Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

търся 1 песен-значи в началото мъж казва планет клуб а след това една жена пее либреее и либерта...на испански.мисля че е от собиески но не съм сигурен.ако някой се сеща да помага.

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
Zna4i do butona reply si ima buton quote koito ima 2 opcii + i - kato e s + pod koqto replika dade6 reply ti izliza jelaniq citat zaedno s data i t.n. Is it clear ? :)

thanks.. mn :) 6w go zapomna

виж ето тази темичка отговорено е на почти всички въпроси http://www.evrocom.info/invision/index.php...ic=27043&st=300 ако искаш да цитираш само един човек натискаш си направо reply, а ако искаш няколко различни поста да цитираш тогава, както е казал NRG_God, цъкаш на всеки пост на quote +чето и даваш addreply :)

ако някой е гледал сериала стар трек който дават по нова, дали знае песента в началото на филма коя е :)

thanks i na teb sega 6e vida kvo pi6e tam :)

Никой ли не знае как се казва тази песничка ?

Прилича ми на Korn - my gift to you ама воъбще не съм сигурен, много е кофти качеството.

Песента е на Pink Floyd - In The Flesh от албума The Wall.

Сега нещо съвсен друго.Търся един ремикс на Rage Against The Machine - Killing in The Name Of.Чух го по инфо канала на Евроком. Като свърши се чу само "Радио DJ" и почна друга песен съответно.

Значи нито това радио го намерих,нито mix-a.Ако може някой да помогне.

Някой да си спомня как се казваше песента на 'НЛО',чиято мелодия са взели от Alexia - Uh La La La ?Или пък от каде да я дръпна?

Някой знае ли коя е песента от рекламата на новия Fiat Punto ?

Търся и още една - песента,чиято мелодия е използвана(може и да не е буквално,но на 80%) за : Мишо Шамара и Ванко 1 - Лошите момчета

Търся и още една - песента,чиято мелодия е използвана(може и да не е буквално,но на 80%) за : Мишо Шамара и Ванко 1 - Лошите момчета

Masta P - Real Love

Ако някой може да ми каже името и изпълнителя на тази песен ще съм му много признателен: линк

Май че е на Missy Elliot. Не знам как се казва щото аз черна музика не уважавам... :)

Ако някой може да ми каже името и изпълнителя на тази песен ще съм му много признателен: линк

Май че е на Missy Elliot. Не знам как се казва щото аз черна музика не уважавам... :)

Близко беше: Ciara featuring Petey Pablo - Goodies.

Здравейте, съжалявам, ако вече е питано, но се опитвам да намеря песента, която в момента звучи с предварителното резюме на всеки мач от Шампионската лига (highlights). Т.е. тази, на която представят двата отбора. Не предишната Matador, а тази, която е в момента. Благодаря предварително!

Хм, в крайна сметка не е същата песен. Тази на Дарио Джи е от предния сезон, в момента е една по различна, някой да може да помогне? :)

Търся едма песен. Казаха ми че е пеел някъв Кени Уест. Но не мога да я намеря или певеца не е този. Става въпрос за Черно, което сякаш почва като чалга едно такова, но после ритъма става ГЕНГСТА. ;)

Някой знае ли кой е оригинала нa DJ Damian & Dinamit - Kachak, както и кое е парчето от рекламата на BECK'S (най-балансираната бира в света)? Второто ми по-важно ;) :beer:

Търся едма песен. Казаха ми че е пеел някъв Кени Уест. Но не мога да я намеря или певеца не е този. Става въпрос за Черно, което сякаш почва като чалга едно такова, но после ритъма става ГЕНГСТА. ;)

Kanye West - Gold Digger или пък Touch The Sky ;)

Имаше една песен да Ciara. Заглавието започваше със "steps" или нещо такова.

Някой знае ли кой е оригинала нa DJ Damian & Dinamit - Kachak, както и кое е парчето от рекламата на BECK'S (най-балансираната бира в света)? Второто ми по-важно ;) :beer:

Fat Joe - Lean back :) :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...