Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Има една песен мисля че е на Брайън Адамс...Пее се нещо от сорта на  Wherever you go...wherever you take,I will be right here waiting for you...

Ако някой знае да казва :punk

< Brian Adams - I Will Be Right Here Waiting For You > това е песничката.

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

"В този град старомоден и скучен. освен да се влюбиш просто няма какво да се случи"

на някой да му е позната тази песничка :rolleyes:

< Brian Adams - I Will Be Right Here Waiting For You >  това е песничката.

песента не беше ли на richard marx-right here waiting :bgrin:

песента не беше ли на richard marx-right here waiting
Той каза , че е на Brian Adams и затова си мисля , че за тази става въпрос и при отговор
Мрси много
> > > Затова си мисля , че тази е била :)

Незнам как да ви я обясня песента която търся. Много я въртят по заведенията. Едно клубно хитче не съм забелязал да се пее нещо но един мъж много зверски се извиква о ла ла ла ла.

Егати и обяснението нали?

Предварително се извинявам за "изчерпателното обяснение":)

Значи става въпрос за едно техно парче-чух го миналата седмица в "Санто",чувал съм го и по разни модни ревюта като музикален фон.Най-характерното за него са цигулките,които се появяват от време на време и придават малко ориенталско звучене.Малко прилича на Galvanize,но определено не е тя.Ако някой се сеща,да пише!

Mstar пробвай това парче Alf.Leila.W.Leila.-.Saeed

А иначе аз имам един рекуест.Въртят една песен по радиото дето се пее Sugar o honey honey нещо такова.Мерси предварително

Предварително се извинявам за "изчерпателното обяснение":)

Значи става въпрос за едно техно парче-чух го миналата седмица в "Санто",чувал съм го и по разни модни ревюта като музикален фон.Най-характерното за него са цигулките,които се появяват от време на време и придават малко ориенталско звучене.Малко прилича на Galvanize,но определено не е тя.Ако някой се сеща,да пише!

абе аз се чудя дали това не е и което аз търся!само да попитам дали в тази песен, за която питаш не се пее по някое - Fuck you, fuck you real good!, а преди това един женски глас пее нещо, мисля на испански.

абе аз се чудя дали това не е и което аз търся!само да попитам дали в тази песен, за която питаш не се пее по някое - Fuck you, fuck you real good!, а преди това един женски глас пее нещо, мисля на испански.

Нямам никаква предтава-бях пиян:)За всеки случай от всички предложения до сега не успях да намеря песента,която ми трябва,така че можете да продължавате да мислите,ако не ви е писнало вече:)

M Star ,Dr.Kucho - Tribal Adventure или Dan Marciano - Good Morning Paris

Farrell , Zucchero може да е с Baila Morena

пробвах се тези, които между другото са много добри, но не са това , което търся.Същото важи и за предложението на Venoman.

та това, което търся е (на мен на такова ми прилича) tribal , като има разни цигулки, които се вклюват от време на време, а в началото на песента някаква жена говори на испаски, а след това по някое време пак женски глас на англейски говори на английски и по някое време на тази реч се чува Fuck you!Fuck you real good!. Там където я слушах диджеят по време на песента каза "Take a deep breath!", ама незнам али , заото така се казва песента, или , за да не се задушши някой от кеф като чуе рефрена на песента.

Lubb , Jerry Ropero And Denis The Menace - Fuck U

благодаря много! тъкмо я намерих и я свалих и тръгнах да отварям темата, за да напиша как се казва и виждам, че ти вече си ми помогнал!страшен си пич!

а да видим дали познавате и българската музика-та песента е нещо като сватбарска и като я чух ми хареса звученето макар да не са ми много хорошо тоя вид песни започва със "Аз не искам мила мамо ма работа в ТКЗС-то не желая мила мамо ма работа на полето" а как се казва и кой я пее надявам се ще кажете вие

а да видим дали познавате и българската музика-та песента е нещо като сватбарска и като я чух ми хареса звученето макар да не са ми много хорошо тоя вид песни започва със "Аз не искам мила мамо ма работа в ТКЗС-то не желая мила мамо ма работа на полето" а как се казва и кой я пее надявам се ще кажете вие

абе на виевската фолк група е, ама проблема е, че се казва Хороводна китка, а във всеки албум имат по една такава посене. албумът е от 2000 год., мисля.имам я и като направят торент сайта (надявам се че ще мога да качвам) ще я кача, щото друг вариант е да я сложа на дейтаком и да пратя линк на ЛС.

Наскоро тръгна една реклама на кафе Елит, с една мадама и един пич и прочие..та, някой знае ли коя е песента към рекламата?

Търся една песен пее се нещо от типа NA NA NA wana be my lover доста стара е ама ме кефи МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ С ИМЕТО :)

Има една нова песничка , която я пускат по "Фреш". Май е румънска и я пее жена ама как се казва и евентуално от къде да си я сваля ?

Activ - Doar Cu Tine тази ли е :confused :confused

в DC++ я има

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...