Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Аз и твоите мога да попипам, Насьо :)) Тъкмо после с Виден ще си приказвате като герои от мултфилм emoticon-0144-nod.gif

Ми млад и космат я, не бръснат пеерас кат вас. Па и убав. 

Ти мое в пъпа да ми бъркаш, мъхчета да вадиш.

Ся сериозно...майната му, намерих си квото ми тряяше...

Простак! Ще ми изневеряваш с Йети!  :laughing:

ЕДИТ - Друго си е гладката, немиризлива повърхност. Стфчо го е казал - ШАР ПЕЯ 

ЕДИТ 2 - Къде го намери - в пъпа?

On 11/29/2014 at 5:07 PM, RaptoR said:

Готов съм да поема този риск, само за да ти докажа, че ще изкарам три цигари време по потник навън. На теб ще ти замръзнат кайсиите само при мисълта!  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Позна. Аз бих те гледал от другата страна на вратата. За предпочитане облегнат на камина, печка, парно или друг отоплителен уред.

On 11/29/2014 at 6:56 PM, gado said:

П.п. И да знаеш, докът викаш на оня пикоч - бира, все тъй ще си мрънкаш :))

Той явно си я харесва. Щом след толкова бъзикане продължава да я пие...

On 11/29/2014 at 7:16 PM, RaptoR said:

Имам около 150 риби, 7 хамстера и 2 заека вкъщи... Разбраха ме, мирясаха - Ники не ще..... ХАХАХАХАХАХХА

Ъъъъъ, да разбера... какво? 

On 11/29/2014 at 7:44 PM, RaptoR said:

Рошав с тенденция за катилизъм - кво друго да си? Обръсни Шар Пея - ще се родиш  :grin:

Последния път много ме сърбя. Сега само го подстригвам, че пък иначе се заплитат космите кат' пораснат много и пак кофти - знаеш ли какво е гадно да се оскубиш там?

Явно си бръснал с тъп нож - странно като за тебе. Случва се косъм да направи проблем, но е рядкост принципно. А Шар Пея винаги пее по-добре... Изненадай жена ти някой път... Аз откак покараха ги махам - смЕтай колко години са тва ХАХАХАХ

Възникна скандал с Ангел - вие какво мислите за тая снимка? Предварително издавам, че има ярко жълта кърпичка в Жоба, снимката е от чалгарница..

On 11/29/2014 at 8:15 PM, RaptoR said:

Възникна скандал с Ангел - вие какво мислите за тая снимка? Предварително издавам, че има ярко жълта кърпичка в Жоба, снимката е от чалгарница..

Нищо не мисля, ама не е много редно да пускаш чужди снимки във форума ...

Чаках кой ще е пРЪвиот да го каже... Не очаквах да си ти.

Остави ми я махнах - а всикчи чалгари на Планета я виждат..... CIVIL RIGHTS!

On 11/29/2014 at 5:46 PM, RaptoR said:

Безсрамник и дразнител... Облизвам се... НАЗДРАВЕ!

Не бе, що да съм дразнител  :grin: това с мидите беше само за мезе, преди малко направих профилактика на скарата с наденички, едните с повечко кимионец, а другите с повечко червено пиперче, коите напълних днес към 6 кг за проба след като си монтирах съдомиялната която вчера чопнах от черния петък. И сега поливам машинката със студена бира и сочни домашни наденички, е и пържено къртоФче за гарнитурка.

Трябва някой ден да ми дойдете на гости да пробвате от ябълковата и нещо на скара, а и скоро ще се зареждат саръците.... :Drool:

782288.jpg782289.jpg

Земи тоя фитнес, земи тия два тона кюмур. Де*а, с тия нежни сисадмински ръчички, дето са свикнали с клавиатура, а не лопата и кофа малко байгън ми дойде :) Ся си зимам дозата нацепин и утре съм Батка!

On 11/29/2014 at 9:12 PM, RaptoR said:

В момента, в който спомена кимион, ме изгуби....

Що бе, ти на луканките ким не слагаш ли?!!?!!??

Имам лошо натъртено - навремето Дядо ги тъпчеше с кимион, в схема така щото убива всичко друго в Стоката

Забранена подправка.. Жената тайно успява да слипне, но съм й казал - видя ли,  Бикът в мен се пробужда в лошия смисъл

Тотално съм в ДЖАЗА - хайде да си подмятаме песни, гледам и Стефчо чете наште глупости

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...