Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  Midex said:
3. Тая Лилана ли, Лияна ли...к'вато ще да е....ако ви кажа що компютърна обработка на гласа й е паднало, просто не е истина...

Е не е като Гергана от Пайнер която определено си пееше в дует със vocoder :D

Освен това Лиланчето си е fuckable така че... :rolleyes:

d9thc said:
Е не е като Гергана от Пайнер която определено си пееше в дует със vocoder :D

Освен това Лиланчето си е fuckable така че... :rolleyes:

И Шер има едно такова парче, ама ко й е?

Кандидат-студентски изпит по химия във ВИХВП, стискайте палци

Midex said:
Чудя се колко "реално" действащи потребители всъщност има...

Преди известно време нали ги заасякох. Над 60% даже нямат и 1 мнение. Близо 16К от тия 25К

mIRCata said:
Преди известно време нали ги заасякох. Над 60% даже нямат и 1 мнение. Близо 16К от тия 25К

И като добавим, че голямата част от "действащите", "действат" само в buy/sell раздела... ;)

__smirnoff__ said:
че кокошката...тя не е ли fuckable? :D мене лично ми е антипатична
  KILLERINCHO said:
I mene mi antipaticha bahti. S edno takova otvrashtenie shte q takovam :D

Кое бе, Весо...кокошката ли...ти наистина нищо не подбираш вече....аз ти казах, че Англията не ти понесе ама... :devil :devil

DON_CHEFO said:
а какво е да си металяга в БГ. Може би да учиш за пехотинец на Еверст?
Само ще вметна, че Manowar (колкото и да не ги харесвам) са записали концертен албум в България. Може би това говори за феновете ^^

Така че сравнението беше меко казано глупаво :]

А може би Чефо има впредвид,че в България няма добри групи ама и тук се е пообъркал.

А метъляческия живот тук стана доста интересен напоследък що тежки метали се изсипаха ,а и не само тежки и още колко ще се изсипят ,трябва да значи че има що годе среда :allien

DON_CHEFO said:
сигурен съм, че плюеш и по Митко Бербатов нали? По-успял българин от някой друг българин....значи трябва да го плюем. Ако си ЦеСеКАр...няма да се изненавам ако викаш против Левски в ШЛ(образно казано).....та ясна ми е работата ;)

а какво е да си металяга в БГ. Може би да учиш за пехотинец на Еверст?

Да определено работата ти е изключително ясна.Ако така лесно си правиш такива резки заключения и в реалния живот може би ти е доста трудно...с всички тея грешни преценки.Аз да не съм бай Пешо дет по цял ден си чеше ма***е и чопли семки и се чуди по кой да плюе.Хората,които заслужават уважение(като Берба) го получават...ама тоя ска****к Шамара ако ще и дует с Елвис да направи пак ще си остане леке ;)

като гледам ТАЗИ тема, си мисля да не би джантите да вървят с колата комплект.... кой би дал по 1000 лв за джанта, ~4000 - комплект - да не би да са от сребро?! не исках да спамя на пича темата за джантите...

dRiNKiN_pARk said:
като гледам ТАЗИ тема, си мисля да не би джантите да вървят с колата комплект.... кой би дал по 1000 лв за джанта, ~4000 - комплект - да не би да са от сребро?! не исках да спамя на пича темата за джантите...

Еми те само гумите сигурно са към 800 лева пък джантите са 18''-ки...ама и според мен цената е високичка.Като знам за 4 бона какви джанти можеш да си купиш :rolleyes:

__smirnoff__ said:
абе тая Лай*яна не ви ли прилича малко на Тара Риййд? :D

__smirnoff__ said:
че кокошката... ъъъъ тва де, гера... тя не е ли fuckable? :D мене лично ми е антипатична

демба и киселото грозде :):)

letalis said:
А може би Чефо има впредвид,че в България няма добри групи ама и тук се е пообъркал.

А метъляческия живот тук стана доста интересен напоследък що тежки метали се изсипаха ,а и не само тежки и още колко ще се изсипят ,трябва да значи че има що годе среда :allien

а може би отговорих така както сандман беше писал за друг стил музика, който от постовете му личи, че не харесва

xXx said:
Да определено работата ти е изключително ясна.Ако така лесно си правиш такива резки заключения и в реалния живот може би ти е доста трудно...с всички тея грешни преценки.Аз да не съм бай Пешо дет по цял ден си чеше ма***е и чопли семки и се чуди по кой да плюе.Хората,които заслужават уважение(като Берба) го получават...ама тоя ска****к Шамара ако ще и дует с Елвис да направи пак ще си остане леке ;)

още не е късно ;)

DON_CHEFO said:
демба и киселото грозде :):)

а може би отговорих така както сандман беше писал за друг стил музика, който от постовете му личи, че не харесва

още не е късно ;)

Не е не е...шси прайм компания на пейката.От теб семките ;)

dRiNKiN_pARk said:

...... бе, има джанти и от по 4к бройката, пък като ги погледнеш - нищо особенно....., но това не означава, че не си струват парите.

Ако е за бира и аз идвам нося картофки да има ,само се издирва човек да носи сирене :laughing:

Малко хапване, гушинг, мушинг, цунинг, тунинг, все такива неща... :love

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...