Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

KILLERINCHO said:
Къде ще се местиш, бре ??

Друг апартамент, с жената. Оправяме го от март месец, крайно време е... Бащата и аз общо сме навъртяли вече сигурно 1000 човекочаса там в ремонти, довършителни лайна, местене и сглобяване на мебели, почистване и т.н. Но края му се вижда, остана само хладилник и пералня тия дни и айда, живот и здраве, края на септември трябва да сме там.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Честито :) Супер е че се отделяте. А колкото до работата, по-добре че сте си го направили вие, а не някви майстори, щото освен часовете щеше да има огромна загуба на мозъчни клетки и потрошени нерви :)

Неее, майсторите слагаха водопроводна инсталация и плочки. За сметка на това ние си къртихме преди водопровода, после па си замазвахме. Основното беше... Абе бяха хиляда неща... Външна мазилка на тераси, кръпки и латекс навсякъде вътре, една стая тапети, подова настилка навсякъде, нова баня и перално... И после като се почнат хииииилядите малки времегубки... пантични на гарберобите, дръжчици на гардеробите, почистване на прозорците от мазилка и боя, почистване на плочки след майстора, нови осветителни тела, нова мозайка по терасите, нови контакти и ключове, монтаж на това, на онова, всичко беше ... Ама добре, че е накрая вече!

host said:
Прочети обвинителния акт и аргументите към присъдата като искаш.

Ти прочете ли ги, че си толкова убеден?

Malkata Veshtica said:
е или защото още не съм го прочела, или защото тоя път съм решила да не хвърлям камък в редките лайна, ако ме разбирате (все ще се намерят няколко човека в тоя форум, дето да ме разберат)

А, ти чувала ли си по какво се отсъжда кой е победител в едно състезание по замеряне с лайна ? (все ще се намерят няколко човека които знаят, а ти май не си между тях)

3dfx said:
А аз от доста време си търся някой, който да ми обясни аргументирано, откъде е толкова сигурен във вината на Шийлдс... И защо толкова се набляга на факта, че е англичанин? Щото на мене, честно казано, ми е през оная работа, че единия бил българин, а другия - британец... А - и обяснение за успешно преминатия тест на полиграфа...

Ами при условие, че има твърде много хора които могат да нарекат черното - бяло докато са вързани на машинката и тя да не отчете нищо, как да приеме човек този тест за меродавен?

3dfx said:

И при 20 свидетели очевидци (вероятно и повече), че е ударил момчето в главата с онзи камък на кого да вярваме по-точно? И не е важно дали е французин, англичанин или германец. Не че англичаните нямат история с този си вид поведение де - те са най-примерните пияници. И с най-малко хулигански прояви в Европа...

gado said:
Ами при условие, че има твърде много хора които могат да нарекат черното - бяло докато са вързани на машинката и тя да не отчете нищо, как да приеме човек този тест за меродавен?

Виж - че полиграфа няма 100% точност е ясно на всички. Че не всеки може да го излъже - също е ясно. Аз не твърдя нито, че е виновен, нито - че е невинен. Дразня се, че куцо и сакато, без да изобщо да е запознато със случая (точно както и аз не съм запознат), вие до небесата с/у "гнусната английска измет" със стопроцентово убеждение във вината на английското диване. Още повече ме дразни селско-махленския национализъм - не мога да повярвам, че някой може да използва изрази от типа на "английска измет", "италиански жабари", "френски педали" и т.н., при условие, че изметта на Европа сме ние, заедно с разни други изостанали малоумници като албанци, фиромци и румънски цигани.

И точно поради факта че българите сме все прави, а другите са ни все криви съм склонен да гледам с подозрение към решението на българския съд. И много бих се радвал ако случаят се пренесе в независим международен съд. Ако и там се окаже, че не този, а друг малоумник е ударил бармана какво правим? Ще кажете ли - "Явно не сме били прави..." или освен английската измет ще има и "холандска измет"?

3dfx said:

Ти нещо май си надъхан. Казвам ти да прочетеш единствения източник признат в обществото като обективен - дали е такъв всеки сам си прави изводите - по въпросния случай. Аз какво си мисля дали те интересува?

Този случай с това помилване е аналогичен със сестрите в Либия. Имат присъда за убийства ама ги помилваме, по презумция, че са наши хора. Съда друго е решил - не коментирам кой е прав и кой крив.

И понеже виждам, че те гложди нещо въпроса с обществената оценка - не се впрягай да морализираш. И да си прав и да не си, няма да накараш другите да се променят.

А това дали е измет или не ... има присъда за убийство, т.е. е извършил най-сериозното престъпване на закона в коя да е държава (от гледна точка обществото не държавта, иначе измяната е по-тежко). И за мен е измет, нито се извини на роднините, нито показа разкаяние, следователно за мен този не е нормален човек. Всички доказателства (по памет) сочеха него като физическия убиец. Това е.

3dfx said:
.......

По-полека с тия анализи, че замириса. Нямам намерение изобщо да коментирам подобни брътвежи. Ако пък в някой английски дивашки пъб българин насран пиян реве цяла нощ за Литекс примерно, след което предизвика бой и осакати зверски до смърт местния барман няма да е жив много преди да дойдат Бобитата. Така че тия приказки ги разправяй някъде другаде. Каквато английска, френска и прочее измет има тук все още нямаме дори и в най-калпавите гета. Твърде отскоро им подражават и са далече от истината.

Хост много добре отбелязва, че тук говорим за престъплението на тоя боклук, от което той разбира се се измъква, защото е британец, а не българин и респективно няма 8 години да го оставят да гние и да му пържат мъдете с ток (примерно), макар че е виновен. Да се иска извинение от България е най-меко казано нагло.

3dfx said:
Виж - че полиграфа няма 100% точност е ясно на всички. Че не всеки може да го излъже - също е ясно. Аз не твърдя нито, че е виновен, нито - че е невинен. Дразня се, че куцо и сакато, без да изобщо да е запознато със случая (точно както и аз не съм запознат), вие до небесата с/у "гнусната английска измет" със стопроцентово убеждение във вината на английското диване. Още повече ме дразни селско-махленския национализъм - не мога да повярвам, че някой може да използва изрази от типа на "английска измет", "италиански жабари", "френски педали" и т.н., при условие, че изметта на Европа сме ние, заедно с разни други изостанали малоумници като албанци, фиромци и румънски цигани.

И точно поради факта че българите сме все прави, а другите са ни все криви съм склонен да гледам с подозрение към решението на българския съд. И много бих се радвал ако случаят се пренесе в независим международен съд. Ако и там се окаже, че не този, а друг малоумник е ударил бармана какво правим? Ще кажете ли - "Явно не сме били прави..." или освен английската измет ще има и "холандска измет"?

Предполагам не мислиш сериозно, че заради чисто криминален случай станал на територията на България, някой ще седне да свиква международен съд!? И да, поради откровената неприязън която демонстрират холандските управници към България, със сигурност ще има и холандска измет (и най- вероятно това твърдение ще е вярно). Както каза и Виден - бая свидетели има на случката за да се подминат показанията им с лека ръка! Далече съм от мисълта да се превръща този случай в национална кауза (по подобие на либийският), но е факт, че в Англия предстоят избори и това е един много удобен случай за евтин популизъм от страна на тамошните управници. Най-малкото трябва да ти говори нещо, че говедото е помилвано, а не оневинено! Вярно, едно време случаят с нашенеца Сергей Антонов също завърши с помилване, а не със оневиняване, но за сметка на това след "помилваннето" се вдигна доста сериозен вой от страна на международната общественост в защита на нашенеца. Това се случи имено заради пълната несъстоятелност на показанията на А.А. Ахджа и и на другия мангал на когото не му помня името вече (а ме мързи да ровя по гугъла). В нашия случай обаче двадесетина свидетели твърдят в общи линии едно и също! Няма значение изметта каква е по народност защото пак си остава измет! Едно е да понариташ в топките, опашката и бъбреците (колкото да му мине мерака за битка) противника си, съвсем друго е да вземеш паве и да извъртиш в главата очевидно изпаднал в безпомощно състояние човек! Освен това делото (до колкото знам) е гледано и на европейско равнище и там виновността на този боклук също е потвърдена, докато самият акт на помилване си е чисто вътрешно държавен въпрост на кралството...

host said:
Ти нещо май си надъхан. Казвам ти да прочетеш единствения източник признат в обществото като обективен - дали е такъв всеки сам си прави изводите - по въпросния случай. Аз какво си мисля дали те интересува?

Този случай с това помилване е аналогичен със сестрите в Либия. Имат присъда за убийства ама ги помилваме, по презумция, че са наши хора. Съда друго е решил - не коментирам кой е прав и кой крив.

И понеже виждам, че те гложди нещо въпроса с обществената оценка - не се впрягай да морализираш. И да си прав и да не си, няма да накараш другите да се променят.

А това дали е измет или не ... има присъда за убийство, т.е. е извършил най-сериозното престъпване на закона в коя да е държава (от гледна точка обществото не държавта, иначе измяната е по-тежко). И за мен е измет, нито се извини на роднините, нито показа разкаяние, следователно за мен този не е нормален човек. Всички доказателства (по памет) сочеха него като физическия убиец. Това е.

Анджак :)

И това, че и в двата случая всяка от страните вика "наш'те не са виновни" не те ли притеснява? Може ли националната принадлежност да е признак за виновност/невинност? За мен измет са всички футболните хулигани, независимо дали са български, английски или някакви други. За да не се подлага на съмнение обективността на съда, е най-добре той да бъде наднационален. Ти, например, вярваш ли в справедливостта на либийския съд? Аз не вярвам. Защо тогава англичаните да вярват на нашия?

И за финал - ще ти обърна внимание, че той не е съден и осъден за убийство, а за опит за убийство. Което още веднъж доказва тезата ми, че никой не обръща внимание на фактическата част на нещата...

gado said:
Предполагам не мислиш сериозно, че заради чисто криминален случай станал на територията на България, някой ще седне да свиква международен съд!? И да, поради откровената неприязън която демонстрират холандските управници към България, със сигурност ще има и холандска измет (и най- вероятно това твърдение ще е вярно). Както каза и Виден - бая свидетели има на случката за да се подминат показанията им с лека ръка! Далече съм от мисълта да се превръща този случай в национална кауза (по подобие на либийският), но е факт, че в Англия предстоят избори и това е един много удобен случай за евтин популизъм от страна на тамошните управници. Най-малкото трябва да ти говори нещо, че говедото е помилвано, а не оневинено! Вярно, едно време случаят с нашенеца Сергей Антонов също завърши с помилване, а не със оневиняване, но за сметка на това след "помилваннето" се вдигна доста сериозен вой от страна на международната общественост в защита на нашенеца. Това се случи имено заради пълната несъстоятелност на показанията на А.А. Ахджа и и на другия мангал на когото не му помня името вече (а ме мързи да ровя по гугъла). В нашия случай обаче двадесетина свидетели твърдят в общи линии едно и също! Няма значение изметта каква е по народност защото пак си остава измет! Едно е да понариташ в топките, опашката и бъбреците (колкото да му мине мерака за битка) противника си, съвсем друго е да вземеш паве и да извъртиш в главата очевидно изпаднал в безпомощно състояние човек! Освен това делото (до колкото знам) е гледано и на европейско равнище и там виновността на този боклук също е потвърдена, докато самият акт на помилване си е чисто вътрешно държавен въпрост на кралството...

Ако наистина е невинен, сигурно ще се пробва да осъди България... Ще почакаме и ще видим...

Медицинските сестри също бяха помилвани, а не оневинени, просто защото такова нещо като "оневиняване" по този начин не съществува. Това не може да е аргумент. И последно - делото не е гледано никъде другаде, освен в България...

Ето, и аз за това говорех. Тая говорилня "по принцип" и "изобщо" и на мен ми оставила каша в галавата, че е осъден за убийство.

3dfx said:
Ако наистина е невинен, сигурно ще се пробва да осъди България... Ще почакаме и ще видим...

Медицинските сестри също бяха помилвани, а не оневинени, просто защото такова нещо като "оневиняване" по този начин не съществува. Това не може да е аргумент. И последно - делото не е гледано никъде другаде, освен в България...

Именно! Ако е невинен ще се опита да съди България и най-вероятно ще успее. На мене ми е много интересно обаче..., как така нашия съд ще пренебрегне оневиняващи доказателства с такава тежест (за каквато твърди Дж. Стро)? И това по време в което държавата претендира, че се бори за каузата на медиците в Либия и е под прожекторите на правната общност в света...., на мене лично тези твърдения от британска страна нещо ми издишат, но това си е мое мнение.

Защо тогава англичаните да вярват на нашия?

Не е като да нямат достатъчно причини, да не вярват точно на нашия съд. Ебати, то това нашето съд ли е изобщо. Сбирщина корумпирани педерасти. Много ясно че няма да им вярват и ще искат да си измъкнат човека.

host said:

Оставам с отворена уста просто макар да не е много ясно какво значи, че са си правили чалга клуб. Свободийка си е в БГ и всеки с по-висок пост си мисли, че е господар на всичко и по-високо от него нЕма. Поздрави на Станишев.

Malkata Veshtica said:
На партньора му шибнах маваши (в главата). За целта се качих на стол, щото съм ниска, а той не е ;) После трябваше да прави пет серии по петдесет лицеви опори, да пълзи 200 метра под бодлива тел в калта и... да измие чиниите, та така изпадна в несвяст.

Бах мааму, жинъ кат за мени. :) Вещице, късай с твоя, напрао ща зимам.

Относно буденето в 5 - не трябва да ти харесва, трябва просто да го направиш.

За англичанина - време е да се върне смъртното наказание в България.

Чудя се, защо в рекламите на разни слабителни, запичащи и тоалетни хартии участват само и единствено жени.... :wacko: Искат да кажат, че жените са по-дрисливи ли? Бах маа му! Като изтъпанят някое ефирно създание дето се радва като бебе на цица, че се е изакало, спряло да ака чак толкова много или най-накрая е намерило с какво да си почисти задника и някак си на мене лично ми се набиват някои доста кофти асоциации....

Как дългите й, грижливо поддържани нокти с изискан маникюр пробиват хартията и под тях остават фекални остатъци, например? :laughing:

indeed жените имат проблеми с изхождането много много по-често от мъжете. това е прост житейски факт. няма жена, дето да няма трудности с дефекацията. те и за това са основна таргет група на тия препарати... не напразно рекламите са предимно с жени.

ov3rm4n said:
indeed жените имат проблеми с изхождането много много по-често от мъжете. това е прост житейски факт. няма жена, дето да няма трудности с дефекацията. те и за това са основна таргет група на тия препарати... не напразно рекламите са предимно с жени.

Така е наистина, но за това анатомична причина няма. Всичко е въпрос на самоконтрол, тренинг на организма и най-вече да не се подлагат за щяло и нещяло на всякакви странни диети.....

На мен лично този похват на рекламиране ми прави същото гадно впечатление каквото ми правеха преди време и онези мили картинки с разни малки пичове и пикли дето си поркат с кеф водка "рандом марка"

Както и да е, де... това са си мои размисли.

Ей сега ми префуча през главата...Дали от обикновена кока-кола + карбид и алуминиев прах = БУУУМ! ...трябва да опитам :ph34r:

Някъв малък мухлыо от моето училище е убил приятелката си , защото е забременяла..

Grimjaur said:
Това е, защото приемат срането като нужда, а не като удоволствие.

Не само... гладен гъз не сере а аз мъже които да са чак толкова на диети и да ги взимат толкова на сериозно като жените не познавам. Не ме слушайте мен че се оплаквам - мрънкам че жената не ме оставя да опукам 5 кебапчета и 2 пържоли на вечеря а не че съм останал гладен - просто съм лакомник от класа :) Отделно представи си реклама с някой див нашенски индивид който има повече косми по себе си от средностатистическа маймуна... хората ще сменят канала на момента :lol:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...