Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

w00x - не ми се е налагало от 5 години да се замислям как да се държа с жени на първа или последваща среща.

Не аз ползвам мазила, да ми е гладка кожата (обикновенно съм с надрани ръце) или си купувам нови дрехи да си дигна самочуствието (купувам ги щото работата ми го изисква) и последно "миличкия" може да казваш на интимния си партньор, не на мен.

Баси човек, дето се оплаква наляво и дясно, че не може да си намери приятелка тръгнал да дава съвети на хората.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 4/26/2012 at 1:46 PM, naka_g said:

w00x - не ми се е налагало от 5 години да се замислям как да се държа с жени на първа или последваща среща.

Не аз ползвам мазила, да ми е гладка кожата (обикновенно съм с надрани ръце) или си купувам нови дрехи да си дигна самочуствието (купувам ги щото работата ми го изисква) и последно "миличкия" може да казваш на интимния си партньор, не на мен.

Баси човек, дето се оплаква наляво и дясно, че не може да си намери приятелка тръгнал да дава съвети на хората.

Може да ти прозвучи малко грубо, но и по-бившата ми приятелка 6 години беше забравила за нови срещи и си мислеше, че ще е вечно. Еми не. Не беше.

А искаш ли да ти кажа колко обвързани жени са ми писали през последните 3 месеца с цел интимен контакт? 3. 2 от тях с дете и мъж на семейни начела. По-малки от мен.

Да ти кажа ли пък на колко обвързани като съм им задал въпроса "имаш ли си приятел?", са ми отговаряли без да се замислят с "не"?

...............

Това, че не ползваш мазила си е твой проблем. Аз какво съм ти виновен? А и аз не съм си купил нови дрехи, за да си вдигна самочувствието, не си ги нагласяй по твой вкус, ако обичаш.

И не съм се оплаквал, че не мога да си намеря приятелка. Покажи, или не се е случило. Това, че от 6 месеца си нямам приятелка не означава, че не мога да давам съвети на хората. Все пак през предните 9 години не съм останал сам. Или то само моментното състояние броим? Казах ти, че не ме познаваш, за да ме класифицираш. Никой от тук пишещите не ме познава достатъчно и не е запознат с миналото ми, за да ме определя. Това дето го пиша тук са си просто писаници.

Думички в устата ми слагаш май и си измисляш удобни сценарии, за да си прокарваш мисловките.

И престанете да нападате, когато ви се говори нормално. Не е културно. Аз като започна да отвръщам, веднага ми се вдигате на бунт. Аааа ма ха и предубеденост!

On 4/26/2012 at 1:56 PM, DON_CHEFO said:

Гадо, е тва е мотора дето ти говорих: http://www.westernas....com/sv650s.htm

Хорнета ми идва малко силен, опасен и скъпичък, а и харчи малко повечко.

Тебе ще те плескам с тия мотори. Карай си жълтата сапунерчица и си стой на д-то. ninja.gif

On 4/26/2012 at 2:16 PM, RaptoR said:

Тебе ще те плескам с тия мотори. Карай си жълтата сапунерчица и си стой на д-то. ninja.gif

Не е решено на 100% и то не щото няма мерak, а щото финикийците ми бягат още по-тъча...ама ще видим :D

On 4/26/2012 at 1:56 PM, DON_CHEFO said:

Гадо, е тва е мотора дето ти говорих: http://www.westernaspect.com/sv650s.htm

Хорнета ми идва малко силен, опасен и скъпичък, а и харчи малко повечко.

Стефчо..., нали ти обяснявах одеве нещо бе, батьовата!? Ти и с това можеш да си се унищожиш като куче, още повече, че си буквално без никакъв опит с моторите зад гърба си! Това пък за хорнета си го избий изцяло от главата!!! Преди години на едно приятелче (човек сменил десетки мотори и изминал десетки, да не кажа стотици хиляди километри с тях) главата му както си е била в каската се е търкаляла около сто и петдесет метра. Караше точно Хорнет и още не му се беше нарадвал, а белята не е станала заради негова неопитност някаква, а заради един смотан селяндур с изгнила Лада, дето както се оказва после, дори и знаците не е познавал. Смятай ти в подобна рискова ситуация и с такава машина на какво ще се направиш! Ама ти си знаеш, де... То акълът не е х♚й, та да ти го набие някой..., нито пък е мензис, та да чакаш да ти дойде ;)

On 4/26/2012 at 2:58 PM, gado said:

Стефчо..., нали ти обяснявах одеве нещо бе, батьовата!? Ти и с това можеш да си се унищожиш като куче, още повече, че си буквално без никакъв опит с моторите зад гърба си! Това пък за хорнета си го избий изцяло от главата!!! Преди години на едно приятелче (човек сменил десетки мотори и изминал десетки, да не кажа стотици хиляди километри с тях) главата му както си е била в каската се е търкаляла около сто и петдесет метра. Караше точно Хорнет и още не му се беше нарадвал, а белята не е станала заради негова неопитност някаква, а заради един смотан селяндур с изгнила Лада, дето както се оказва после, дори и знаците не е познавал. Смятай ти в подобна рискова ситуация и с такава машина на какво ще се направиш! Ама ти си знаеш, де... То акълът не е х♚й, та да ти го набие някой..., нито пък е мензис, та да чакаш да ти дойде ;)

То и със макси скутер може да стане беля. Не съм се хвърлил с двата крака напред. Ще помислим...ама и ще се внимава, много ясно ;)

Аз викам да му теглим един бой на почивки горе в асансьорната стая - може да помогне! ninja.gif

Галински, след 10-на дни викам да почваме онази много важна раЛта.

On 4/26/2012 at 3:04 PM, gado said:

Хуу,Ве...

Има ли смисъл да спускам медни тръби за машината отгоре или да караме на пвц маркучи с термоизолация?

On 4/25/2012 at 11:36 PM, RaptoR said:

Спеациален великденски поздрав за съфорумеца exabyte:

Агънце 10.7 кг

20120414133809m.jpg

В 20 годишна Горенье барабар с плънката devil.gif

20120414203541.jpg

beer.gifbeer.gifbeer.gif

Пак ми е странно, като го гледам на врата ти и после във фурната.А и предполагам на врата ти не е пълнено, дефакто е по-малко като размери :)

Но щом вече има и снимкови доказателства, явно влиза :D няма две мнения по въпроса :)

Да, освен агнето във фурната да е по-малко. Ангеле, ХТЦ-тата са служебен внос от Ингилизко, в България не знам къде се продават.

Галине, кума ми ще идва в неделя в Сф, мое по него да пратиш малко месинг laughing1.gif

On 4/26/2012 at 6:13 PM, Grimjaur said:

Да, освен агнето във фурната да е по-малко. Ангеле, ХТЦ-тата са служебен внос от Ингилизко, в България не знам къде се продават.

Галине, кума ми ще идва в неделя в Сф, мое по него да пратиш малко месинг laughing1.gif

Така мое. Там ги пуснаха в началото на месеца. Тук още ги няма.

On 4/26/2012 at 9:50 AM, w00x said:

Сега разбираш ли ме? И няма да повтарям, че достатъчно отговарям на лайкове цял ден, за да се ангажирам тука да се аргументирам и пред тухлена стена.

That's a full time job? WTF? :Facepalm:

Иначе с тия лайкове изкърти мивките от раз! :laughing1:

5969068c936b020bddf49229fcde4732.jpg

Днес на 26 април се навършват 26 години от катастрофата в Чернобил. През 1986 година в Чернобилският реактор №4 става взрив, и няколко стотин работници и пожарникари се опитват да потушат пожара, горял 10 дни.

А тук беше тихо и спокойно.

Аварията в АЕЦ Фукушима I е радиационна авария от VII-ма, най-високата, степен по международната скала за ядрените събития.

Предизвикана е от земетресението и последвалото го цунами в началото на март 2011 г. Японските власти обявяват, че тя е авария с локално действие. Електроцентралата, собственост на Токийската електрическа компания (TEPCO, Tokyo Electric Power Company, ТЕПКО), разполага с 6 енергоблока с водо-водни реактори.

днес никой не я споменава.

On 4/26/2012 at 6:51 PM, mordeath said:

А тук беше тихо и спокойно.

Как ще беше спокойно? Знаеш ли какви манифестации връткахме тогава....а и агенция "клю-клю" също не спеше - ако ти кажа що йод изпих тогава...:bgrin:

On 4/26/2012 at 7:02 PM, Midex said:

Как ще беше спокойно? Знаеш ли какви манифестации връткахме тогава....а и агенция "клю-клю" също не спеше - ако ти кажа що йод изпих тогава...:bgrin:

На мен на стъпалото на крака ми капваха малко йод,но все си мисля че не ми помогна много много .

On 4/26/2012 at 7:00 PM, Grimjaur said:

\

За какво да я споменават? Днес е годишнина от аварията в Чернобил. Не е годишнина от аварията във Фукушима.

On 4/26/2012 at 7:12 PM, netrootbg said:

За какво да я споменават? Днес е годишнина от аварията в Чернобил. Не е годишнина от аварията във Фукушима.

Ми да, за какво да я споменават...Може би заради това, че задмина Чернобил... Или пък я споменаваха март месец...

On 4/26/2012 at 7:00 PM, Grimjaur said:

Явно си проспал миналия месец, когато обширно се отбелязваше една година от събитията във Фукушима.

On 4/26/2012 at 7:16 PM, Grimjaur said:

Може би заради това, че задмина Чернобил...

Как Фукушима е задминала Чернобил, след като количеството изхвърлени радиоактивни частици е десет пъти по-малко?

On 4/26/2012 at 7:16 PM, Grimjaur said:

Ми да, за какво да я споменават...Може би заради това, че задмина Чернобил... Или пък я споменаваха март месец...

Споменаваше се. Имаше доста новини и материали по темата. Пак не мога да разбера защо днес трябва да се отделя внимание на Фукушима? Освен, че и двете са ядрени аварии какво друго общо имат?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...