Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

On 2/4/2012 at 9:32 PM, DON_CHEFO said:

Не съм го гледал щото тая песен ме нерви...не мога да разбера какво толкова има в тая песен, че мадамите избухват като я чуят :D

Пусни си да видиш клипа от бразилската дискотека. Нашите чалга клубове са доста назад...

On 2/5/2012 at 6:22 AM, Godfather said:

Якоооо! Тази вечер това беше обстойно отразено и по нашите новини. Даваха интересни кадри от Сараево. Дано да нямаш проблеми по пътя натам!

Тук не ги изненадва снега. Добре, че си нямат техен вариант на "балканският Супермен" с прякор Рапона. Много интересно е навалял снега. Все едно над Сараево са се скупчили облаците. По принцип по целият път имаше сняг, но на няма и 10 километра от града коренна разлика. Всички камиони са отбити от пътя. Пътищата в града са по 1 лента само. Ако се засекат 2 коли става много забавно. Снега стига до малко под врата ми. Утре дават нови 25 сантиметра да паднат :). Успях да изчистя само половината място за паркиране пред квартирата. В гаража(не този от снимките) е абсурд да паркирам в следващите 15 дена. Температури над нулата се чакат около 14-ти февруари :bgrin:. Интересно ако стане рязко топло и се разтопи всичкото това нещо. Ето и няколко снимки от пред квартирата.

IMG_0508.JPG

IMG_0510.JPG

On 2/5/2012 at 1:17 PM, Triti said:

:blink: А офисът къде е?!

В Сараево.

On 2/5/2012 at 4:09 PM, RaptoR said:

Ванката дали е стигнал читав? Дано не е в някоя пряспа.... :bgrin:

Жив съм. Всичко си беше перфектно почистено. Малко бавно се движи трафика в Сараево, но на фона на това колко сняг има е добре. Интересно ако толкова падне в Бг какво ще стане...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 2/5/2012 at 7:52 PM, Grimjaur said:

Да воюваш за мир е като да се ебеш за девственост.

Абсолютно..., но пък и едни съвсем навременни шамари, оправят достатъчно добре работата, та да не се стига да "воюване за мир" ;)

Нда, и това е вярно...Уф...кви неща се въргалят на терасата(и висят по прозорците) и чакат само щерката да се пръкне.....beer.gif

Ако искаш - ще ти наснимам мезетата, тубите с вино и ракия, и бутилките с водка и уиски.

Обуваш две розови найлонови торбички и си хем мъжкар, хем непромокаем :P

----

Между другото приятелката ми беше вчера с розови чорапи. Чудя се... дано не е изглеждала прекалено голяма мъжкарана...

On 2/5/2012 at 10:41 PM, Antares said:

Обуваш две розови найлонови торбички и си хем мъжкар, хем непромокаем :P

На бос крак ли предлагаш да ги "обуя"?

Не, между обувките и чорапите.

---

Аз между другото нося тия дни само туристическите си обувки. И се радвам като малко дете не непромокаеми обувки :]

On 2/5/2012 at 10:42 PM, Antares said:

Не, между обувките и чорапите.

Тва ще да е много неудобно. Изобщо не ми се ще и да си помислям да го пробвам.

Можеш да пробваш да инвестираш в хубави зимни обувки. Тоест, нещо, с което да ти е удобно да ходиш в снега, вместо нещо, с което ще изглеждаш моден.

On 2/5/2012 at 11:01 PM, Antares said:

Можеш да пробваш да инвестираш в хубави зимни обувки. Тоест, нещо, с което да ти е удобно да ходиш в снега, вместо нещо, с което ще изглеждаш моден.

Не мога да прежаля толкова пари за нещо, което ще нося само като има сняг и дори няма да изглеждам добре.

On 2/5/2012 at 11:34 PM, w00x said:

Не мога да прежаля толкова пари за нещо, което ще нося само като има сняг и дори няма да изглеждам добре.

Ходи мокър бе!.

Другият вариант е да си вземеш едни кубинки, с една по-ситна шкурка махаш боята, импрегнираш ги с гъша мас и след това си ги оцветяваш в квито цветове искаш - кеф ти розово, кеф ти анално червено...

Добро утро.

Или просто може да ги маже с боя редовно пак няма да пропускат много.Сега се сетих, че трябва да ходя да си мажа обувките, че утре в София ще е забавно.

Ангеле, за 100-200 лева вероятно могат да се вземат сносни туристически трисезонни обувки. Аз моите ги нося и при дъжд, сняг, киша и не се страхувам дали ще мина през локва, през киша, защото знам, че краката ми ще останат сухи. И знаеш ли - нося ги, и изглеждам добре! Защото това как изглеждам не го определят дрехите ми, а съдържанието им.

On 2/6/2012 at 6:39 AM, Grimjaur said:

Ходи мокър бе!.

Другият вариант е да си вземеш едни кубинки, с една по-ситна шкурка махаш боята, импрегнираш ги с гъша мас и след това си ги оцветяваш в квито цветове искаш - кеф ти розово, кеф ти анално червено...

Добро утро.

Чудя се дали изобщо има смисъл да ти обяснявам, че цвета на обувките няма особено значение....

Реших. Няма смисъл.

On 2/6/2012 at 7:53 AM, Antares said:

Ангеле, за 100-200 лева вероятно могат да се вземат сносни туристически трисезонни обувки. Аз моите ги нося и при дъжд, сняг, киша и не се страхувам дали ще мина през локва, през киша, защото знам, че краката ми ще останат сухи. И знаеш ли - нося ги, и изглеждам добре! Защото това как изглеждам не го определят дрехите ми, а съдържанието им.

Хубаво ама с какво да ги сложа тия туристически обувки? С шушляковия панталон? Разбира се, че това как изглеждаш се определя от дрехите ти. Съдържанието няма значение за визията.

:laughing: Ех таз визия бе.Аз мойте зимни пък си ги нося с дънки.Ангеле на една приятелка баща й е психиатър,ако имаш зор ще те уредим :)

On 2/6/2012 at 8:38 AM, kotora said:

:laughing: Ех таз визия бе.Аз мойте зимни пък си ги нося с дънки.Ангеле на една приятелка баща й е психиатър,ако имаш зор ще те уредим :)

Ти ако искаш и с рокля си ги носи. Аз себе си гледам. А уреждането при психиатър с каква цел е? Или просто е единственото на което можеш да ме уредиш и реши да предложиш? :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...