Jump to content
BulForum.com

evil_smith

Members
 • Content Count

  2230
 • Joined

 • Last visited

About evil_smith

 • Rank
  _
 • Birthday 09/07/1987

Contact Methods

 • MSN
  evil_smith4@yahoo.co.uk
 • Website URL
  http://www.mschumacher.com/
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив
 • Interests
  Trance music
 1. Момчето от сервиза смени кабела и порта, и аз не знам на кой порт преди това е бил кабела...
 2. След смяна на кабела на харда и порта на който е включен - вече проблемът го няма.
 3. Старият диск работеше близо 2 години на това дъно без проблем, после започна да цъка и зацикля за 1-2 сек. и към началото на месеца издаде багажа. Момчето от сервиза ми е оставил и другия хард, а аз го откачих, щото уиндоуса 5 мин. се чудеше от кой диск да бутне... След това се оправи за 2 седмици и от 2 дни ми прави тези мизерии. Днес нямам никакво време, но утре ще се свържа с момчето от сервиза и ако трябва ще му занеса да го види на място... Все пак е гаранционен, а и не искам да избързвам с ново дъно.
 4. От тук и би трябвало още да е в гаранция. Дъното е Asus P8H77-V А това е от HD Tune.
 5. Не, нищо извънредно. И проблемът е само като използвам информация от този хард.
 6. Хайде да използвам тази тема, за да не отварям нова... Имам два харда в PC-то, единият е системен, на него е и уиндоуса, другия го използвам само за сваляне на филми, музика, игри, някакъв бакъп евентуално и т.н. Проблемът е че когато използвам вторият (т.е. слушам музика или гледам филм) компютърът започва да цикли здраво, музиката се замазва, ако слушам такава в момента, филмите насичат, а мишката също насича ужасно. Харда е WD Red 2tb и е на не повече от 2 седмици. До преди 3-4 дни не имах никакъв проблем с диска. Преди това старият правеше тези номера, но той беше на 5 години и издаде багажа. До сега сканирах с Malwarebytes и MS Secutity Essentials - нищо. През HD Tune не открива лоши сектори. Но когато пусна програмката отново започва цикленето. Направих и един Ерор-чекинг през уиндоус - пак нищо... Не е и фрагментиран. Идеи?
 7. Някой има ли идея къде тук в Пловдив могат да оправят единият тригър на Razer Onza?
 8. evil_smith

  Formula 1

  Кими е единственият човек в тази галактика способен да се изгуби на затворен маршрут.
 9. evil_smith

  Formula 1

  Абе то и ХРТ нека са в борбата за титлата, стига да могат. Кими с 4-тият по сила болид беше в борбата и то без победа до Абу Даби... Ти видя ли сатистиката за Алонсо и Фетел? Средна стартова позиция на Алонсо - 6,1 Средна финална позиция на Алонсо - 3,27 Средна стартова позиция на Фетел - 3,9 Средна финална позиция на Фетел -3,44 Тук си личи вече кой как се е борил за титлата. (под внимание съм взел позициите които са си спечелили пилотите в квалификацията, а не наказанията) Това е драмата на някои хора. Че един стартирайки средно от 6-7 стартова позиция е в състояние с по-слаб болид да се бори с друг, който стартира предимно от пол или в 80% от случаите няколко места пред него.
 10. evil_smith

  Formula 1

  Чефо стига, майна... Знаеш на кого съм фен и че Ферари винаги ще са най-най за мен, но този сезон тотално показаха, че нещата в отбора не са наред. ОК наваксаха към 1.5 сек. изоставане от началото на сезона, но след Германия добрите резултати се дължат само и единствено на Алонсо. Така като погледна само надежността е на най-високо ниво и ако не ме лъже паметта, май тази година нямаше отпадане на червен болид по технически причини. Не знам какви инженерчета работят в отбора, но през 2006-7-8-ма само за 2 състезания успяваха с ъпдейти изоставане от около 3 десети да го превърнат в актив от 4! А тази година за всяко състезание вадеха нови ъпдейти които тестват в петък и в неделя си карат със старите, защото новите влошават нещата. И това не е от липса на тестове, щото липсата на тестове е и за МКЛ и за лимонадите, но при тях нещата някак си вървят. Проблемът е в Стефано. Той е просто безгръбначно жабарче, което не може да наложи никаква дисциплина в отбора. Дори се чудя как Алонсо успя не 4-5 пъти ами може би 10-тина да се качи на подиум с болид който едва би се добрал до топ 6... И стига си се успокоявал с това че ако Грожан и Райконен не били ударили Алонсо щял да бъде шампион. Да, щеше, ама щеше да бъде и ако стартираше по-често от първа редица, а не 7-8-ми и 50 обиколки на състезание да се бори да да достигне подиума. Фетел как спечели 5 победи? Стартира си от ПОЛ и си крета с постоянно темпо на дистанция от 10 сек. и повече пред втория и така. Видя във САЩ за какво иде реч когато го поставиш малко под напрежение и не разполага с чисто най-бързият болид. Ако искат от Ферари титла трябва да направят най-бързият или поне втори по бързина болид.
 11. evil_smith

  Formula 1

  Лотуса си е един много добър болид. По скорост не отстъпва на МКЛ и Ферари, а и пази гумите по-добре от тях. Друг е въпросът, че стратезите не знаят къде се намират и какво да правят.
 12. evil_smith

  Formula 1

  Така-така, с градинаря щяха да си правят компания около 16-тата позиция.
 13. evil_smith

  Formula 1

  Толкова са прости тея от Ферари, че заменили Алонсо за Кими... Тъпаци!
 14. evil_smith

  Formula 1

  Утре стартира в топ 10 с твърди гуми. Меките няма да изкарат и 12-13 обиколки...
×
×
 • Create New...