Jump to content
BulForum.com

Runner

Members
 • Content Count

  5282
 • Joined

 • Last visited

About Runner

 • Rank
  Депутат
 • Birthday 03/08/1983

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив
 1. Телевизор от Англия само с приятел или лично на място си го взимаш според мен. Аз не бих рискувал за 25-30% разлика в цената да изгоря "някви си" 3000лв. Отделно ако се наложи да ползваш гаранцията, ще се озъбиш... Но съм съгласен, че такава разлика на 3000лв е гавра с хората!
 2. Runner

  PayPal

  В Прокредит го има - искат информация за какво ще се ползва, преценят индивидуално дали да го вдигнат и след това има такса от 5лв. В общи линии е по-удобно да не се разправяш с тия условия.
 3. Runner

  PayPal

  По някой път е добре да имаш пари в акаунта, защото когато се плащат големи суми и имаш дневни и седмични лимити на картата, която е вързана към акаунта, се оказва, че не можеш да осъществиш плащането...
 4. Гаден паразит! Че и на пешеходната се льопна! Ей, ква е тая държава бе, дето позволява на такива отрепки да си мислят, че са хванали Господ за шлифера, щото карат "скъпа" кола, на която дори и гражданската не могат да си платят - като въпросния паразит с Ханцунга от снимката!
 5. В закона пише, че можеш да се движиш в удобната за теб лента, което само по себе си не означава, че ако в лявата лента има кола, която да подминеш е изпреварване.
 6. Godfather, изпреварването от дясно мисля, че е позволено, когато пътното платно разполага с две и повече ленти за движение в една посока.
 7. Никой не отчете факта, че пред тая с Пежото има две коли, които карат с нейната скорост, едната от които влезе в първото кръстовище в дясно, което пък значи, че тя е нямала и друг вариант за престрояване. Едва ли опцията да изпревари двете коли и тогава да се престрои е била удачна за нея имайки предвид, че е жена и най-вероятно е трябвало да ускори до поне 60-70км, за да може да изпревари и Форда, така че да може да се престрои за следващия завой в дясно. Тоя/тая с Полото просто беше прекалено нервен и се опита да я изпревари от дясно, което така или иначе нямаше да се случи имайки предвид дв
 8. Те политиците ни се подиграха в лицето с референдума и никой нищо не каза, за това ли очаквате да се случи нещо?! Това с референдума, ако се беше случило в Гърция, целия народ щеше да се вдигне и сгради щяха да горят, а тук...псувахме малко по форумите и стига толкова... Ей за тва си заслужаваме всичко, буквално сме жалки...
 9. В тая държава отдавна съм разбрал, че всичко е наши и ваши, и нищо не зависи от закона. Превърнали сме се в дивия запад и скоро нещата не само, че няма да се пооправят, ами и все повече ще се влошават. А на тоя нещастник с БМВ-то му пожелавам другия път с малко по-висока скорост и без детето в колата, да уцели някой стълб и да приключва мъките!
 10. Пътното платно си е пътно платно, независимо дали на него има пешеходна пътека или не. Аз също се опитвам да давам път на пешеходците на пътеките, но да влезеш директно да пресичаш, без да си се огледал е равносилно на опит за самоубийство според мен. Между другото, не случайно на велосипедистите е забранено да пресичат пътеките карайки велосипед.
 11. Runner

  PayPal

  За да закрия регистриран в УК акаунт и да прехвърля платения вече абонамент в УС сайта ми отне 3 седмици и над 3 часа разговори по телефона с УК и УС. Накрая ми закриха този в УК без наказателните такси с уговорката да прехвърлят останалите месеци в УС сайта, но така и не се получи, като предпочетох да си платия нов абонамент в УС, вместо отново да ходя по мъките. Съпорта им е ужасен - единия път ме прехвърляха през 4 различни човека в УК, като накрая се оказа, че те не могат да съдействат и трябва да се обърна към УС съпорта, при положение, че акаунта беше все още в УК. Причината за целия тоя
 12. Runner

  PayPal

  Midex, какво стана с ония изгодните пратки, които ти ги бяха свалили от ибей?
 13. Първата глоба за нарушение на пътя да е по-нормална - нещо от сорта на 100-тина лева. Втора глоба - 1000лв + 3 месеца, трета глоба - 5000лв и 6 месеца без книжка, четвърта глоба - конфискация на автомобила и 1 година без книжка, пета глоба - ефективен затвор от 3 години. За 1 седмица ще се оправим.
 14. Абе, не знам дали е за тук коментара, ама се подразних много на Plovdiv24.bg. По принцип всеки ден им влизам в сайта и чета новините, които често и коментирам, докато не започнах да се дразня на пристрастните статии, които пускат в подкрепа на Тотев - не че не одобрявам направеното от него или не го подкрепям, но направо се изнервям, когато имат претенции за безпристрастност, а от статиите направо, без никаква прикритост си личи точно обратното! "Позволих" си да напиша коментар, за това, че не е редно така да пропагандират в негова полза, без да съм използвал никакви груби думи - просто две из
 15. Тоя като му дойде сметката, повече няма да седне пил, гаранция.
×
×
 • Create New...