Jump to content
BulForum.com

predatora

Members
 • Content Count

  783
 • Joined

 • Last visited

About predatora

 • Rank
  Гуру
 • Birthday 06/12/1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  264727508

Profile Information

 • Location
  pld
 1. Темата станала на 10г. честито : ) The Heat / Нежна полиция (2013)
 2. Да сте забелязали на касовата бележка при плащане на сметката да пише: "Има промяна на Общите условия за взаимоотношенията с крайните абонати на blizoo. Краен срок за мнение 26.11.2013". Някой наясно ли е за какви промени става въпрос ? Рових се из сайта им, но нищо не намерих.
 3. Здравейте, колеги, скоро ни изтича договора към близу-то и мислим да се метнем на N3. Интересува ме какво е положениево в района около смирненски (математическата)? Какво става с тези накъсвания на канали за които се говори тук, продължават ли? Интересува ме още за колко време след подаване на заявка се осъществява самото включване? И инсталационна такса дължи ли се, че така и не успях да го прочета никъде ( примерно за пакета аналогови 40к + нет 40Mbps ). Друго интересно нещо, което искам да попитам - имаме приятели, които също са на N3, съответно могат да ни поканят съгласно промоцията, това ще значава ли, че за 2 месеца ще имаме и цифровите телевизии, макар че се включваме към пакет, в който ги няма?
 4. Think Like a Man / Мисли като мъж (2012) много готино филмче, препоръчвам.
 5. My Name is Khan / Моето име е Хан (2010), много ми хареса препоръчвам !
 6. може и вкъщи и от мен има един + филма.
 7. +1 за Chronicle / Хроники (2012), много добър, дано да измислят и няква 2ра част
 8. Колеги, здравейте, искам да ви попитам някой срещал ли е една реклама по телевизора видях онзи ден, за застраховка гражданска отговорност, за 50 лева, но мина бързо и само това запомних, дори забравих компанията която е предлагаше. Ще съм много благодарен, някой ако може да ми даде някакъв линк, да разгледам за какво става въпрос, че мойта точно изтече и трябва да правя нова
 9. Оф, интернета уж е окей, с speedtest имам 10ms към пловдив и др. градове, а в cs-а като влезна и 100ping и 100choke ужас...
 10. Тази сутрин нещата са малко по-добре, страшния пинг от вчера го няма Lil Scrappy, тези скорости ще бъдат нови... за клиенти с нови договори..
 11. Абсолютно същият проблем, на ден по 2-3 пъти спират нета и цифровата едновременно, а сега в момента пингът ми към пловдив е ~70! Също немога да се свържа по телефоните, сега обаче се включи ново съобщение, че тази вечер между 1 и 3 часа ще има голяма проверка и ще има спирания на нета..
 12. по списък 145 , но има бая канала които немогат да се гледат без да кихнеш още $
 13. Здравейте, искам да попитам заради аварията по време на световното ще има ли някакви компенсации или обезщетения ? Майка ми каза, че 1 такса щели да упростят или нещо от този сорт, някой да е чул нещо подобно? @НЕМО нещо много бавно при теб, да не е заради рутера ? аз съм на същата тарифа като теб и виж как изглежда:
 14. Когато си в Рим Много готин филм!
×
×
 • Create New...