Jump to content
BulForum.com

break

Members
 • Content Count

  3640
 • Joined

 • Last visited

About break

 • Rank
  Депутат
 • Birthday 03/24/1982

Contact Methods

 • Website URL
  http://tupld.hit.bg
 • ICQ
  316591777
 • Yahoo
  breakneck_82@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  (¯`·._.·Maina_town·._.·´¯)
 • Interests
  Повечко тишина
 1. А защо просто не си купиш от изпарителите против комари, които рекламират по телевизията? Аз все се каня да взема такива, въпреки, че мен от доста отдавна не ме ай ловят и не ме хапят.
 2. Техностил отпреди бяха в кичука, но май са се преместили. В сайта им гледам, че сега са на бул. Мария Луиза №64. Там имаше преоценени стоки с дефекти при транспортиране. Може да провериш там.
 3. По принцип е при изключване заради неплатени сметки. Може ли някъде да се види общия устройствен план на град Пловдив или някакви решения за това кои улици са предвидени за разширяване? Edit: Мерси Ferante.
 4. Така ли ми се струва или камиона се е качил с едната гума на тротоара. После как няма да задере, то малко му е трябвало.
 5. Ако са те съкратили без предизвестие, имаш право на 1 месец обезщетение и колкото и адвокати да имат, те не могат да ти кажат и запетайка. Предполагам, че си по някоя от точките по чл. 328. Ако е така, отивай в инспекцията по труда. Пък и живота не свършва поне още 5-6 месеца след това. За 2 години работа, имаш право на 4 месеца обезщетения от бюрото по труда (малки, но от сърце). И успех по-нататък, за по-хубава и доходна работа.
 6. Един въпрос! Колко километра трябва да навърти човек, за да не се причислява в категорията начинаещ шофьор? И трябва ли работата му да е свързана именно с шофиране (защото точно такива правят най-много грешки)? Това ми звучи малко като едно време във форума как се разискваше кой след колко поста се водел стар юзър (май беше за спора за печатите с магаретата) . Защото netrootbg, аз пък до сега за почти 10 000 км. имам само един акт, който по приницп си го признавам (зависи от коя страна на нещата гледаш), но това беше единствения път, за който полицай ме спря (повече не са ме спирали за каквито и да е проверки). И на полицаите по принцип им забраниха преди няколко години да се крият, така че не е много правилно от тяхна страна. Полицаите в по-белите страни не бяха ли като ги видят хората да им вдъхват респект и да гледат да си спазват закона? Защо ги задължават тогава тук да носят тези светещи жилетки щом ще се крият? Май станаха много въпросите. А за двата ти акта, да ти кажа малко теория как можеше да ги избегнеш (че много почна да се фукаш вече с тях ): 1. Спираш и пътна помощ до сервиз, и смяна на стъклото. 2. Преди отново да излезеш извън България, при положение, че знаеш, че скоро няма да се прибереш, презаверяваш акта предварително за няколко месеца напред.
 7. Ами зависи какъв е дивана, дали е от тези с италианския дизайн или по-опростен. Пък и трябва да питам шивачката, че за телешки бокс не знам дали изобщо ще се навие. Всъщност говориш за такъв цвят, нали? И да, води се пенолатекс. По принцип ги дават че издържат повече от 10 г., но дали изобщо се предлагат в Пловдив, не че е голяма пречка де.
 8. Водни, темперни или с учителски флумастер, но се маха малко по-трудно.
 9. Дай ще ти ги претапицирам за 500 лв. и кожата от теб. 3000 лв. е абсурдно за ремонт, за каквато и да е мебел, освен ако не се отнася за цяло заведение.
 10. Нощно време едва ли, тогава ще трябва да имат и светкавица. А за необозначените полицейски с камери, ме интересуваше има ли някаква част от закона, който да им го позволява да си ходят така или просто така са си го решили, за да съберат някой лев отгоре на гърба на хората. Нали уж полицията се слага, за да предотвратява нарушенията, а не да си седи тайно и да снима на принципа "плати си, пък си карай с превишена скорост". За това се слагат и табели за статичните камери. Поне си знаеш, че си направил нарушение и ще си чакаш честитката, а не един ден ти чукат на вратата с изненадата и няколко честитки наведнъж, без дори да си и предполагал. Че даже и промоции вече почнаха да правят "Плати си глобата до месец през интернет и няма да ти съставим акт".
 11. РВ5253ВС e. То тя си джътка от около 2 години вече, даже е добавена в първия пост. Но някой може ли да ми обясни, колко е законно това? Не трябва ли да бъдат обозначени като полицейски или да има предупреждение, че на пътя има камери? Нали ужким едно време им забраниха да се крият като мишки по храстите, пък сега пак се получава същото.
 12. Две жени си говорят: - В нашето легло съм спала само и единствено с мъжа ми. А с другите в парка, на работа... Разговор между шефове: - Уволних си секретарката. - Защо? - Един ден идва и ми вика, "приготвила съм ви нещо специално". И след малко идва цялата администрация и пее "Честит рожден ден, шефе". - Че какво лошо има в това? - Ами вече се бях съблякъл.
 13. Ей, пуснаха един манекен да пее и всички айде за него. Имаше къде по-хубави песни. На мен на Азербайджан, Румъния и Босна ми харесаха повече. А ние като всеки път, пак за Гърция. Бе толкова ли много гърци имаме тук или просто гласуващите са доста ограничени? Всяка година класацията е почти една и съща.
 14. break

  BulForum

  Не че е кой знае каква болка, но да вземете да сложите някоя по-нормална усмивка в смайлитата от ляво, като :smile: или ?
 15. Това ще да е от пролетната умора, до месец ще се оправи. Освен ако не е хванал от свинския грип.
×
×
 • Create New...