mIRCata Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Искам да направя място за учене на децата. Понеже нямам никакво място за бюро, реших да взема сгъваеми стойки за стена и да захвана един плот за тях. Намерих стойките, остана плота. Къде може да ми отрежат едно парче по размер? Знам, че Съливер работят с плоскости но не знам дали може да поискам само парче Х на У размер. Или имат някакви изисквания да купя цял лист и остатъка да си го чукам в главата. Дали там става? Или предложете места където биха ми направили произволна плоскост без нужда да взимам цели големи листове, или поне да е на по-сносни цени. Трябва ми нещо от род на 50х70-80 см Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted 41 minutes ago Share Posted 41 minutes ago В Практикер режат, ако не ти трябва кой знае какво като плоскост. Аз там си режа за рафтове на гардероб. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted 21 minutes ago Share Posted 21 minutes ago 1 hour ago, mIRCata said: Искам да направя място за учене на децата. Понеже нямам никакво място за бюро, реших да взема сгъваеми стойки за стена и да захвана един плот за тях. Намерих стойките, остана плота. Къде може да ми отрежат едно парче по размер? Знам, че Съливер работят с плоскости но не знам дали може да поискам само парче Х на У размер. Или имат някакви изисквания да купя цял лист и остатъка да си го чукам в главата. Дали там става? Или предложете места където биха ми направили произволна плоскост без нужда да взимам цели големи листове, или поне да е на по-сносни цени. Трябва ми нещо от род на 50х70-80 см Преди години имаха някакви остатъци и от тях може да си харесаш какво да ти отрежат. Но не съм ги ползвал отдавна и сега не знам какво е положението Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts