Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

On 9/26/2015 at 7:19 PM, RaptoR said:

Somehow.. I wanna skullfuck that slut....  :laughing:

Да ама е права. Аз съм дебел и знам, че трябва да направя нещо по въпроса и никога не бих се обидил ако ме нарекат дебел, защото това си е истината.

А дори аз с моето шкембе съм далече от пластовете сланина на някои индивиди отвъд океана (и не само)

От много политическа коректност я докараха дотука. Били се присмивали на дебелите и на гейовете и на нам си кой... ами да, освен това е правилно да го правят за да се стегнат. Това "приемане на различните" не винаги е толкова хубаво нещо, колкото звучи на думи. Онези се докараха дотам разни университети да публикуват списък от забранени думи, които били изразявали "микроагресия" и било добре да бъдат избягвани... нЕма такъв фейспалм баце...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ники, някак си спрямо тебе не ми иде тая идея.... Кой либертариаст изобщо ти подсказа, че ищахът ми е политически....  :laughing:

И ДА - такава е истината за 99% от прасетата! Пак ме разжалвайте, защото съм казал истината....  :grin:

ЕДИТ: Мисир, за Наско влизам в огнен дънджън, без значение в кой ден. Ся, той че тъкмо му никне кожата над човката е ясно, но не е формулирал още ден. Спомена чевЯртЪк, като не е казано, че непременно работещите требе да се наливат. Туй е наша работа... 

Наливна бира и рок концерт - прекрасно, частно парти в механа с Васко кръпката и ракия -priceless....Наздраве и много поздрави от Подуене блус бенд...

Добре, следващия четвъртък съм на линия..ако не, по-следващия...

On 9/26/2015 at 9:20 PM, RaptoR said:

Кой либертариаст изобщо ти подсказа, че ищахът ми е политически....  :laughing:

Нещо не те разбирам. Или ти мен.

Всъщност аз верно те репликирах ама мисълта ми беше че е права и дотам. Останалото, което съм написал няма нищо общо с теб. В смисъл говорех си принципно и ей тъй си разсъждавах на глас за вселената и всичко останало и главно за западната цивилизация, на която вече й дойде времето да се превърне в империя, защото с тази демокрация не се издържа вече.

Държа да уточня - аз не съм дебел, аз трупам стратегически запаси. Съвсем сериозно. Сланината ме е спасявала 2 пъти от хипотермия и веднъж от тотално обезводняване.

On 9/26/2015 at 9:20 PM, RaptoR said:

ЕДИТ: Мисир, за Наско влизам в огнен дънджън, без значение в кой ден. Ся, той че тъкмо му никне кожата над човката е ясно, но не е формулирал още ден. Спомена чевЯртЪк, като не е казано, че непременно работещите требе да се наливат. Туй е наша работа... 

Не схващам смисъла да сядам в бирария, без да мога да пия, честно. Има и по-кофти мъчения ама в момента не се сещам за ни едно. Хергеле кога пък става дума за наливна бира. Направо мое са таковате в задниците, харабия. 

Килър, по принцип съм съгласен, ама нали идеята е все пак да се видим и да полафим. Не да се отцепим безпаметно. А ако пък ни стане навик, в смисъл по-редовно да го правим, мисля, че е нормално да пием по една -две и да фащаме пътя...пък и тогава, ще можем да си определим ден за по-сюриозните напиваници....Все пак трябва да се започне отнякъде.

Бе съгласен съм с тебе ама само донякъде. Аз трябва да ида до село след работа, да се изкъпя ала-бала, да се преоблека и да дойда до Йегера. И да не мога една бира да пия щот съм с колата, някак си не ми се връзва :) Ся знам ще кажете , че една бира не е проблем, мое и да не ме хване дрегера ама не ми се рискува. Кола ми трябва хапсолютно всеки ден, та не поемам излишни рискове за една бира. 

On 9/27/2015 at 6:56 AM, Killerincho said:

Не схващам смисъла да сядам в бирария, без да мога да пия, честно. Има и по-кофти мъчения ама в момента не се сещам за ни едно. Хергеле кога пък става дума за наливна бира. Направо мое са таковате в задниците, харабия. 

А, речи му го и ти!

Щот тоя мисир по някога дава вид на толкова гламав, че не съм сигурен дали ще разбере дори и да му го нарисуваш.

Колкото до колата, няма се плашиш! Има къде да те приютим за едно афтър парти с дивашко донапиване :))

On 9/27/2015 at 7:27 AM, Antares said:

От една бира можеш ли да докараш промилите в опасна зона?

Не и от наливната в Йегера, която няма и 3%. Хеле пък за пич като Весо съвсем, смятам и с три бири няма да хване опасната зона. :lol:

От половин кутия бонбони с ром или пияна вишна 0,8 промила. Измерено 10мин. след изяждането. В такива случаи се иска кръвна проба, но всичко зависи от организъм, усвояване, храна, сън и т.н.

Друг случай 2 бири , 4 ракии , 6 часа свирене ( музикант ) = 0 промила алкохол.

On 9/27/2015 at 1:16 AM, NEO_DDT said:

В тва W е бати димилника днеска, чак ме издразни и си тръгнах...

НЕ МОЖЕШ да казваш на БЪЛГАРИНА дали да пуши или не.

Освен това, тва W Garden е егати феномена, честно. W беше празно. Много малко хора ходеха. Преместиха го вън, буквално на същото място и дори не е на открито реално - пука се по шевовете.

Музиката в W Garden е някаква шега. Гадна и всеки ден една и съща под час, на всичкото отгоре е пълно копие на това, което пускат във Vogue и Паша. Последните две са празни за сметка на W Garden.

Всичко в W Garden е толкова евтино, че от мокрите чаши и др. се беше надигнало фолиото по масите на втория месец и е започнало да се бели. Вътре, ако не мирише на цигари, мирише на влага от басейна.

Посетителите очевидно в 80% не се забавляват на музиката. Просто седят, не комуникират, не танцуват, нищо. Чоплят си телефоните предимно и това е.

Та някой ако ми обясни как се случва това...

Явно като сложиш Garden на края на нещо и то става вървежно за един сезон.

On 9/27/2015 at 7:21 AM, gado said:

А, речи му го и ти!

Щот тоя мисир по някога дава вид на толкова гламав, че не съм сигурен дали ще разбере дори и да му го нарисуваш.

Колкото до колата, няма се плашиш! Има къде да те приютим за едно афтър парти с дивашко донапиване :))

Не дава вид :) Гламав си е хайвана :D Иначе в последното изречение има много повече логика от всичко изписано до тука :)

Не искам да пробвам ако ме разбираш правилно.

On 9/27/2015 at 8:08 AM, Godfather said:

Не и от наливната в Йегера, която няма и 3%. Хеле пък за пич като Весо съвсем, смятам и с три бири няма да хване опасната зона. :lol:

Пич като Весо мое да не го хване ама мое и да го хване. Както писах по-горе не ми се рискува за едната бира. Или пием или не пием :) 

Според зависи от много работи, но принципно не би следвало да минеш 0.5. А с йегерска бира, както каза Момчил - никви грижи.

Двамта мисири - чоглавия и тежкия - освен да ви кажа нещо на тема кайсии, щот за друго не ставате явно...  :laughing:

Дали ще те хване - зависи от килограмите, а също и от бирата. От Пиринско например най-много да те хване разстройство... :lol: ...преди месец с жената решихме да се пробваме на риск да изпием по едно 'Пиринско лимон' (просто друга подобна нямаше в магазина) - а тя...една мътна, неприятно кисела и седи почти като пресечена....след това решихме повече да не пробване бира, дето я рекламират с гайди. Явно нея могат да я пият само разни пернати или пък хора, снимали се с шапка и халба Пиринско на аватара си. :evil

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...