Yorkie Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 ЛИНК С 5-6 изключения и 3-4 пропуска всичкото игра стават (ако се чудите какво да правите...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 дали ще е яка . ... и най вече ще ми тръгне ли ... пише че иска duo core 2.6 ghz ,пък моят е 2.00 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 дали ще е яка . ... и най вече ще ми тръгне ли ... пише че иска duo core 2.6 ghz ,пък моят е 2.00 Не изпускаш кой знае какво... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Кажете някоя пуцалка, дето да се играе мулти и да могат да се изпълняват мисии. Cooperative демек. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Я кажете някаква игра нещо от сорта на RPG. Divinity II е зарибена доста... Drakensang също изглеждаше обещаващо, ама да свърша Divinity първо и ще я разцъкам и нея. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Кажете някоя пуцалка, дето да се играе мулти и да могат да се изпълняват мисии. Cooperative демек. Праскай Black Ops-a, тя е точно за тая работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Кажете някоя пуцалка, дето да се играе мулти и да могат да се изпълняват мисии. Cooperative демек. сега цъкам Wolfenstein . Enemy Teritory е за мулти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Играни са вече....Нещо по-различно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Играни са вече....Нещо по-различно... World at War, Splinter Cell Conviction... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Conviction-а ме изпълни.Доста добре направена беше.И това с бързите убийства беше много добро.Нещо от сорта на забавянето в COD.Когато примерно убиваш двойника на Кастро. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Penumbra... някой играл ли е ? :ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Bad Company 2 също е голяма зарибявка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Мас Еффект какво е това чудо ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Току що превъртях Darksiders на Apocalyptic - еми отдавна не бях стоял пред лаптопа викайки Yes! и Yeehaw! на края някоя игра... Интересна история и голям бой! Филмчетата, диалога и музиката са епични, надъхващи и зажадняващи за още и още сеч... Ехххх, че съм доволен... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiko1987 Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Я кажете някое добро RPG тип Gothic, само че не толкова праволинейно като 4-тата част. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Има ли някой навит за една мрежа на Red Alert 2 ,Юри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Току що превъртях Darksiders на Apocalyptic - еми отдавна не бях стоял пред лаптопа викайки Yes! и Yeehaw! на края някоя игра... Интересна история и голям бой! Филмчетата, диалога и музиката са епични, надъхващи и зажадняващи за още и още сеч... Ехххх, че съм доволен... +1, благодаря за препоръката. Малко по-ролева ми дойде, но наистина е хубава. Странно защо, но биг босовете в началото ми бяха значително по-трудни, от тези в края - за последния да не говорим, там тактиката беше най-малко. И ще запомня един пъзел, който ме озори масивно - този където за пръв път се налагаше да уорпнеш войд портал през уорпнат войд. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 +1, благодаря за препоръката. Малко по-ролева ми дойде, но наистина е хубава. Странно защо, но биг босовете в началото ми бяха значително по-трудни, от тези в края - за последния да не говорим, там тактиката беше най-малко. И ще запомня един пъзел, който ме озори масивно - този където за пръв път се налагаше да уорпнеш войд портал през уорпнат войд. Да си призная и аз там се озорих, но още от HL Portal ми е останало, че така не може и затова докато се усетя мина време... Даже на онези въртящо - местещите се часовникови кули целех половин час там отстрани през парапета отдалече другото петно за портал. А после се видя че било толкова лесно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 приятна игра е Очакваме продължението през новата годинка вече с четиримата конници Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulfly Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Кажете някаква игра с бой .. kato WWE нещо като бокс, ММА .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Здравейте, търся игра от типа на, намери предметите и направи еди си к'во си, за да минеш нивото. Пример за такава е "The Treasures of mystery island" играта трябва да е с максимални изисквания 512мб рам и към 1.5ghz процесор и 128мб видео. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Здравейте, търся игра от типа на, намери предметите и направи еди си к'во си, за да минеш нивото. Пример за такава е "The Treasures of mystery island" играта трябва да е с максимални изисквания 512мб рам и към 1.5ghz процесор и 128мб видео. Diablo II ,на Blizzard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Може би Torchlight,но е много еднообразна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
proEVIL Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 :censored2: Например мозем да играем WOTLK на мен ми харесва ModEdit: Някой май не е прочел правилата...1 седмица без право на мнения + мод-режим.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moneff Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 Препоръчайте ми някаква игра ето и характеристиките: Значи, ако не НЕ-Браузерна да е подобна на Fable или Оblivion.. А, ако е браузерна да е някаква с повече икономики и да не ме нападат смисъл да е повечко с развитие такава, и т.н.. само да не ме бият много, че много се изнервям хаха Дори и във Facebook да е няма проблем.. Там бях играл някви City Ville ли са кви са нз.. ама не бяха лоши, ама сега съм ги забравил Благодаря предварително на всички! Ще черпа ... Много ми се джиткат някви такива.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts