Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 1/11/2013 at 3:19 PM, DON_CHEFO said:

Дайте да си дойдем на думата...хубава работа НЯМА. Дори на английската кралица не й е лесно. Трябва да пие чай в 4 следобяд с дукесата на еВа ли му майката :D :D

laughing.gif Припомни ми един лаф от Удхаус, който беше нещо такова: "Те и пушените херинги трябва да се оплачат. Не е лесно по цял ден някой да ти духа дим в очите."

А за моята работа искам да кажа една крилата мисъл на една супер мацка.

"Всеки очаква от доктора си чудо, а когато чудото се случи никой не се изненадва." ;)

Галченце, какво работят касиерките? Извини профанизма ми, но съвсем сериозно питам.

Жената е като богиня зад волана.

- Пътниците се молят, а пешеходците се кръстят.

В събота е много спокойно на работа.Не звънят телефони, няма хора из офисите, няма клиенти да ти висят на главата....Човек може да се съсредоточи и спокойно да свърши работа, която иначе би отнела поне два дни....

On 1/12/2013 at 10:56 AM, Grimjaur said:

Застроиха Иракли. angry1.gif Да сера в тоя туризъм, догодина отивам в Гърция или Турция.

И защо ти, сине майчин, трябваше да чакаш да застроят Иракли, че да се сетиш, че морето не е само в България?

В нашата мила татковина има много хора, които дават маса пари и ходят в тая дупка, наречена българско Черноморие и не си правят сметка, че за същите пари, а и по-малко могат да се цамбуркат по плажовете на Кушадасъ, Мармарис или Анталия. Проблемът донякъде се поражда и от общата ни история с Турция.

И преди съм го казвал - избирам море в Турция пред море в България. За Гърция съм с резерви. Бил съм и там, но не ми хареса много. Но за турците само суперлативи мога да изкажа.

Защото сине майчин, аз, допреди да се бракувам, обикалях Черноморието на палатка. Затова. Ма не е само Черноморието. Качи се през лятото събота и неделя на Рилските. Или прочети статийката дет я пуснах.

On 1/12/2013 at 10:09 AM, Psihara^^ said:

А ти Дедо ако знаешшшшшшшшшшш.... То твойто не е нищо. :lol:

ЕДИН ПЪТ СЕ ЖИВЕЕЕЕЕЕ! Ако само бачках и бях особено разумен досега да съм си окачил въжето на врата...

On 1/12/2013 at 2:08 PM, Grimjaur said:

Защото сине майчин, аз, допреди да се бракувам, обикалях Черноморието на палатка. Затова. Ма не е само Черноморието. Качи се през лятото събота и неделя на Рилските. Или прочети статийката дет я пуснах.

На Рилските езера съм бил. Много е красиво там. И много красиво изгорях по-миналата година лятото :).

Само че в какъв контекст вкара езерата, обсъждайки моретата/плажовете по света и у нас? :)

On 1/12/2013 at 4:10 PM, Grimjaur said:

тихо бе, добрето.

emoticon-0173-middlefinger.gif emoticon-0104-sunglasses.gif

Ку ш'мъ разбереш прайлно.

П.п. Ай наздраве :beer:

Фак ма, аз от два дни снайперствам, откак Виден и Пламен се разприказваха за пуцане на зла гад...Сега се замислям, ако заделя пари и за реплика на СВД, дали най-накрая жената ше ме изгони от вкъщи...Drool.gif

Пък на Виден, на онова лайно с мухите колко цвилих оная вечер... :bowdown: Шапшал с шапшала му...

Което ме подсеща - я да се фанем да си организираме тва лято един запой семейно...Така за 3-4 дни на Беглика или на Батак...А?

Ред. Видиньие, Пламиньие ---> 3cd48ff7c8ce.jpg

Я прочетете това това по-долу и пак си помислете.

Атанасе, случайно ти да имаш нещо общо с автора на въпросното произведение?

Слагам го в спойлер че е дълго и незаинтересованите да не скролират много

Reveal hidden contents

Супер много ви мразя всичките. Бахти противните дето сте ми...

И тая вечер даже не чух Джена и изобщо не знам как ще заспивам...

On 1/13/2013 at 3:08 AM, w00x said:

Супер много ви мразя всичките. Бахти противните дето сте ми...

И тая вечер даже не чух Джена и изобщо не знам как ще заспивам...

Майна, пиян си, лягай си :P

И да Пламен е прав - спането не е особено задължително :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...