Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Antares said:
Не, не можеш. Може ov3rm4n, можеше XpucTyyy, може и LPFC, но ти - само си мислиш, че можеш. Така че седи си в гащите...

Хората които изброи наистина се обясняват надълго и нашироко ... до такава степен че в един момент започваш да им вярваш. Но това съвсем не значи че задължително са прави. Има обаче един друг тип хора които точно с две думи могат да те уцелят там където най боли ... мисля че вторите са много по-стойностни :)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

А'е... мимка му, защо ми се струва, че всяка следваща година абютюрйентити са все по-малки и по-малки?

и аз се причислявам :cry :cry :cry очите ми....очичките ми :cry :cry :cry не искам да излизам навън :angry1 :angry1 :angry1

и за капак,реших да не си купувам лекарства тая година...ама на! сбърках!и се побърквам и аз!

Абе,на мен ми иде да се гръмна като дойде ей т'ва време.Ходя с ОЧИЛА...нещото което най-мн мразя...ама ми се налага иначе хората ще припадат по улиците.... уф...рано сутрин е тъкмо като за нас навън!

Кой не скача е червен!

Не знам при вас как е, но аз постоянно изглеждам все едно плача, смъркам и от очите ми капят сълзи, почти постоянно. Лигавицата на очите вече ми е на гъз от мокро и чесане и бърсане. Някъде много надълбоко в синусите ме сърби постоянно и след час-два сържбеж вече мога да хвана и да почна да троша каквото ми попадне.

Не си единствен - дайте да се съберем и да чупим заедно! някъде където няма достъп до външен свят :ph34r: ако днес отида при лекарката ми....ще ме заколи,че отивам в средата на сезона :ghost казвайте вие какво пиете да ходя да купувам...че иначе ще има 39286539826 часови лекции :ph34r:

А така...Aerius.пих го предните години,явно и тази.тенк ю спаси ме от развилнели се лекари. :D

Aerius kolegi, Aerius. Edno malko sinio hap4ence. Az kato ne moga da izdyrjam ve4e piq i si4ko e po4ti 6. Pyk i vinagi si nosq v men, 4e sym alergi4en kym kakvo li ne. Daje na 18tiq mi rojden den polu4ih 6ok ot edin antibiotik i za malko da pukna. I si prekarah 18tiq rojden den v toksikologiqta. Qko fun.

Аз пия някакви хомеопатии, но тая година ги пия неразредени и май затова направих такава криза. Иначе днес ударих един Лоратадин за отскок сутринта.

Antares said:
А'е... мимка му, защо ми се струва, че всяка следваща година абютюрйентити са все по-малки и по-малки?

А абитюрйенткити все по-голи и по-голи. :lol:

За първи път през живота си се събуждам на рождения си ден с ужасен махмурлук... от 7 часа сутринта се опитвам да стана от леглото и чак сега, след около 3 часа, успях... та единственото, което ми минава през главата, са УЖАСНИ болки...

Psihara^^ said:
За какво ти е да ставаш толкова рано?! Ако си се прибрал в 6 е логично в 7 да ти е мътна и кървава...

Не, работата е там, че се напих от рано и си легнах към 1. сутринта почнаха да ме будят 100 човека и затова въобще не можах да заспя след тва...

WriteR4e said:
Не, работата е там, че се напих от рано и си легнах към 1. сутринта почнаха да ме будят 100 човека и затова въобще не можах да заспя след тва...

Е,ЧРД все пак. :D Жив и здрав. :beerchug

Еми честит рожден ден тогава .

Аз пък не съм открил нещо към което да имам алергия още .

Не намерих играта на мечтите ми и сега ми е гадно заради това .

п.п. Искам нещо да ме грабне и да го играя , докато не сменя клавиатурата с нова поради откачане на клавишите от трепане на мистични гадини и търсене на перфектната комбинация за моя сет ... нищо не намерих още .

:laughing:

lil_stenly said:
п.п. Искам нещо да ме грабне и да го играя , докато не сменя клавиатурата с нова поради откачане на клавишите от трепане на мистични гадини и търсене на перфектната комбинация за моя сет ... нищо не намерих още .

:laughing:

Не си питал. В началото ще е гадно, предупреждавам, но влезеш ли веднъж вътре, няма друга такава игра. Просто не се отказвай като умреш 20-ина пъти подред. Започни да следиш защо умираш, играй класове на прост бияч в началото. Началните 2-3 часа объркване и отвращение се изплащат многократно, когато разбереш какво правиш и защо и започнеш да дълбаеш навътре.

http://xangband.sourceforge.jp/eng/

sasho_1989 said:
Официално приключих средното си образование :punk

Утре ни изпращат - много сълзи и ред сополи се очертават :)

Знай, че от тук нататък никога няма да ти бъде толкова хубаво както ти е било до сега.

Най-хубавата и забавна година беше когато бях последна година в гимназията... - по-стари му 11 клас - сега вече не знам след суматито реформи 12, 13 ли се пада...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...