Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Curunir said:
Аз не казвам, че всеки ден се правите мармалад пияни, просто толкова чест прием дори на по 200 грама отива много мощно на алкохолизъм.

Алкохолизъм е когато не можеш да живееш без алкоолец и мислиш само за тфа...мислиш си как блаженно ша люшнеш поредните 200-300 грама ракийчица...не мисля че Чефо по цял ден си мисли как ще пие Буш :lol:

П.П.Дон–Чефо...вчера си мислих "абе дейба на тоя няма ли да му свършва вече уискито" :bgrin:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  Curunir said:
Аз не казвам, че всеки ден се правите мармалад пияни, просто толкова чест прием дори на по 200 грама отива много мощно на алкохолизъм.

ti me направи алкохолик бре :lol: . чакай малко.....хич не е начесто. поне при мен де ;) Аз ако пия всеки ден по 200 грама по-добре да се обеся :wacko:

xXx said:
Алкохолизъм е когато не можеш да живееш без алкоолец и мислиш само за тфа...мислиш си как блаженно ша люшнеш поредните 200-300 грама ракийчица...не мисля че Чефо по цял ден си мисли как ще пие Буш :lol:

П.П.Дон–Чефо...вчера си мислих "абе дейба на тоя няма ли да му свършва вече уискито" :bgrin:

предните дни само по 50 грама колкото да изплакна бурето :lol:

DON_CHEFO said:
Тони Стораро - Уникат.....бушмилс - последни капки и мезенце.....от рано се подкарах :lol:
Как ви харесват тия ирландски пикни не знам :wacko:
  DON_CHEFO said:
ti me направи алкохолик бре :lol: . чакай малко.....хич не е начесто. поне при мен де ;) Аз ако пия всеки ден по 200 грама по-добре да се обеся :wacko:

предните дни само по 50 грама колкото да изплакна бурето :lol:

Чак пък да се обесиш... Аз цяло лято съм пил и по повече на ден без да се обеся...

DON_CHEFO said:
az ne se nalivam ;). пийвам колкото ми е сладко...(това не е повече от 250 грама) ;) :rolleyes:

Стефчо, ти с малките 'кийки ли почна пак? Дръж се на нивото на уискито - излез, разходи се до магазина за още една бутилчица, тъкмо ще ти се разкара предишното и продължавай със същото! Що ся разваляш вкуса с ракия? :lol:

DaToNik said:
Стефчо, ти с малките 'кийки ли почна пак? Дръж се на нивото на уискито - излез, разходи се до магазина за още една бутилчица, тъкмо ще ти се разкара предишното и продължавай със същото! Що ся разваляш вкуса с ракия? :lol:

Олеее пепел ти на устата...как хули ракийката :love :sick

DaToNik said:

трябва чак до Метро да ходя...няма да е днес :rolleyes:

Добро утро (добър вечер) на всички.

Има ли човек от форума който да не слуша чалга и да не пие изобщо, просто да не му допада?

Днес уж нямаше да сядам на компа, обаче се намърдах за известно време!

:werewolf:

Като става дума за алкохол - забелязах, че след три големи рома започвам да вадя перфектен ирландски акцент :D

Как ви харесват тия ирландски пикни не знам

Анатема!

lil_stenly said:
Добро утро (добър вечер) на всички.

Има ли човек от форума който да не слуша чалга и да не пие изобщо, просто да не му допада?

Днес уж нямаше да сядам на компа, обаче се намърдах за известно време!

:werewolf:

човече, как виждаш балканска страна без "чалга". Сащ без хип-хоп. Слушам чалга, сръбско, гръцко и Ошите ми плющят :lol:

zlobil said:
Разграничавай чалгата от сръбската музика......

Отивам в петъчния офис :D "Куцо Магаре" до Детски свят - там ще ги разграничваме :lol:

По твойта логика, като съм в балканска страна да съм като останалите, интересуваше ме въпроса просто... явно причината е точно различният му вкус към нещата.

:)

lil_stenly said:
По твойта логика, като съм в балканска страна да съм като останалите, интересуваше ме въпроса просто... явно причината е точно различният му вкус към нещата.

абе като се сетя на ква малка територия сме наблъскани едни и същи народности с едни и същи претенции за "величие" направо ми става и смешно, и тъжно. Балканите сме кенефа на света!!! :sick

DON_CHEFO said:
човече, как виждаш балканска страна без "чалга". Сащ без хип-хоп. Слушам чалга, сръбско, гръцко и

Няма да кажа в прав текст какво мисля за чалгата и за хип хопа че ще ме анатемосате (особено пък хип-хоп феновете), само ще спомена че на няколко пъти съм теглил майни на супер яки мадами именно заради това. Един път хем беше съвсем опечена работата и след "дискотеката" (или както там му викат) щяхме да ходим у нас - е не издържах, честно и си тръгнах пък нея я оставих да си се кефи на музиката щом и харесва, на мен ми мина мерака за всичко!

lil_stenly said:

Всеки си има вкус.. казало кучето и си облизало г.з. нали знаеш. А чий вкус е странен може да спорим ако някой държи с мен да спори :lol:

И аз подкрепям дедушка Мароз!

В този дух мога да слушам чалга,но чак да кажа,че ми харесва твърдо ТЦ :pirate

Аз държа да споря с някой, ама да не е във форума, защото ще го превърнем в чист спам, пък форума не е чат.

Е, имам във всички чат клиенти акаунт, избери си някой и да дялкаме дискусия там, само не знам за какво точно ще спорим.

djadomraz said:
Няма да кажа в прав текст какво мисля за чалгата и за хип хопа че ще ме анатемосате (особено пък хип-хоп феновете), само ще спомена че на няколко пъти съм теглил майни на супер яки мадами именно заради това. Един път хем беше съвсем опечена работата и след "дискотеката" (или както там му викат) щяхме да ходим у нас - е не издържах, честно и си тръгнах пък нея я оставих да си се кефи на музиката щом и харесва, на мен ми мина мерака за всичко!

Всеки си има вкус.. казало кучето и си облизало г.з. нали знаеш. А чий вкус е странен може да спорим ако някой държи с мен да спори :lol:

тва ако е верно ..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

заклевам се да те бъзикам много :lol: :lol: :lol: :lol:

:rofl: Само Злобила е способен да даде линкове, единия от които се отваря 30 секунди, а другия дава 404. Обичам та, Злоба! :hump:

Няма да хулите сръбското, кога михлюзите в Пайнер или Ара или :ph34r: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС :ph34r: направят авторска песен, която да струва колкото една средностатистическа, не много хитова сръбска, тогава пак ще говорим кое е чалга и кое какво е изобщо.

Еми как иначе.

Преди малко цъкам на линк за субтитри от популярен сайт за торенти и ми излиза следното съобщение, "permission denied" към уж директният линк, хората не се научиха как да дават линкове, а ония спамър го прави с кеф.

Извън мислите ми, цитат: Правя малък комикс от около 80 страници... много е малък.

:D

DON_CHEFO said:
човече, как виждаш балканска страна без "чалга".

Човече как си представяш балканите без цигани, албанци, цигания, тарикатлък на дребно, простащина, алъш-вериш и закона "да не се мина"?

П.П. И аз правя разлика между сръбска, гръцка и чалга музика. Първите две ги понасям по-леко, без трайни увреждания.

Пак щях да пиша нещо объркано.

Трябва тази тема да е преименуваме на спам, а да направим друга са странни мисли.

Така ще си имаме място за чат... или да се вгради едно джава чатче от горе на форума.

Фсскккффффф!

Отиде, започнах пак да зарибявам стар рок!

Яко Пърпъл, Цепелин и Крийм!

Как е можело едно време с един Хамънд и един луд вокал... ей!... :punk :music

Curunir said:
Фсскккффффф!

Отиде, започнах пак да зарибявам стар рок!

Яко Пърпъл, Цепелин и Крийм!

Как е можело едно време с един Хамънд и един луд вокал... ей!... :punk :music

Аз зарибявам Whitesnake-Here I go again :punk

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...