Jump to content
BulForum.com

Lame_0ne

Members
 • Content Count

  734
 • Joined

 • Last visited

About Lame_0ne

 • Rank
  9ball Master
 • Birthday 11/18/1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://n3.homelinux.net
 • ICQ
  238-827-952

Profile Information

 • Location
  Пловдив
 1. Това са сега скоростите на Минима+ в Кършияка, но въпреки това пуснах заявка за НетГруп. Чакам, до края на май, смятам всичко ще бъде ок. Кога е най-добре да пусна молбата и съответно кога ще ми спрат Евроконския и има ли проблем, ако молбата не е от името в договора?
 2. Аз пък колко искам да ви се оплача... Пристигам си в България и какво да си намирам компютърчето неработещо. WTF?! Някой е гръмнал захранването, изглежда Г-н ток, както и да е смених го и сега е пушка. Относно Мидекс и неговите 10 лв за SOBRANIE - никога не съм ги пушил, не ми и трябва. За по-малко от 12лв си купих 5, повтарям 5 пакета с тютюн и сега имам да пуша една година
 3. Изгорих си ръката (не си мислете цялата, само една мааалка част) днес като чистих грил и не знам защо, но е голяма болка. Стана мехур, спуках го и сега не знам какво да права, някакви съвети? Нямам лекарства изобщо, само дефламол дали ще помогне?
 4. Като стана въпрос за турците и мен ме е блъскал турчин, който не спря на стоп. Става въпрос за катастрофа на Иван Вазов и Авксентий Велешки. Не спира на стоп при което ме удря, слизам и го питам К'во напрай бе, имаш стоп? А той ми отговаря Ааа ми не го видях. Колкото до турските тираджии, смятам знаете че те карат "пристигнал, непристигнал". Наистина причиняват много катастрофи, една от която си спомням наскоро, взе български живот, а на турчина някаква си глобичка там 5-6 стотака.
 5. Мое мнение - Интела е по-добрият вариант. Аз съм се насочил към 8***. Атлона, не мога да си обесня защо, но нещо не ми изглежда много надежден като цяло. @Eleutherios, благодаря!
 6. Всичко много хубаво, ама всеки път тези достоверни източници дават информация, на която единствено потребителите се надяват. И до кога така? Аз лично не виждам начин как от сегащните 250Кб/сек изведнъж ще скочи на 750Кб/сек (Минима+).
 7. Как мога да гледам American Idol в България?
 8. Увеличение от 1ви Януари 2008 - Нова Година без нов късмет. Увеличение от 1ви Февруари 2008 - Малкия Сечко не носи щастие. Увеличение от 1ви Март 2008 - Баба Марта Ви пожелава весели празници. Увеличение от 1ви Април 2008 - Хм..... добра шега - изкачайте до 1ви Май (2009).
 9. @djadomraz, благодаря. Описал си проблема, който ме тровеше толкова време и смятам, че си изключително прав. При моя монитор(Samsung 913N) кабела е аналогов. Ужасно много си напрагях очите докато го ползвах. Като се прибера ще последва незабавна смяна, друг вариант не виждам на този етап.
 10. Аз едно лекичко въпросче да задам. Като пусна молба за временно спиране на мига ли се спира или на края на месеца?
 11. Вчера си взех книгата "The Hound of the Baskervilles" и смятам да я почвам днес.
 12. Минима+ при мен все още си стои на 256Кб/с, за съжаление.
 13. Песничката от рекламата на Apple MacBook Air ? Едит: намерих я Yaem Naim - New Soul
 14. Бясно е, бясно е, трудно се укротява т'ва! Със здраве да си го караш и много безаварийни километри!
×
×
 • Create New...