Jump to content
BulForum.com

За какво си харчите парите?

Recommended Posts

• Replies 377
  • Created
  • Last Reply

Напоследък доста поизхарчих за антибиотици, витамини, парацетамоли и мед. прегледи, ама дано е минало.

И сега започвам да пестя за предстоящата екскурзия до Лондон, че много скъпо там.........

Xciter said:
Купих си още едни такива щото съм много нещастен от както си скъсах стария чифт... :(

Мм би ли споделил от къде и на ква цена си ги взе :)

Аз дадох 70 лв. за бензинова помпа на Реното (поне Jozo каза, че е бензинова помпа) :tongue ... И още 45 лв. за обувки и чанта... Поне покупките си заслужават...

Оф, и ти си прав, сигурно това са ми 10-тите пролетни обувки, които си купувам и поне 20-тата чанта, която имам :lol: Жени, нИ мойш нЪ рЪзбра!!! :lol:

gal4enceto said:
Оф, и ти си прав, сигурно това са ми 10-тите пролетни обувки, които си купувам и поне 20-тата чанта, която имам :lol: Жени, нИ мойш нЪ рЪзбра!!! :lol:

Имаш САМО 10 пролетни обувки... чакай пак да го кажа че ми хареса как звучи ... имаш САМО 10 (т.е. НЕ ПОВЕЧЕ от 10) пролетни обувки???

Завалийката :P Направо да те вземе човек, щом само толкова малко имаш... За чантите при нас има 2 рафта от гардероба, наскоро изхвърлихме поне 10-15 и пак едвам се побират там...

Аз пък имам само 1 чифт обувки, като се разпаднат минавам към следващия :) ама този чифт сигурно е ~ на цената на нейните 10.... (съдейки, че 45лв са и стигнали за обувки и чанта)....

Така ми е винаги удобно на краката и никога нямам мазоли :)

Ferante said:
Аз пък имам само 1 чифт обувки, като се разпаднат минавам към следващия :) ама този чифт сигурно е ~ на цената на нейните 10.... (съдейки, че 45лв са и стигнали за обувки и чанта)....

Така ми винаги удобно на краката и никога нямам мазоли :)

То и аз така (айде аз да имам по 1-2 чифта за всеки сезон, само дето маратонките са ми най-удобни и главно с тях ходя)... Иначе момичето добре го беше написала: "Жени, нИ мойш нЪ рЪзбра!!!" :) ... то аз не че се и напъвам де - тази непосилна задача отдавна съм я зарязал :)

djadomraz said:
То и аз така (айде аз да имам по 1-2 чифта за всеки сезон, само дето маратонките са ми най-удобни и главно с тях ходя)...

Просто имах късмет, за да намеря толкова на сметка всички тези неща. Jozo е свидетел. Но то след толкова обикаляне вчера, бивало и нищо да не си бяхме взели :)

Пффф... Събота се очертава да остана с жълти стинки :]

Не можах ли да си намеря някоя по-евтина страст, например тичане в парка, футбол, компютърни игри... па аз - планинско колоездене...

На сметка? Все си мисля, че едни сравнително качествени обувки и чанта не може да струват 45 лева. В second hand може и по-евтино да се мине, но за нови неща :blink: Ама тва си е мания на българина- дай да си купуваме честичко нови парцалки, па нека да са боклуци.

Напоследък повечко пари отиват за икономическа литература. Ама като ги наредя на рафта всичките тухли- добре изглеждат. Даже сега ми се чете.

Аз пък днес си ги похарчих за едни много яки Lacoste маратонки и едни летни дънки.Голям айляк ей кой е казал че само жените трябва да ходат на шопинг терапия :D :punk

velvet_underground said:
На сметка? Все си мисля, че едни сравнително качествени обувки и чанта не може да струват 45 лева. В second hand може и по-евтино да се мине, но за нови неща :blink: Ама тва си е мания на българина- дай да си купуваме честичко нови парцалки, па нека да са боклуци.

О, боже мой! Ти ме категоризираш?! Намалени обувки, защото са останали само 1-2 номера, и как така разбра, че са некачествени?! Аз мога да го кажа, когато се скъсат примерно на 1-вата седмица. Друго - наистина ми се е случвало евтиното да ми излиза по-скъпо, но преди да съм го разбрала в случая, не ме урочасвай! И НЕ ПАЗАРУВАМ ОТ Second Hand!!! :angry: :ph34r: :sayjin

@gal4enceto - Я покажи линк с web site-а на производителя и съответните артикули, за да се приключи въпросни спор/естествено това не гарантира, че си взела нещо оригинално/

Не е оригинално това, което съм си купила (не съм твърдяла подобно нещо). Говорихме за качествено. Никога не знаеш на какво ще попаднеш. Убедила съм се, че не е задължително да е марково, за да е качествено, да ми харесва, отива, да изкара дълго време, макар и носено системно! И не, няма да давам линк, да поствам снимки и т.н. За мен въпросът е приключил, дори го провлачихме повече от необходимото (за което се извинявам).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...