Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Ето този Soundtrack има ли си цяла версия и ако е така как се казва  :confused много ми е позната тая песен нито помня каде сам е чувал нито име или нещо такова  :bgrin:

Crystal Method - Keep Hope Alive

EDIT: Извини ме,но версията в warez-a не е същата иначе песента пак се казва "Keep hope alive" :D

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Може ли някой да ми каже оригинала на Анна - Грешиш тотално?

Много се извинявам, че не погледнах, но много бързах и нямах време. Мерси все пак. :)

QUOTE(arnold @ Apr 4 2005, 22:02 PM)

tarsia 1 pesen malko e edno takova indiisko.po radioto q puskat

Румънеца & Енчев - Giliai

Arash - Tike Tike Kardi

Някоя от тези двете ли е?

Въртят ги постоянно по разните радио станции

na sa teq po nova e mai :D

А някой знае ли къде да ги намеря тези Наташа или Митко:

Незнам дали вече знаете, обаче наскоро чух по един GSM нещо много забавно.

Дават ти да се обадиш по GSM-а и да търсиш Наташа (или другото е с Митко), но вместо това ти пускат някакъв файл. И започва един почти реален разговор на края на който така те псуват че незнаеш от къде ти е дошло.  :D Файловете не са песни, но би трябвало да са с разширение .мp3 или .wav, затова сметнах че тук е най-подходящо да попитам. Търсих ги тук и в дата.бг, но неможах да ги намеря.

@arnold да не би да е Nicolae.Guta.-.Cine.are.noroc,.are.mp3

Ако случайно да се сеща как се казва една песен на Тони Стораро.Почва с "Бог всичко ми взе..." или нещо подобно,но съм 100% че почва с Бог натам не се сещам :(

П.С:Извинете ме за глупавото обяснение,но като чух тази песен бях вече в небесата(пиян) и нищо не си спомням :( . Ще съм много благодарен на този който ми я кажи или ми даде link(което ще е най-добре).Надявам се че ще я намерите :rolleyes:

ЕДИТ:песента е балада B)

ЕДИТ2:разбрах как започва: "Бог ли ме наказа?"Много ви се моля да я намерите че е много хубава балада ;)

някои може ли да ми даде линк към песента на Snoop Dogg-Let's Get Blown че никъде не мога да я намеря плсс

Abe ima edna mnogo zaribena pesni4ka ne6to ot roda na "haila-lia",ama neznam to4no cialato ime!Imam v telefon4eto 4ast ot tozi parcal i e to4no taka ozaglaven!Nekoi moi li da me svetne za cialoto ime i eventualno ot kade da si q drupna!10x!

Из темата, където би трябвало да пишеш, когато търсиш някоя песен и знаеш как се казва :

Това е тема, в която можете да пишете ако търсите дадена песен, албум и т.н. От този момент всички requestи извън тази тема ще бъдат затваряни, а авторите им warn-вани (по 20%).

Иначе единственото, което намерих е http://www.arenabg.com/download.php/3075/B...01.2005.torrent , това е компилацийка 70 МБ има я и тази песен вътре.

[EDIT] - @Pharel - Qwan - One life one love

[EDIT2] - chefoto - целия пост беше посветен на теб. Не стига че не си взимаш поука, ми и продължаваш.

1. Темата за рекуести е друга, посочена е най-горе в моя пост

2. Използвай бутона едит.

Търся 1 яка песен.Нз точно как се казва ама се пее:

One life one love

нещо такова.ПЛС хелп!

песента е на Blue - One Love [ама не съм много сигурен за името :( ]

плс някои може ли да ми даде линк на Snoop Dogg - Signs че много ме кефи тая песен или да я уплоадне на вареза плс

Има една песен,сега я въртят по Fresh,подобна е на песента на Dj Bobo-What a feeling,но е променена.Включени са още мотиви(или е ремикс) и има още един глас,който пее (женски). Ако някой знае коя е да пише >>> ...

EDIT: Lud_Canar > Мерси >

Има една песен,сега я въртят по Fresh,подобна е на песента на Dj Bobo-What a feeling,но е променена.Включени са още мотиви(или е ремикс) и има още един глас,който пее (женски). Ако някой знае коя е да пише >>> ...

ами има ремикс от 2004 на dj bobo - what a feeling (the project adi power mix 2004) а има и navy blue - what a feeling (remix 2004) едно от двете ще да е но немога да ти дам линк виж в мулето :)

EDIT: нп радвам се, че мога да помогна :)

плс някои може ли да ми даде линк на Snoop Dogg - Signs че много ме кефи тая песен или да я уплоадне на вареза плс

като се освободи място ще е кача

търся последната песен на eminem а също една песен която е пускат по TMF-а на Ali B

Eminem - Mockingbird

ЕДИТ: Съжалявам за двата последователни поста просто после видях другите песни и не се усетих. :confused

Някои може ли да ми каже цесекарската песен с която изпратиха джани от бигбрадър ????

Еми песента е химна на ЦСКА и ако не се лъжа се казва "Сърца червени,сърца милиони" нещо такова

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...