sandman Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Ако някой има проблем със съня препоръчвам "Българско гражданско процесуално право" Живко Сталев. Давам гаранция действа безотказно... На 26-ти ли си на изпит? На мен пък ми е скучно! А ми се прави нещо и не знам какво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Днес стана магия.Имах изпит в ПУ. Работата е там, че не бях ходила на нито една от тези лекции(по предмета) и даже не знаех как изглежда госпожата, а изпита го взех само с познанията си от обща култура... не мога да кажа нищо лошо за образованието което получаваме и за парите които се дават за да можем да го получим... Освен това май почна да ме гони склерозата. Май наистина те е хванала и то много.Ти ще си отидеш без да кажеш "чао"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Скапано БТК.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Sweeny Todd!!! Муахахахахаха! Досега не съм бил толкова разочарован от толкова дългочакван филм Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Малко надминах очакванията ми , мислех си че вчера ще се прибера като труп , верно не се прибрах свеж, но след това имаше едно няколко часова игра на стратегия и много нерви Но се събуждам все едно са ме били с Лопати. Голям кеф е да съм зает нон-стоп почти не остава време да мисля за глупости. Виждам снега по планинатаа ,супеееррр Кафе , газирано, радио , укрити доходи на политиците, ммм има и сладки даже. Много добра сутрин ,дано и денят е така . Пожелавам на всички много Усмивки и забивки за необвързаните ....... Едит: не може ли да се забави растежа на брадата ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 host, host, къде тоя хъб със сръбска музика бе? Я дай насам, че без да искам си затрих 30 гб музика и всичкото сръбско си отиде с тях! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Едит: не може ли да се забави растежа на брадата ....... Може, как да не може! Натъркай си стабилно лицето с вълнен парцал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Уааааааа Утре ми е първия изпит. Чувствам са скъсан Едит: Не, сериозно тая емотка трябва да я забранат Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 What Would Gotse Do? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Уааааааа Утре ми е първия изпит. Чувствам са скъсан Едит: Не, сериозно тая емотка трябва да я забранат Wow, утре ми е 3я изпит, знам 50% от материала, чувствам се скъсан тъй като се оскат и проценти от другата половина fu**. Ей, никой да не забранява икона Убивам човек за нея Ох трябва да пийна кайвенце и да апна, че на гладно не се учи Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Дали са верни слуховете че скоро ще играем с хамстера заедно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Дали са верни слуховете че скоро ще играем с хамстера заедно Циркулират някакви такива слухове из нета. Суун. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Ей, никой да не забранява икона Убивам човек за нея Предлагам да се добави нов пункт в правилата: всеки юзър във форума да постави новата емотиконка в подписа си, за да се избегнат недоразумения, при които в някой пост случайно е пропусната. Сериозно - зъбатото нещо беше симпатично, преди да стане масов пълнеж... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Може, как да не може! Натъркай си стабилно лицето с вълнен парцал После ще го пробвам и ще кажа какъв е ефекта само да не стане обратното .... че няма да ти казвам Наздраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Чудя се кога ли ще пуснат такова предаване и в България? И без това ваденето на кирливи ризи си е чиста проба спорт в наш'та мила Родина.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 После ще го пробвам и ще кажа какъв е ефекта само да не стане обратното .... че няма да ти казвам Наздраве Да не си посмял да го пробваш, ако не искаш да си ми сърдит за цял живот!!!!Това е гаден казармен номер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Да не си посмял да го пробваш, ако не искаш да си ми сърдит за цял живот!!!!Това е гаден казармен номер. ХАхахахаха-хахах-хаха добреее, но аз го знам този номер да не съм луд, то че съм луд луд съм де, но не и кухарев иначе мога да кажа наздраве, нещо ми се пие винце и си мъдря разни причини да се докопам до нас да опъна поне една водна чаша Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Карамане, обичам те!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 досадно ми, мързи ме, гладен съм, всички са се юрнали да принтират и сканират днес (принтера и скенера са на по 100 години, ,работят бавно, правят аварии)... тонус = 0... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Oфф, малко почивка с кафенце и музичка....тука няква заявка изпълних за новия албум на Шамара ( ) или там квот е, хляб и амфети. Честно си казвам винаги съм го мразил тоя, навремето си 'бях' за Снайпер рекърдс...но все пак ще я преслушам тая смешка... И после пак задачки Вече ми се изправи косата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Чукни, Йорик! И нашия принтер упорито отказва да печата синьо, въпреки че има мастило и е зачистен. Наплесках се с мастила да чистя и пак нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Какво харесват хората на диамантите? Ами на златото и среброто? Блех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 здрасти Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Какво харесват хората на диамантите? Ами на златото и среброто? Блех. ами дефицитни са и може да се използват за твърда валута п.с. Мерси, Коле! Радвам се за теб! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Ляляляляляля!!!Весел ще бъде деняяя! После пак ще поспя следобяд... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.