooolHome сваляно е посредством bridge mode, като се сваля директно на SSD.
 4. За същата фирма става въпрос
 5. Здравейте, и мен ме поначука малко градушката, но не е фатално - преден капак и покрив. Челното стъкло, което смених преди два месеца славабогу оцеля. За моят автомобил два пъти съм му сменял стъклото и двата пъти му сложих Saint Gobain просто не ми се рискуваше с "китайчета" "европейчета" и подобни Особенното при мен е, че двете смени се извършваха при различни фирми, като качество на стъклото с предходният Saint Gobain и сегашният разлика има, което се изразяваше в горната лента(на пръв поглед), като на предходната смяна беше с една идея по светла. За първи път когато ми монтираха стъклото сякаш външният шум осезаему се засили в купето, което не ми даваше мира доста дълго време.Така няколко години си търкалях автомобила докато не се случи отново счупване, което бе съпроводено падащ предмет от сграда. След доста търсене ( не че в нашият град имаш голям избор) си намерих фирма няма да кажа коя да не излезне, че правя реклама, ако някой желае може да му споделя на лично И така преди 2-3 месеца се наложи смяна, която направих. Останах приятно изненадан след като си взех автомобила с чисто новото си стъкло - Външният шум беше намален до такава степен, че се чувствах все едно не съм в моята кола Преди смяната ме блазнеше мисълта да сложа европейско стъкло на фирма Nordglass, но нямаше моя модел, изглеждаше доста качествено. беше на цена около 190-200 лева с монтажа, но при цена от 260 лева за SaintGobain просто реших, че ще се прежалят още 60 лева.
 6. TRIPLE 9 Актьори да видиш !
 7. Много жалко, че не мога по телефона като титуляр да си пусна ДИЕМА ЕКСТРА, а трябва да ходя до офиса предварително. Бъдете по куул !
 8. Все едно чета случката, която се случи при мен с тези Не струват ... !
 9. Тамън си мислех да проверя във форума дали някой ще сподели ваучери от кампанията. Аз ползвах най-долният код и успешно намали 10 кинта от сметката за което благодаря !
 10. А, вярно ли е. че към септември ще бъде пусната въпросната функция за връщане на канали или просто касиерката реши да си ми го каже ей така ?
 11. Коледен подарък ли правите с HBO пакета или някакъв тестов период ?
 12. http://olx.bg/bezzhichen-ruter-linksys-wrt54gl-v-1-1-i63833346 Цена: 50 лева Намира се в Пловдив Mod:
 13. Продавам флашката поради преминаването към по голям капацитет Само за Пловдив Цена: 10 лева http://i57.tinypic.com/t5nex4.jpg
 14. Телефона не е ползван кутията е отворена за да се види всичко дали е налице и за снимки Телефона е много приятен и удобен за ползване ! С 2 години гаранция ! Снимки: http://olx.bg/alcatel-one-touch-idol-2-mini-i57450090 Цена: 260 лева
×
×
 • Create New...