Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Ами и аз да се поизложа малко: Търся 1 песен, редовно я пускат в Тра-ла-ла, техно, бас, пищялки (мн мелодични между другото) май е цигулка ама съм позабравил... /и за съжаление нищо повече не мога да кажа, може да се пропуснат коментарите за медиумите/

П.С. Не е Galvanize, но е нещо подобно!!!

П.П.С. и все пак тука е "Търся една песен, но не знам как се казва", а не като знаете песните и не занете от къде да ги намерите :)

може би е Dr.Kucho - Tribal Adventure

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
tarsq edno tehno v koeto po edno vreme po4vat da izrejdat nai-rali4ni DJs - DJ Tiesto, Dj edi si koi, Dj ne znam si koi ...., ei taka izrejdat 10tina DJi

Хахах-сещам се за кво говориш....и Джо от ЛП го имаше... парчето е яко,макар,че не е точно парче :) Мисля,че беше нещо като концерт на най-добрите дж в света...забравих :huh:

Ааа-м-ду другото,сори,не мога да ти помогна :bgrin:

Едит...знаеш ли кво се сетих....един приятел го имаше,ще го питам откъде си го е свалил,ако пишеш на кирилица :)

Има една песен на "Sistem of a Down" в нея се пееше нещо в сорта на : ...cry when angels desert to die.... :devil

ако някои знае и от къде мога да е намеря,ще съм му много благодарен :woot

10x

Песента която ми трябва е била пята на няква олимпиада и е същевременно на Таxи 2 и 3 соундтрак... благодаря...

@xkiller^_^ aaa това не е ли Криминале? Какво общо има то? :) или имаш в предвид песента да се казва така?

Песента която ми трябва е била пята на няква олимпиада и е същевременно на Таxи 2 и 3 соундтрак... благодаря...

@xkiller^_^ aaa това не е ли Криминале? Какво общо има то? :) или имаш в предвид песента да се казва така?

Dick Dale - Misirlou

@Hostage това е System Of A Down - Chop Suey!. Има линк по-горе :D

Dick Dale - Misirlou

@Hostage това е System Of A Down - Chop Suey!. Има линк по-горе :D

Точно тя е :) не съм забелязал по-горе. Мерси много.

Случайно някой да знае на рекламата на Cappy как е песента :) ?

Neznam dali e pitano predi tova za tazi pesen,ako e taka se izvinqvam.Ta zna4i tarsq pesenta ot reklamata na Nescafe Frape,deto servitiora razliva edna 4a6a i pada varhu pulta na dj-q i muzikata spira,ama sled tva dj izvajda nqkva druga plo4a i partyto prodaljava otnovo :punk :punk :D

трябва ми гръцката версия на песента на Магапаса - С половин сърце! ако някой знае кой я изпълнява да каже или да прати линк! мерси :P

значи свалете това:

http://play.evrocom.net/dl/incoming/+PRD/0...es-ministry.mp3

и ми кажете плз по принцип след като сварши песента в 4мин и 35 сек след нея как се казва песента която почва за 2 мин ? блаодаря предварително и внимавайте как ше сваляте песента от плай-а иначе "този сайт ще банне IP адреса ви ако сваляте 1 файл с няколко връзки" :)

... ми кажете плз по принцип след като сварши песента в 4мин и 35 сек след нея как се казва песента която почва за 2 мин ?

Limp Bizkit - All That Easy

Абе майката тука ме муфти да ви питам по радио Фреш в оня рекламния блок ( дето наливат откъси от различни парчета ) има едно парче където го пее един много дълбок мъжки глас, пеело се 10 ...9....8....7 и т.н. Доста нескопосано обяснение, ама това измъкнах от нея :blink: :huh:

Търся една песен. Чух я по радиото.

Пее жена, това е припева (мисля): Come alone, come alone with me, come alone now, come alone ............(тук има част която не помня)............ to be free.

Това е което се сещам. Благодаря предварително.

Търся една песен. Чух я по радиото.

Пее жена, това е припева (мисля): Come alone, come alone with me, come alone now, come alone ............(тук има част която не помня)............ to be free.

Това е което се сещам. Благодаря предварително.

Titio - Come along now

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...