Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  w00x said:

Нещата които написа са точно на човек който не е работил лично с телефона. Няма нужда от рестарти и подобни. Мултитаскинг винаги е имало. Друг е въпроса, че потребителите са нямали контрол върху него. С една допълнителна програма се решава този проблем. Тук има и една подробност. Въпреки възможността за такава функция, никога не съм я използвал. Просто не виждам нормална причина да изпращам приложенията на заден план. Мелодиите се качвам много лесно през iTunes. Единствено трябва да се добавят в списък и след това телефона да се синхронизира. Не знам за какви рестарти говориш. Явно го бъркаш с някакво друго устройство. Да ти споменавам ли отличната версия на iGo? Наивно е да коментираш нещо с което не си запознат. Още повече да се изказваш дръзко против него. Мога много да ти пиша по темата, но ще е излишно.

netrootbg said:
Мелодиите се качвам много лесно през iTunes.

Мога ли да споделя колко ме дразни тази програма? Отвратителна е според мен. Толкова ли не можеше да си изсипя през нормален експлорер в нормална папка нещата ми за елементарни неща трябва да се мъча с тази програма. Знам че за по-организирани хора с ужасно много музика може и да е удобна ама на мен ми е крайно неприятна.

ПС: Как да спра проклетите update-и на ненужните за мен Apple-ски софтуери. Това чудо постоянно се опитва да ми пробута някаква програма Bonjour която не ми трябва и определено не я искам... а да и ме мързи да ровичкам с гугъл да намеря как да го спра въпросния service или както там се пуска програмката - просто питам щото се сетих ако някой знае че е по-лесно да питам пък и да ползвам форума за арменски поп леко че току-що пак се издразних на тази нахална програма

djadomraz said:
ПС: Как да спра проклетите update-и на ненужните за мен Apple-ски софтуери. Това чудо постоянно се опитва да ми пробута някаква програма Bonjour която не ми трябва и определено не я искам... а да и ме мързи да ровичкам с гугъл да намеря как да го спра въпросния service или както там се пуска програмката - просто питам щото се сетих ако някой знае че е по-лесно да питам пък и да ползвам форума за арменски поп леко че току-що пак се издразних на тази нахална програма

Бонжур не е просто "някаква програма". Твърде е вероятно заради твоята упоритост и не-мукаятност някои от приложенията на телефона ти да не работят или да работят куцо.

http://en.wikipedia.org/wiki/Bonjour_(software)

ov3rm4n said:
Бонжур не е просто "някаква програма". Твърде е вероятно заради твоята упоритост и не-мукаятност някои от приложенията на телефона ти да не работят или да работят куцо.

http://en.wikipedia.org/wiki/Bonjour_(software)

Нямам iPhone, а iPod-a го подарих щото не ми трябваше. Та как викаш да го убедя че не ми трябва?

ПС: Какво значи тази думичка: "не-мукаятност" ?

netrootbg said:
Нещата които написа са точно на човек който не е работил лично с телефона. Няма нужда от рестарти и подобни. Мултитаскинг винаги е имало. Друг е въпроса, че потребителите са нямали контрол върху него. С една допълнителна програма се решава този проблем. Тук има и една подробност. Въпреки възможността за такава функция, никога не съм я използвал. Просто не виждам нормална причина да изпращам приложенията на заден план. Мелодиите се качвам много лесно през iTunes. Единствено трябва да се добавят в списък и след това телефона да се синхронизира. Не знам за какви рестарти говориш. Явно го бъркаш с някакво друго устройство. Да ти споменавам ли отличната версия на iGo? Наивно е да коментираш нещо с което не си запознат. Още повече да се изказваш дръзко против него. Мога много да ти пиша по темата, но ще е излишно.

Данеби ти да си полвал телефон с Андроид за повече от 1 ден? Пуснах едно търсене за Мулти-таскинга вчера и видях, че ти позволява с програма, да избереш кое приложение да остане на заден план. 1 приложение. Не че е толкова важен, но на компютъра не работиш с една програма, нали така? Апък iPhone-а към смарт-фоун се причислява, та е някакси глупаво да му липсва нещо, което са имали първите смарт фоуни.

Аз мога да ти дам примерен вариант на мулти-таскинг. Отваряш интернет браузъра и виждаш интересен линк. Копираш го (ако версията ти го поддържа), и го пращаш по IM програма на някой познат, след което се връщаш обратно и продължаваш да си браузваш.

Не го бъркам изобщо.

тук едно клипче, как да си качим мелодия на iPhone-a. 5 минутно е. Щом е толкова лесно и безпроблемно, явно човека през 4 минути от клипчето си ги е прослушвал. Искам да кажа, че набързо го прехвърлих и това не беше клипчето, което визирах преди това, но мисля, че ще свърши работа за доказване на гледната ми точка. Ако настояваш и онова ще намеря.

Аз съм запознат много добре с телефона, защото още като беше "модерен" в началото, го разгледах тук и там и попрочетох това и онова.

Преди дисплея му беше хубав, но вече има доста стабилна конкуренция в лицето на по-скъпи телефони използващи същата технология.

Единственото преимущество е, че интерфейса е оптимизиран за Multi-Touch и то главно снимките.

djadomraz said:
Знам че за по-организирани хора с ужасно много музика може и да е удобна ама на мен ми е крайно неприятна.
Ужасно не, но не ми е малко музиката. Но ми е така подредена, че знам коя емпетройка къде е. И пак бих предпочел да използвам Explorer или Conqueror за да си копирам нещата.

Иначе за сравнението - преди да си купя керемидката, бях пробвал за еднакво дълго време i-phone и въпросния ми G1. Е първо - може да ми се е сторило, но i-phone работеше доста по-бавно. Второ - нямаше хардуерна qwerty клавиатура. От изписаните плюсове от хората от двете страни на настоящия спор, еми, дори и да ги бях прочел преди да си купя настоящия телефон - пак не биха ме разколебали. Вероятно за всеки влак си има пътници. Е, изглежда аз съм от пътниците на android-ния влак. Колкото и да не харесвам Google и колкото и да са ми симпатични Apple.

w00x said:
Пуснах едно търсене за Мулти-таскинга вчера и видях, че ти позволява с програма, да избереш кое приложение да остане на заден план. 1 приложение. Не че е толкова важен, но на компютъра не работиш с една програма, нали така? Апък iPhone-а към смарт-фоун се причислява, та е някакси глупаво да му липсва нещо, което са имали първите смарт фоуни.

Аз мога да ти дам примерен вариант на мулти-таскинг. Отваряш интернет браузъра и виждаш интересен линк. Копираш го (ако версията ти го поддържа), и го пращаш по IM програма на някой познат, след което се връщаш обратно и продължаваш да си браузваш.

Както ти казах от непрекъснато ползване не ми се е наложило да използвам тази фукнция. Сафари например остава в background режим след като излезеш от него ;). Дори и да се изгаси, страниците които си отворил се запомнят и с пускането си се зареждат веднага. Това си е една от основните функции на браузера на телефона.

w00x said:
Не го бъркам изобщо.
тук едно клипче, как да си качим мелодия на iPhone-a. 5 минутно е. Щом е толкова лесно и безпроблемно, явно човека през 4 минути от клипчето си ги е прослушвал. Искам да кажа, че набързо го прехвърлих и това не беше клипчето, което визирах преди това, но мисля, че ще свърши работа за доказване на гледната ми точка. Ако настояваш и онова ще намеря.

Клипчето не го гледах дори и за 10 секунди. Явно не си забелязал коя година е качено ;).

w00x said:
Аз съм запознат много добре с телефона, защото още като беше "модерен" в началото, го разгледах тук и там и попрочетох това и онова.

Не, не си запознат. Без да си го пипнал и да си поиграл да качиш малко софтуер, да направиш няколко jailbreak-a и т.н. не можеш да ми твърдиш, че си запознат. Ако беше запознат нямаше да ми даваш примера с Сафари и IM по - горе, също така с качването на мелодиите.

w00x said:
Единственото преимущество е, че интерфейса е оптимизиран за Multi-Touch и то главно снимките.

И тук не съм съгласен. Мулти-тъч-а го използвам основно при разглеждането на страниците. Много е удобно да си увелича тази част която разглеждам в момента. Снимки честно казано не гледам.

netrootbg said:
И тук не съм съгласен. Мулти-тъч-а го използвам основно при разглеждането на страниците. Много е удобно да си увелича тази част която разглеждам в момента. Снимки честно казано не гледам.

Забравил съм да добавя. Преимущество пред останалите телефони в този клас. Мулти-тъч-а за страниците го имам и на Андроида.

През главата ми минава, че трябва да направим форум "А vs B"... Или нещо от сорта. Тоест място, където религиозните* фанатици да си спорят Windows vs Linux, HTC vs iPhone, ASUS vs MSI, Blizzard vs NCsoft, RockShox vs Fox (упс, т'ва само мен ме вълнува тук), АТI vs nВдивия и така нататък. Щото точно тази тема редовно става тема на подобни престрелки, в които личното мнение и доводите често са си въпрос на религия*...

* термина религия във вело средите се използва за фанатичните защитници на дадена марка, производител, модел, концепция, която реално не превъзхожда чак толкова тази, срещу която фанатика плюе и вади от девет извора вода....

Antares said:
През главата ми минава, че трябва да направим форум "А vs B"... Или нещо от сорта. Тоест място, където религиозните* фанатици да си спорят Windows vs Linux, HTC vs iPhone, ASUS vs MSI, Blizzard vs NCsoft, RockShox vs Fox (упс, т'ва само мен ме вълнува тук), АТI vs nВдивия и така нататък. Щото точно тази тема редовно става тема на подобни престрелки, в които личното мнение и доводите често са си въпрос на религия*...

* термина религия във вело средите се използва за фанатичните защитници на дадена марка, производител, модел, концепция, която реално не превъзхожда чак толкова тази, срещу която фанатика плюе и вади от девет извора вода....

Аз не виждам религиозни фанатици. Това как ти ги разбираш мненията ми е отделна тема. Ако беше следил внимателно какво пиша щеше да се убедиш. Още в първото мнение написах, че използвам три телефона и всеки е с различна операционна система. Споря с w00x понеже пише неща които не са истина. Аз фанатизъм не виждам.

Curunir said:
Скорп, предай се овреме, това е Вукс, а той разбира от всичко! :D

Чети. По. Добре. Преди. Да. Вадиш. Заключения. От. Сорта.

Antares said:

EPIC.You make my day. :bowdown:

Psihara^^ said:
FAIL!

You made my day.

ДАБЪЛ ФЕЙЛ.

човека просто е флюбен и декларира, че всеки ден (му) бива оправен от скорпиона. примерно.

Минава ми през главата, че се очертава смотан и заспал ден... А, да, също, че мразя Карл Маркс! Дано вашият да е по-приятен! :tongue

mobo said:
ДАБЪЛ ФЕЙЛ.

човека просто е флюбен и декларира, че всеки ден (му) бива оправен от скорпиона. примерно.

ТРИПЪЛ ФЕЙЛ!

Щеше да е така ако караше чурвена каляска!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...