Jump to content
BulForum.com

russsi

Members
 • Content Count

  1000
 • Joined

 • Last visited

About russsi

 • Rank
  Дървен Философ
 • Birthday 04/09/1992

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Пловдив
 • Interests
  Живеем, за да играем <br />и играем, за да живеем<br /><br />UT_fens
 1. Tърся една песничка която чух наскоро по Eurosport. Пее се : " I say: dont't you know; You say : Idon't know ... " само това чух ако някой може да ми каже кка се казва песента ще съм му много благодарен.
 2. Търся две песни. 1. "How am i gonna stop it if you wanna give it up to love when i'm on your side..." Мисля че е на Celine Dion , но не съм сигурен и не мога да я намеря. 2. "Baby you're the right kinda wrong" това се повтаря в припева. Благодаря предварително.
 3. Wild Hogs (2007) IMDB User Rating: 6.2/10 (10,862 votes) Много добра комедийка и бих препоръчал на всеки да я гледа в свободното си време. Определено ще се забавлявате с филмчето. Equilibrium (2002) IMDB User Rating: 7.7/10 (42,114 votes) Определено един от най - добрите екшъни , който съм гледал някога. Transformers (2007) IMDB User Rating: 7.9/10 (65,562 votes) Филма на мен определено ми хареса много. Заслужава си да се гледа на кино само заради всичките ефекти, който ще видите в филма. Определено много впечаляващ.
 4. Искам помощ за две песнички. 1."Beautiful girl that's why you don't have work ..." 2."I wish i wanna turn away I'll still be free today..." или нещо такова Благодаря предварително .
 5. Elizabethtown (2005) IMDB User Rating: 6.4/10 (16,771 votes) ЕДно хубаво филмче. На мен лично ми хареса доста.
 6. Имаше една песен на D2 , в която се пее : "И нямаше кой да ни каже , че загубили сме детските си мечти..." много е популярна, ама не мога да се сетя как се казваше. Някой ще помогне ли ???
 7. Shinobi (2005) IMDB User Rating: 7.0/10 IMDB info Филма е един от най - стойностните , които съм гледал тази година. Друг е въпросът , че аз лично харесвам азиатското кино и на някои може да не се понрави толкова... Mercury-Man (2006) IMDB User Rating: 5.2/10 IMDB info Ми не беше кой знае какво филма , но все пак можеше човек да се нарадва на ефекти и бойни изкуства.
 8. The Brake Up (2006) Не знам дали са го рекламирали скоро , но само за това се сетих
 9. Next IMDB Rating: 6.2/10 (6,147 votes) Абе филма на мен лично ми хареса, но края не ме удоволетвори някакси беше прекалено отворен. Можеха да не дават толкова подробности и поне да изгладят края малко. Pathfinder Imdb Rating: 5.1/10 (2,137 votes) Много добро екшънче. От режисюра на Тексаско клане (правете си сметката). С една дума филм подобен на 300 и ще се хареса на хората , на които се е харесал и споменатия филм. На мен лично даже ми хареса повече. Викингите са ги направили малко като чудовища, но това е за да подпомогнат малко за получаването на подходяща
 10. Hot Fuzz IMDb Rating: 8.5/10 (2,160 votes) В този филм има от всичко по малко - драма, екшън, комедия. Всичко от което има нужда човек. Отдавна не бях се смял толкова на бойни сцени и то без да ми стават тъпи. Абе препоръчвам на всеки да гледа този филм. В началото ще ви се стори малко тъпичък може би, но после ще вникнете в него...
 11. Thr3e IMDB Rating: 5.1/10 (804 votes) Ми какво да ви кажа. Не ми хареса чак толкова филма , но не беше и толкова лош. Абе посредствен е , но все пак ще успее да ви изненада. Shooter IMDB Rating: 7.1/10 (8,080 votes) Екшънчето е доста добро и бих препоръчал на всеки да го изгледа. Има с какво да ви заинтригува P.S. Виждам че темата малко замря и приканвам всички, който са гледали някакъв филм , независимо дали им е харесал или не да го постнат тук с малко инфо за да се ориентират хората какво да гледат и какво не , защото излизат прекалено много нови заглавия,
 12. Mr. Bean's Holiday imdb.com info Imdb Rating: 6.0/10 (3,573 votes) Филма има своите добри и лоши страни , но мен лично ме накара най-много да се усмихна, но не и да се смея. По някое време толкова скучен ми стана , че едва едва се сдържах да не го изгася. Оценка 4/10 White Noise 2: The Light imdb.com info imdb Rating: 6.3/10 (425 votes) Ми според мен това е едно прилично добро трилърче и на мен ми хареса. Така че , ако няма какво да правите гледайте го...
×
×
 • Create New...