Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Има една страхотна българска песен, пее я жена. Част от припева е:

"Само в нощта ти ела, желаеш тайнствена жена, вярвай в чудесата на нощта, почувствай любовта".

Ако някой знае коя е, моля пратете PM, а може и тук, във форума :) Благодаря предварително!

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
Има една страхотна българска песен, пее я жена. Част от припева е:

"Само в нощта ти ела, желаеш тайнствена жена, вярвай в чудесата на нощта, почувствай любовта".

Ако някой знае коя е, моля пратете PM, а може и тук, във форума  Благодаря предварително!

Много готина песничка мерси ,че ми я напомни

Евита - Таинственна Жена

Евита - Таинственна Жена

10x!!! Най-после разбрах и ще си я сваля веднага :)

Edit: Не мога да я намеря :( Ако някой знае откаде мога да я сваля, моля, дайте линк.

A znaete li pesni4kata s koqto svarshva Star Academy  Shte sam mnogo blagodaren ako pomognete  .10x
Някой ако може да ми каже как се казва и кой изпълнява песента,която преди малко изпълниха всички участници в Star Academy преди да тръгнат към къщата.Песента е старичка и е доста известна,аз от бая време я търся.В припева се пее нещо от сорта на : "...i'm gonna live forever..."
Песничката от "Star Academy" как се казва и кой я изпълнява знае ли някой ?

От 5914 члена никой ли не знае коя и кой я изпълнява тази песничка,особено нашумяла покрай "Star Academy" Дано някой да помогне вече :angry1

EDIT => След безсънни нощи най-накрая успях :) =>Прасни тук

Евита - Таинственна Жена

Edit: Не мога да я намеря :( Ако някой знае откаде мога да я сваля, моля, дайте линк.

цък

От 5914 члена никой ли не знае коя и кой я изпълнява тази песничка,особено нашумяла покрай "Star Academy" Дано някой да помогне вече  :angry1

EDIT => След безсънни нощи най-накрая успях :)  =>Прасни тук

Eeeeee ,@Fibaman you are the man !!!!!! :D

Браво на теб B)

Tърся една песен казва се Gunter & Samantha Fox-Touch me в уареза има някакав техно ремикс но той е страшно прост.Ако някой мойе да качи оригинала ще сам му много благодарен!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Tърся една песен казва се Gunter & Samantha Fox-Touch me в уареза има някакав техно ремикс но той е страшно прост.Ако някой мойе да качи оригинала ще сам му много благодарен!!! :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

Pi4 imam tazi versiq koqto ti trqbva(daje i originala na samata pesen ot 80'te) no za sajalenie nqma mqsto da q ka4a.sorry 6te se opitam da ti dam link otkadeto da q drapne6 ;)

Сега се сетих да ви питам.Има една песничка-ето част от текста"Дa,да,да да това не е шега..."и по нататък не се сещам как беше.Ще попитам и ще ви кажа още от текста,но ако някой се сети как се казва,да пише!!!

Някой да знае откъде мога да изтегля онази мелодия , която пускат по Ринг ТВ на полувремето на мачовете от италиянското (пуснаха го преди малко) :lol:

едит: в момента още върви ...

вече спира :(

едит: спря

Ogromni blagodarnosti na Fibaman za pesni4kata.Bravo samo deto ot Star Academy q peqt 200 pati po xybavo :D .10x :)

A nqkoi ako sly4aino ama sly4aino nameri pesni4kata izpqta ot zvezdite Star Academy da pishe togava sha sam ne blagodaren ami nz :P

Значи, в music player-a на http://www.virtualibiza.com има едно парче (I Don't Care пише, но не съм сигурен дали се казва така :blink: ). Търсих го навсякъде, но никъде не го намерих :confused . Ще ви помоля да го чуете и, ако някой го намери, ще съм много благодарен ако даде линк. Знам че сте много пекани ;) , затова благодаря предварително :rolleyes: .

А, между другото, в тоя player има и други доста яки музики. Така че, ако някой има представа от къде могат да се дръпнат, да пише - ше го черпя :punk .

Такааам, значи търся една гръцка песен, но незнам на кой е, а и за името не съм много сигурен.Мисля, че се казва Somamu (поне така се пее в песента :) ) и е стара.Моля ако някой може да помогне :D

А, сега се сетих и за една друга - пак гръцка.За нея само мога да кажа, че се пее нещо от сорта на:"Imeasta gospoli...nikolas se nafili..." или нещо такова :P Някой да знае кой са песните и дали ги има на warez-че?

Мерси предварително :D

Такааам, значи търся една гръцка песен, но незнам на кой е, а и за името не съм много сигурен.Мисля, че се казва Somamu (поне така се пее в песента :) ) и е стара.Моля ако някой може да помогне :D

А, сега се сетих и за една друга - пак гръцка.За нея само мога да кажа, че се пее нещо от сорта на:"Imeasta gospoli...nikolas se nafili..." или нещо такова :P Някой да знае кой са песните и дали ги има на warez-че?

Мерси предварително :D

Първата

Втората

Ясоо :D

една песен от "Грозна като смърта" която я няма в саунтрака ...пее се нещо като "One day ,maybe next week ,i'm gona-gona-gona-gona getcha ya ,one day ,maybe tomorrow i'am gonna-gonna-gona get ya"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...