Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Имам чувството, че тихичкото много скоро ще излети тихичко в почивка... :ph34r:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Мисля си колко по-непароична е мисълта сутрин да е: "Нямам никакъв спомен как и кога съм се дотътрил от хола в спалнята" отколкото "Нямам никакъв спомен как и кога съм се дотътрил от кръчмата в къщи"

AlBundy said:
"Нямам никакъв спомен как и кога съм се дотътрил от хола в спалнята"

:laughing: :laughing: :laughing:

Ей тва ме бутна от стола - буквално!!!!

Grimjaur said:
Имам чувството, че тихичкото много скоро ще излети тихичко в почивка... :ph34r:

Мисля, че колегата се надява(моли се) да спръ да пускам готяни теми ъъъ?

Мисля, че нема да стане това.

tihichkoto said:
Мисля, че колегата се надява(моли се) да спръ да пускам готяни теми ъъъ?

Мисля, че нема да стане това.

Да опитаме ли? :ph34r: Много се съмнявам да съм ти колега ;) Е, може би като изключим лъскането, ама там всички мъже сме колеги...А такива като теб за 6 години във форума съм ги виждал доста. И би ли ми показал ЕДНА хубава тема, която си пуснал? Стойностна, със смисъл, с доста посетители и НЕЗАТВОРЕНА? Ще почакам. :laughing:

Оф... Наско, още малко и ние с тебе да почнем да си мерим косите и брадите :Р

Оста'й го чиляка да се радва, един мод знае колко още процента му остават. Нека ги преживее както намира за пълноценно...

Остават ми още 40%, и то не заради спамене или глупости, а заради вдигане на твърде стари теми от Buy/Sell секцията. Там се познавам с половината народ и никой няма да ти каже лоша дума за мен. Ето ти една просперирала тема. Просперирала, не заради постове или глупости, а поради факта, че с много съфорумници обмених опит, "джаджи" и кинти. Ако някой е останал разочарован от мен във въпросната Buy/Sell секция, с удоволствие бих приел критики. Много мразя такива неща от рода: "колко такива като съм виждал" или "ясни са ми такива като теб". Нека да се уважаваме. Аз никога не съм се заяждал или отнасял некоректно с нито един от съфорумниците си и хората виждат това.

Написал съм няколко простотий и ме изкарахте по-черен от дявола. Нека да не разваляме отношенията. Аз съм от тези хора, които си взимат бележка, а други нямат намерение въобще да се променят. Нека да има малко повече толерантност.

Въх човек го няма 2-3 дена във форума и изпуска опита за намиране на приятелка в нашия така изобилстващ от жени форум...

tihichkoto said:
Много мразя такива неща от рода: "колко такива като съм виждал" или "ясни са ми такива като теб". Нека да се уважаваме. Аз никога не съм се заяждал или отнасял некоректно с нито един от съфорумниците си и хората виждат това.

Написал съм няколко простотий и ме изкарахте по-черен от дявола. Нека да не разваляме отношенията.

Да, ама е истина. Много такива като теб съм виждал.

Па шом си рекъл селски, шса уважаами...

А за простотиите - пиши ги на място и навреме ;)

Aquila said:
Имам си дакел :wir
  Aquila said:
Имам си дакел :tongue
Бях започнал да се притеснявам за здравето си - мислех, че тоя пост го виждам във всяка тема...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...