Jump to content
BulForum.com

Runner

Members
 • Content Count

  5282
 • Joined

 • Last visited

About Runner

 • Rank
  Депутат
 • Birthday 03/08/1983

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив
 1. Телевизор от Англия само с приятел или лично на място си го взимаш според мен. Аз не бих рискувал за 25-30% разлика в цената да изгоря "някви си" 3000лв. Отделно ако се наложи да ползваш гаранцията, ще се озъбиш... Но съм съгласен, че такава разлика на 3000лв е гавра с хората!
 2. Понеже чиповете за касетите на Primera LX900 могат да се използват еднократно на един принтер, заменям моите с такива ползвани на друг принтер. При интерес ми пишете на лично или се обаждайте на 0896 657 243.
 3. И мен това ме дразни ужасно много! Търсих из нета, но не мога да намеря нищо по темата. Ако някой е ришил проблема (защото това си е проблем за мен), моля да пише!
 4. Купувам го на блица, а двулитровката на място като дойдеш. Пиши на лично да ти кажа адреса.
 5. Runner

  PayPal

  В Прокредит го има - искат информация за какво ще се ползва, преценят индивидуално дали да го вдигнат и след това има такса от 5лв. В общи линии е по-удобно да не се разправяш с тия условия.
 6. Runner

  PayPal

  По някой път е добре да имаш пари в акаунта, защото когато се плащат големи суми и имаш дневни и седмични лимити на картата, която е вързана към акаунта, се оказва, че не можеш да осъществиш плащането...
 7. Не знам, какви са тия счетоводни програми, че гледате пц-та по 2500+лв. Аз имам 3, на които се работи със Склад Про, като се ползват и за интернет и за всичко необходимо покрай складовата работа, като цените им са по около 150лв - C2D втора ръка от Изот. За малко повече се взима i3/i5...
 8. Точно това, което казва Мидекс е причина за голямото разочарование, което изпитват някои. Хората са го гледали по онова време, когато нямаше нищо подобно и когато филма се считаше за наистина нещо уникално. Честно казано, историята на нито един от филмите не е кой-знае какво. Просто тогава беше нещо голямо да се направи такъв филм от гледна точка на ефектите. За тепърва навлизащия в Star Wars вселената човек, предните филми ще му се сторят като куклено шоу с ефектите, които предлагат. На мен филма ми хареса.
 9. Гаден паразит! Че и на пешеходната се льопна! Ей, ква е тая държава бе, дето позволява на такива отрепки да си мислят, че са хванали Господ за шлифера, щото карат "скъпа" кола, на която дори и гражданската не могат да си платят - като въпросния паразит с Ханцунга от снимката!
 10. От скоро успях да осъществя една детска мечта и се запалих по RC Cars и по-конкретно Off-Road моделите. Понеже пистите в България, на които може да се кара такова нещо не са много, искам да споделя за една такава, която се намира в село Труд и където се събираме група ентусиасти доста честичко. Ще се радвам, ако мястото се популялизира и повече хора започнат да я посещават: Намира се на следните координати: 42°14'15.4"N 24°42'59.3"E Фейсбук страницата: https://www.facebook.com/RcOffRoadCarTrackBRCModels Ето и няколко снимки от скорошна среща, където се събрахме колеги от София, Пловдив и Хасково:
 11. В закона пише, че можеш да се движиш в удобната за теб лента, което само по себе си не означава, че ако в лявата лента има кола, която да подминеш е изпреварване.
 12. Godfather, изпреварването от дясно мисля, че е позволено, когато пътното платно разполага с две и повече ленти за движение в една посока.
 13. Никой не отчете факта, че пред тая с Пежото има две коли, които карат с нейната скорост, едната от които влезе в първото кръстовище в дясно, което пък значи, че тя е нямала и друг вариант за престрояване. Едва ли опцията да изпревари двете коли и тогава да се престрои е била удачна за нея имайки предвид, че е жена и най-вероятно е трябвало да ускори до поне 60-70км, за да може да изпревари и Форда, така че да може да се престрои за следващия завой в дясно. Тоя/тая с Полото просто беше прекалено нервен и се опита да я изпревари от дясно, което така или иначе нямаше да се случи имайки предвид двете коли в дясната лента, които в тоя момент са изравнени с Пежото и карат със същата скорост. Според мен Полото не искаше да се престрои просто така, а да изпревари Пежото от дясно, заради бавната скорост, с която се движи. Това обаче щеше да стане ясно, ако клипа продължаваше до светофара на кръстовището с Руски, според това, в коя лента щеше да застане.
 14. Те политиците ни се подиграха в лицето с референдума и никой нищо не каза, за това ли очаквате да се случи нещо?! Това с референдума, ако се беше случило в Гърция, целия народ щеше да се вдигне и сгради щяха да горят, а тук...псувахме малко по форумите и стига толкова... Ей за тва си заслужаваме всичко, буквално сме жалки...
 15. В тая държава отдавна съм разбрал, че всичко е наши и ваши, и нищо не зависи от закона. Превърнали сме се в дивия запад и скоро нещата не само, че няма да се пооправят, ами и все повече ще се влошават. А на тоя нещастник с БМВ-то му пожелавам другия път с малко по-висока скорост и без детето в колата, да уцели някой стълб и да приключва мъките!
×
×
 • Create New...